Κάτσε ρε βεδδερ, πώς ξέρεις ότι θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου? Μπορείς να το αποδείξεις?
Λατινικά δε διάβασα καλά γαμώτο λόγω βαρεμάρας. Ελπίζω να μη μου στοιχήσει αύριο. Τέλος πάντων. Άντε να γράψουμε να ρίξουμε και κανάν ύπνο έτσι 15ωρο
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ
:lol::lol:#-o
δεν σας είπαν στο σχολείο; λογικά θα έχει βγει και πρόγραμμα. Στο καπάκι είναι συνήθως. Με το που τελειώνουν οι πανελλήνιες (δηλαδή και όσοι δίνουν οικονομία), ξεκινάνε οι ενδοσχολικές.
το πρώτο ήταν αλλαγμένο σε σχέση με τα θέματα που βάζαν τόσα χρόνια, ούτε σ/κ, ούτε ερώτηση/ερωτήσεις θεωρίας, τπτ. εγώ τα προτιμώ έτσι. το α1 ήταν ωραίο, το α2 εύκολο, το α3 λίγο μπερδεψιάρικο όταν το πρωτοβλέπεις αλλά βγαίνει χωρις πολύ προσπάθεια, το α4 τα ίδια με α2, στο α5 όποιος δεν ήξερε bubblesort όμως, δεν το έγραφε. εκτός κι αν την έβγαζε επί τόπου.
το δεύτερο θέμα ήταν 4 μονάδες δώρο σε 3 λεπτά.
τρίτο κ τέταρτο αλγόριθμοι, πολύ βατοί και οι δύο. δε γίνεται όμως να μη βάζουν πρόγραμμα, ήμαρτον. δεν ξέρω τι ενημέρωση είχατε στα σχολεία, αλλά μου φαίνεται απαράδεκτο να μην υπάρχουν στην εξέταση των πανελληνίων τα υποπρογράμματα, τέσπα…
Στο Δ4 εκανα 4. Εσπασα το κεφαλι μου να βρω πιο απλο τροπο αλλα δεν ειχα παρα πολυ χρονο και το ολο προτζεκτ στο κεφαλι μου θα επαιρνε μιν 1 σελιδα, οποτε επεσα με τα μουτρα.
Εφτιαξα 3 διαφορετικους πινακες για καθε κατηγορια, εβαλα μεσα και τα ονοματα των σκαφων, εκανα bubblesort σε αυτους τους 3+αλλη μια για τη γενικη καταταξη και ειχα τα αποτελεσματα. D:
Η 5η φυσσαλιδα ηταν στο θεμα Α με τους θετικους και τους αρνητικους.
Η επιδοση του περσινου πρωταθλητη ηταν το γ5;
Εθεσα ως key την επιδοση[1] δηλαδη την επιδοση που εκανε φετος (εκανα με πινακες ολο το θεμα, στο στεκι των πληροφορικων διαβασα οτι ελεγε λεει χωρις πινακες. Μαλακιες, δεν το ελεγε πουθενα :p)και μετα εκανα bubblesort για να βρω τη φετινη καταταξη. (αρα συνολικα 6 bubblesort. Συγνωμη για πριν, missed one :p)
Μετα εκανα αναζητηση στον πλεον ταξινομημενο πινακα, βρισκω το key και βαζω θεση<–i αρα βρισκω την θεση του. (bubblesort με φθινουσα σειρα, αφου οποιος εχει τα περισσοτερα μετρα κερδαει)
Ρανια, εχουμε γραψει ακριβως τα ιδια. Και το Δ4 και το Γ5 τα εκανα οπως εσυ. Αυτο που με προβληματιζει ειναι το αυτο με το 3ο θεμα και τους πινακες. Οταν βγηκα απο την ταξη μου ειπε ο καθηγητης οτι δεν ηεθελε να φτιαξουμε πινακες. :? Τι σκατα ρε γαμωτο; Λετε να μας κοψουνε μοναδες;
Με ρωτησε αν το εκανα με πινακες, του ειπα ναι και εκανε εναν μορφασμο ο μαλακας, μου ρθε να του ριξω κουτουλια. Μου ειπε οτι μπορουσες και χωρις πινακα, αλλα οσους ρωτησα με πινακα ειπαν το εκαναν. Βασικα ελεγε πουθενα χωρις πινακα ρε; Ή εγω ανεβασα μυωπια 100 ξαφνικα;#-o
Γιατι να ειναι λαθος, δεν μπορω να καταλαβω.
Βασικα εγω στην αρχη το εκανα χωρις πινακες αλλα μετα το αλλαξα γιατι δεν μπορουσα να κανω το Γ4 και το Γ5. Ξερουμε ποτε βγαινουν οι λυσεις και πως θα τα βαθμολογισουν ;
Ενταξει αποκλειεται να το παρουν λαθος. Κατεβασα τα θεματα και εξετασα απο πανω μεχρι κατω το θεμα Γ, δεν ελεγε πουθενα τιποτα. Επισης σε εμας ηρθε μια διευκρινιση για το Δ, ουτε καν θυμαμαι τι ηταν. Ενας ηλιθιος απο το αλλο τμημα εστειλε δυο αιτησεις για διευκρινιση, η μια ηταν για το Γ σε περιπτωση λεει που ειναι συνονοματοι καποιοι αθλητες (ο,τι να ναι, δεν ξερω καν γιατι μπερδευτηκε για αυτο το θεμα) και αλλη μια για το ειδος των μεταλλιων που θα παρουν τα σκαφη στο Δ. Και στις 2 αιτησεις πηρε τα @@ του, του εστειλαν “καμια απαντηση”. :lol:
Τεσπα, Angelheart ειμαστε σωστοι, no worries.