για λατινικα: 31, 43, 42, 34, 29, 48 αυτά.
Μάλλον θα 'ναι τσιμπήμενα οπότε ψύχραιμα. Ας μη βιαστούμε να βγούμε έξω κι ας εξαντλήσουμε το τρίωρο.
Eπεσε λιγο ξυλο σημερα με τα θεματα ακουσα ε? Εδινε και η αδερφη μου και ξενερωσε.
Γελασα παντως με τα προηγουμενα ποστς και συμφωνω οτι η ψυχολογια παιζει τεραστιο ρολο και οτι οταν εισαι εκει μεσα ακομα και μια ασκηση που υπο αλλες συνθηκες θα την ελεγες απλη, εκει μπορει να σου φανει βουνο και κατι που δεν εχεις ξαναδει. Αγχωνεσαι και παιζει να μη σκεφτεις και την πιο απλη λυση ξερω γω. Για να δουμε τι γραψανε και (ισως πιο σημαντικα) τι βαθμολογησανε.
Για να βλογησω παντως και τα γενια μου, εγω που ημουν στη φουρνια του 2005 και μας βαλανε αυτα τα γαματα θεματα στη Φυσικη, καταφερα καπως και εγραψα 16.
Βεβαια μαθηματικα εγραψα 2 και με ευκολα θεματα οποτε δε λεει κατι αυτο :roll:
Άκουσα ότι η φυσική κατεύθυνσης ήταν παλουκάκι έ; Πώς τα πήγατε όσοι δίνατε από εδώ μέσα;
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΣΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ:p
Όχι,όχι,όχι,όχι Sylas πάρε πίσω την πρόβλεψή σου για δύσκολα θέματα!
Διαβάσατε προγραμματισμό παιδιά?
Μην βαρατε την καρδουλα των παιδιων που δινουνε ΑΟΘ ρε.
Προγραμματισμο δεν εχω κανει ουτε μια ασκηση, μονο θεωρια. Αυριο πριν φυγω παλι μια ματια τη θεωρια και αυτο ηταν.
Υπομονή ράνιααα
Τουλαχιστον ειναι περιπατος και σιγουρος βαθμος, αλλιως θα ειχα αρχισει να σκεφτομαι την αυτοκτονια.
Ρε γαμωτο μπερδευομαι λιγο στην παραβιαση των κριτηριων που πρεπει να ικανοποιει ενας αλγοριθμος, δηλαδη ποτε πχ παραβιαζει το κριτηριο της αποτελεσματικοτητας, ποτε της περατοτητας κλπ.
Κανενα παραδειγμα; Πληζ; Ενηουαν; :-s
Αποτελεσματικότητα ούτε εγώ έχω καταλάβει.περατότητα είναι πχ:
Σ<–0
Ι<–2
ΟΣΟ I>1 EΠΑΝΑΛΑΒΕ
Διάβασε Α
Σ<–Σ+Α
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ
Το λάθος εδώ είναι ότι το Ι δεν αλλάζει τιμή και η επανάληψη γίνεται συνέχεια
Καθοριστικότητα είναι:
Β<–10
Διάβασε Α
Χ<–Β/Α
Γράψε Χ
εδώ το λάθος είναι ότι δεν έχει προβλεφτεί η περίπτωση Α=0
Ευχαριστω! Της περατοτητας εχω καταλαβει, ειναι οταν οδηγουμαστε σε ατερμονα βρογχο (πςςςςς), στην καθοριστικοτητα λιγο μπερδευομουν αλλα μαλλον καθαρισε το τοπιο στο μυαλο μου.
Αποτελεσματικοτητα δεν εχω δει ποτε κανενα παραδειγμα. Αλλα γενικα τα αγαπημενα της επιτροπης ειναι περατοτητα-καθοριστικοτητα, οποτε.
Ετσι.Περατότητα και καθοριστικότητα μόνο βάζουν.Η είσοδος,έξοδος και αποτελεσματικότητα είναι ασαφή στο βιβλίο τουλάχιστον
Σήμερα θα κοιμηθώ με ρολόι στο χέρι. Δεν γίνεται μαθ γεν-μαθ κατ-βιολ-φυσ να το χα αφήσει στο κομοδίνο και να το ξέχναγα ρε πούστη. Να έχεις μιάμιση ώρα μπροστά σου και κάθε λεπτό της να περνάει περιμένοντας να σου πουν κάτω τα στυλό. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
Εγω ελεγα σε ολους "να παρετε ρολοι στις πανελληνιες, μην ακουσω κανεναν να ρωταει την ωρα ενω γραφουμε θα του σπασω το κεφαλι’’. Τελικα ολοι φερανε κι εγω το ξεχασα! :lol: Εκθεση ηταν, που στην εκθεση ποτε δεν ειχα αισθηση του χρονου. Δανειστηκα το ρολοι της γυμναστριας, δεν ειχε πανω τους αριθμους και ειχε 5 γραμμουλες ξερωγω, δεν μπορουσα να καταλαβω σε ποιον αριθμο αντιστοιχουσε η καθεμια.
Εκει λοιπον που ειχαμε μια ωρα και εικοσι λεπτα, νομιζα οτι ειχαμε 20 λεπτα. Με το που το συνειδητοποιησα αρχισα να γραφω σαν τρελη γιατι ειχα κανει μονο τον προλογο. Ευτυχως ειπε σε καποια φαση η καθηγητρια “εχετε μια ωρα και εικοσι λεπτα”. Αλλιως θα ειχα κανει μια εκθεση…
εγω ρωταω συνεχεια,για να με παρουν με καλο ματι οι εξεταστες,οτι και καλα ενδιαφερομαι για τον χρονο,αρα δεν κινω πολλες υποψιες αντιγραφης:lol::lol:
Τι ρε λετε ρε αδερφια; Θα πεσουν οι βασεις; Ετσι οπως τα υπολογιζω ειμαι στο τσακ να πιασω Ψυχολογια Ρεθυμνου αν γραψω αυριο καλα,αλλιως π**τσες μπλε…
Για 1ο πεδιο δε ξερω παντως στα 2ο και 4ο σιγουρα…
εντωμεταξυ,ενα αρθρο στο εθνος προχτες ελεγε οτι 1ο,3ο και 5ο πεφτουν σιγουρα…ο αλλος λεει 2ο και 4ο…ραδιο αρβυλα δηλαδη
εγω λεω να περιμενουμε να βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων,γιατι η χρονια ηταν πολυ περιεργη φετος
μη τήρηση περατότητας έχουμε στα infinite loops, μη τήρηση καθοριστικότητας έχουμε π.χ. σε περιπτώσεις διαίρεσης, ρίζας ή λογαρίθμου (κοινώς όπου έχουμε θέμα πεδίου ορισμού στα μαθηματικά), οι άλλες τρεις (ειδικά είσοδος και αποτελεσματικότητα) δεν πέφτουν και δεν έχουν πέσει και ποτέ άλλωστε.
Ένα γαμημένο κατοστάρι χημεία και το καλύτερο καλοκαίρι της μέχρι τώρα ζωής μου ακολουθεί! Αγαπητοί συνυποψήφιοι ετοιμαστείτε για ένα χάπι ελευθερίας μέχρι να ξαναρχίσουν τα δύσκολα