Η Nightmare θέλει Αγγλική. Τεσπά, Μ.Μ.Ε. σου πάνε. Έχεις λέγειν και οξυδέρκεια, πνέυμα, κριτική ικανότητα και κάτι άλλα που έχω διακρίνει… Με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι να τα καταφέρεις. Να δηλώσεις και σε άλλα μέρη. Δεύτερη επιλογή ποια σχολή έχεις;
Ευχαριστω πραγματικα… Αλλα αισθανομαι καπως περιεργα. Εννοω πως βλεπω ολους τους συμμαθητες μου τρελαμενους απο τη χαρα (αυτους που εβγαλαν εναν αξιοπρεπη βαθμο τουλαχιστον) και εγω ειμαι καπως μουντη, παθητικη, λες και κατι μου λειπει… δεν ξερω…μαλλον ειναι της ‘‘εφηβειας’’… :roll:
Δευτερη επιλογη μαλλον διεθνων και ευρωπαικων (αν πιανω το βαθμο) και μετα ισως πολιτικο Νομικής…Καμια αλλη ιδεα?
Όχι ελληνική φιλολογία πάντως. Θα σε κουράσει.
Διεθνών είναι πολύ καλή. ΠΑΠΙ ή Πάντειο; Δες μαθήματα στα sites και διάλεξε ποια θα βάλεις πρώτη (ΠΑΠΙ για μένα).
Πολιτικό … έτσι κι έτσι, δεν έχω γνώμη. Το καλύτερο είναι να κρίνεις βάσει μαθημάτων και μεταπτυχιακών, δηλαδή πόσο χρήσιμα θα είναι τα προπτυχιακά για μετά. Σε καλό δρόμο είσαι…
Princess μια χαρα τα πηγες και αμα περασεις και εκει που θες,τοτε δεν εχεις κανεναν λογο να αισθανεσαι πως κατι σου λειπει οπως λες.Το νοημα αυτων των κωλοεξετασεων δεν ειναι να βγαλεις 20000 μορια,αλλα να βγαλεις αρκετα για να μπεις στη σχολη που θελεις.Αμα καποιος βγαλει 8500 και μπει εκει που γουσταρει (οπως μια φιλη μου περσι) τοτε δεν εχει κανενα λογο να αισθανεται ασχημα για το βαθμο του.
Για δημοσιογραφος νομιζω μπορεις να πας και μεσω φιλοσοφικης…Κατι τετοιο μου εχουν πει.
Οι υπολοιποι πως τα πηγατε ρε παιδια?Δεν βλεπω και πολυ ενθουσιασμο…
Και ΠΑΠΙ και Παντειο…ο,τι μας κατσει!
Λες να ψαξω σε κανα site? Xμ…Θα το κοιταξω!
Δε θελω δημοσιογραφια αλλα Δημοσιες Σχεσεις…
Δεν αισθανομαι μειονεκτικα για το βαθμο μου απλως θελω λιγο χρονο να το συνειδητοποιησω μαλλον…Ποσο γρηγορα περναει ο χρονος…
Ποτε ηταν περσι και εκανα θερινα μαθηματα ποτε ειναι φετος κι εχω τ’αποτελεσματα…
πρεπει ν’ αρχισω να πραγματοποιω αυτα που σχεδιαζα εδω και 2 χρονια…
Προτίνω Πειραιά, γιατί τα μαθήματα είναι πιο σύγχρονα. Η Πάντειος ποτέ δε μου έλεγε κάτι. Αν και μένω δίπλα σχεδόν, την έβαλα πέμπτη, νομίζω, μετά το ΠΑΠΙ.
Θα φτιάξει και η διάθεσή σου, συν τω χρόνω. Είναι μεταβατική περίοδος για σένα τώρα… Συγκινήθηκα, γμτ…
Αχ τη καλη που εισαι!
Πρεπει να συναντηθουμε καποια μερα
Ευχαρίστως! Ως τότε, βάλε msn να τα λέμε. Κάθομαι αυτές τις μέρες, σίγουρα θα με πετύχεις μέσα… :lol: :lol:
ok! [/list]
Μαλλον εγω θα πρεπει να σε διδαξω…
Basic,
Elementary,
Lower
και Proficiency του Cambridge
Τί ταξη πας βρε μικρο?[/quote]
αντε μωρε
ναι, μάλλον Cambridge. Αλλά εγώ έχω μάνα γεννημένη στο Μπρονξ, οπότε [size=6]σας τρώω όλους :twisted: 8) :twisted: 8) [/size]
χμ… με συνεπείρε ο ενθουσιασμός… Μόνο σε πληστιριασμό που δεν την έχω βγάλει την γυναίκα
μα8.κα8:6.2
φυσικη:8.2
αοδε-πληροφορικη:14.6
αο8:17.9
εκθεση:15.6
14341 μορια.
με ενα 14 σημερα και αν πεσουν 200 μορια οι βασεις περναω.
εκθεση που ειχε η πουτανα στο τετραμηνο 13 και μου πεφτει ο βαθμος στο 15!γαμησε τα δηλαδη αντι να μου παει 16.2.8α της γαμησω αν δεν περασω ε3αιτιας της!
Ελα ενταξει εισαι και συ!!! Στανταρ θα πεσουν οι βασεις…
Συγχαρητηρια σε μας λοιπον!
Aaaaaa…
Δεν έχει σαδισμό από μέρους λοιπόν, ε; …
Μπράβο!!!
Μην ανησυχείς για τις βάσεις, όλα καλά θα πάνε.
Και ρώτα τη φιλόλογο αν κατάλαβε κάτι που δε σου έβαλε παραπάνω βαθμό, να δούμε τί θα πει… :-s
Βασικα τη φιλολογο τωρα που τελειωσε το σχολειο και το μονο που μπορει να σου κανει ειναι να σου κλασει τα @@,μπορεις ανετα να πας και να της πεις τις σκεψεις σου γι’αυτην…Ειδικα αμα δεν περασεις εκει που θελεις για λιγα μορια,πας κατ’ευθειαν και τη στραγγαλιζεις,μετα την τεμαχιζεις σε πολλα μικρα κομματακια,την τηγανιζεις και την πουλας σε ανθρωποφαγους στο Ιντερνετ…! 8O
[size=1]Αυτο ηθελα να κανω περσι στον θεολογο και την ηλιθια που μου εκανε κοινωνιολογια…μου ειχαν 15 στο απολυτηριο οι @#&^#*!%@^!! [/size]
:lol: :lol: :lol:
Μπορεί κάλλιστα να τη γεμίσει τύψεις… :twisted: :twisted:
Δε θα έβαζα ποτέ χαμηλό βαθμό σε παιδί με υψηλούς στόχους. Απορώ πώς το κάνουν μερικοί… :?:
παιδες ψηθηκα να γινω καθηγητης οικονομιας!περναω λογιστικη πειραια και διοικηση επιχειρησεων και μπορω να γινω απο εκει!παντα ηθελα να γινω καθηγητης!αλλα ειτε περασω ναυτιλιακα ειτε οχι (που για να ειμαι ειλικρινης θελω περισσοτερο να γινω καθηγητης) θα την κανω να νοιωθει τρελες να νοιωθει τρελες τυψεις.αλλα ρε γαμωτο δεν 3ερω ουτε καλη ορ8ογραφια και απο τα 130 παιδια με περασαν σχεδον 15 στο σχολειο,μιλαμε 15,6 για εμενα στην εκθεση ειναι απιστευτα ε3ωπραγματικος βαθμος!και μαλιστα ειχα 80 απο τον ενα βαθμολογιτη (και ο αλλος 71).
Ελα ενταξει εισαι και συ!!! Στανταρ θα πεσουν οι βασεις…
Συγχαρητηρια σε μας λοιπον![/quote]
Μπραβο ρε παιδια Συγχαρητήρια!!!Μια χαρά τα πήγατε…Απο ότι λένε στις μέτριες σε βαθμό σχολες θα πέσουν οι βάσεις αρκετά…Άντε και με προσοχή το μηχανογραφικό.Με το καλό να μπείτε όπου θέλετε!
συγχαρητηρια και απο εμενα παιδια!!ειστε ευχαρηστημενοι σε γενικες γραμμες?
γμτ και ψηνομουν τρελα για ιατρικη,αλλα και αρχιτεκτονικη με 21000 μορια ντα3ει δε με χαλαγε,πιστευω οτι μπορουσα