Ολα καλα πλεον…
Καλα και μενα χθες ο καθηγητης ελεγε στους γονεις μου τί λαθη ειχα κανει στη χρονια κι οτι μπορουσα να πιασω και Νομική ακομα…
Εγω εκει που ηθελα φαινεται οτι εχω περασει… Η Νομικη αλλωστε ποτε δεν μ’ενδιεφερε…
Τελειωσαμε…
Και που θες να περάσεις για να ξέρουμε?
Τα λάθη σου αν ήταν καλός καθηγητής θα τα έλεγε μέσα στη χρονιά, όχι αφού αυτή τελείωσε, αλλά anyway.
Kαι μια συμβουλή για όλα τα παιδάκια. Να διαλέξετε σχολές που πραγματικά σας ταιριάζουν και βρίσκετε ενδιαφέρον. Μην επιλέξετε με κρίτίρια τύπου “είναι η καλύτερη σχολή για τα μόρια μου”.
Και που θες να περάσεις για να ξέρουμε?
Τα λάθη σου αν ήταν καλός καθηγητής θα τα έλεγε μέσα στη χρονιά, όχι αφού αυτή τελείωσε, αλλά anyway.
Kαι μια συμβουλή για όλα τα παιδάκια. Να διαλέξετε σχολές που πραγματικά σας ταιριάζουν και βρίσκετε ενδιαφέρον. Μην επιλέξετε με κρίτίρια τύπου “είναι η καλύτερη σχολή για τα μόρια μου”.[/quote]
Ελεγα για Μ.Μ.Ε. Αθηνας οχι για δημοσιογραφια αλλα για δημοσιες σχεσεις (τα εχω γραψει τοοσες φορες…)
Τωρα βεβαια που το ψαχνω καλυτερα… και το Διεθνων & Ευρωπαικων εχει ενδιαφερον…
Ε καπου εκει παιζω: Κοινωνιολογια, Πολιτικης και Δημοσιας Διοικησης, Ιστορικο κ Αρχαιολογικο, Κοινωνικης Ανθρωπολογιας… αυτα… Δεν ειμαι ουτε εγω σιγουρη τί να βαλω 1η επλογη…Ολα Αθηνα βεβαια…
Ο καθηγητης ηταν αψογος, χωρις την καθοδηγηση του θα ημουν χαμενη στο διαστημα…
Nαι στανταρ…
Ειμαι καλομαθημενο απ’οτι φαινεται… :oops:[/quote]
κι εγώ έτσι σκεφτόμουν και τώρα που τελείωνω δεν το χω μετανοιώσει καθόλου…
άσε που άμα θέλεις τελικά να μείνεις λίγο μόνη σαν φοιτήτρια… υπάρχει και το erasmus
Nαι στανταρ…
Ειμαι καλομαθημενο απ’οτι φαινεται… :oops:[/quote]
κι εγώ έτσι σκεφτόμουν και τώρα που τελείωνω δεν το χω μετανοιώσει καθόλου…
άσε που άμα θέλεις τελικά να μείνεις λίγο μόνη σαν φοιτήτρια… υπάρχει και το erasmus [/quote]
O καθένας αποφαζίζει ότι είναι καλύτερο για αυτόν…Αν το έχεις σκεφτεί σωστά ότι και να αποφασίσεις δεν το μετανιώνεις.
Άκουσέ με, ΜΜΕ και Διεθνών αξίζουν από αυτές τις σχολές που αναφέρεις. Τί έχεις πάθει με την Πάντειο;;; Να διαλέξεις σχολή με σύγχρονα μαθήματα που να σε βοηθήσουν για μετά, αν σκοπεύεις να πας εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά ΜΑ σχετικά με Δημόσιες Σχέσεις και επικοινωνία -γιατί όχι- στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μη χαλιέσαι, κι εγώ είχα γράψει 16 μαθηματικά 8) και ? αρχαία (δεν το λέω γιατί ντρέπομαι), αλλά πέρασα εκεί που ήθελα.
Να γραφτείς όπου περάσεις, και του χρόνου αποφασίζεις γι’ αυτό.
Μη χαλιέσαι, κι εγώ είχα γράψει 16 μαθηματικά 8) και ? αρχαία (δεν το λέω γιατί ντρέπομαι), αλλά πέρασα εκεί που ήθελα.
Να γραφτείς όπου περάσεις, και του χρόνου αποφασίζεις γι’ αυτό. :)[/quote]
16 μαθηματικα?!ουαου!
αν δεν περασω για 200 γαμομορια…
Rock_Sugar: Ναι…θα μου αρεσε πολυ να σπουδασω Αγγλια -και ακομη περισσοτερο Ιρλανδια- ειτε μεσω του ERASMUS ειτε για Μεταπτυχιακο. Αληθεια, ξερεις πώς μπορω να μαθω τί μεταπτυχιακα εχουν τα Μ.Μ.Ε.? Μπηκα στο site και δεν λεει ουτε τί μαθηματα εχει αυτο τμημα!! 8O
Βασικα τμημα Μ.Μ.Ε υπαρχει και στη Παντειο και στο Πανεπιστημιο Αθηνών (<-που το προτιμω)!
Ironboy: Aγγλικα δεν εχω ιδεα ποτε περνουμε αποτελεσματα.
Εκθεση σε περασα! 8) 16.9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!
Ενας χρονος περασε απο εκεινη την θρυλικη συναυλια των Black Sabbath…
μακαρι να επαιρνα 15,6 σε ολα και να με περνουσες σε ολα!
φενεται οτι η αποψη που ειχα απο την πρωτη σιγμη που τελειωσα την εκθεση ηταν σωστη,το θεμα βολεβε αυτους που δεν ειναι καλοι στο μαθημα και μειωνε αυτους που ειναι καλοι.και οντος σχεδον ολοι οι “μαθηταραδες” πατωσαν.
οταν παρεδωσα το γραπτο μου,μου ειπε η τυπισα που μαλλον ηταν αγγλικου οτι μπορει και τη δευτερα(σσ αυριο) να εχουμε τα αποτελεσματα,αλλα δεν 3ερω κατα ποσο ισχυει,και τα μμε δεν ασχολουνται και καθολου
Εγω απο την αλλη πιστευω οτι ή το χεις ή δεν το χεις στην Εκθεση.
Και ολα αυτα τα Θεματα που μοιραζουν στα φροντιστηρια και στα σχολεια ειναι αηδιες. Γιατι να μαθεις κατι απ’ εξω αν δεν το καταλαβαινεις και αν δεν σε εκφραζει? Γι αυτο και την πατησαν οι ‘‘μαθηταραδες’’
Μαθηταράς είναι αυτός που μπορεί να ανταποκριθεί σωστά σε ό,τι του δοθεί, όχι οι ‘‘παπαγάλοι’’ που πελαγώνουν στα πιο ‘‘πονηρά’’ θέματα. Και φυσικά κερδισμένος είναι εκείνος που εκφράζει τις δικές του σκέψεις και δεν αναμασά σκέψεις άλλων. Αυτό άλλωστε είναι το ενδιαφέρον… Γιατί τί νόημα έχει να πεις κάτι που το λένε χιλιάδες μαθητές κάθε χρονιά;;
Αυτο ακριβως… Η μαζοποιηση σε ολο της το μεγαλειο!!![/quote]
Aπό αυτό καταλαβαίνεις πόσο άκυρο είναι το σύστημά μας. Μας αναγκάζουν να αναμασάμε και να υιοθετούμε απόψεις άλλων και δεν μας αφήνουν να αναπτύξουμε προσωπικές κρίσεις. Προσπαθούν να δημιουργήσουν δηλαδή πιόνια και άβουλα όντα (έτσι νομίζουν τουλάχιστον), κι αν εκφράσεις τη δική σου γνώμη σε λένε μισαλλόδοξο… ό,τι να’ ναι… :?