Κάτσικας εγγύηση…
Εδώ θα βρεις τις αναμενόμενες βάσεις στις 40 πιο υψηλόβαθμες σχολές. Ψάξε μόνος σου εγώ βαριέμαι…
Κάτσικας εγγύηση…
Εδώ θα βρεις τις αναμενόμενες βάσεις στις 40 πιο υψηλόβαθμες σχολές. Ψάξε μόνος σου εγώ βαριέμαι…
με το ζόρι πιάνει βόλο και στη λίστα δν έχει την ξάνθη (λογικά θα είναι πιο χαμηλά από το βόλο) οπότε ξάνθη it is ! … όπως κ να έχει ευχαριστώ .
Δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά προβλέψεις είναι αυτές. Δε σου λένε καν αν θα ανεβούν ή θα κατεβούν
Τις περσινές και τις προπέρσινες βάσεις να κοιτάξει. Εγώ πιστεύω θα κυμαίνονται οι περισσότερες σε επίπεδα του '08
φοβερες προβλεψεις ολες οι σχολες ή θα ανεβουν 300 μορια η θα κατεβουν 300 μορια τι λε ρε μαγκιτη
για μηχανολογος μηχανικος, πατρα η βολος καλυτερα?
ξερει κανεις?
Για σχολη ή πολη ρωτας?
Κοινωνικης Διοικησης ή Κοινωνικης Εργασιας ρε παιδια; Ξερετε ποια ειναι καλυτερη σχολη;
Να τονίσουμε στο σημείο τούτο ότι τα πολλά μόρια ΔΕΝ χρησιμεύουν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων της σχολής καθώς και κατά τη διάρκεια των εξεταστικών περιόδων.
δεν περασα τελικα
τσαμπα το διαβασμα.
βασικα πρεπει να αδικισαν οι βαθμολογητες
ημουν προετοιμασμενος πολυ καλα
δεν βαριεσαι
του χρονου παλι
αντε και του χρονου ρε μαγκες\ισες
παμε τωρα τις διακοπες μας
να χαλαρωσουμε
του χρονου κομμενα τα ξυδια στου τολλκι
τα χω κοψει μητσαρα ειμαι
στη διατροφη
2 μηνες 8)
θα πας για ποδοσφαιριστης στον ολυμπιακο?
Αυριο βγαίνουν???
Καλή τύχη!
Ρε 'σεις αύριο που βγαίνουν οι βάσεις,θα πρέπει να πάμε στο σχολείο;
Εννοώ ότι θα μας δώσουν/πουν εκεί τίποτα απαραίτητο ή μπορούμε να τα δούμε απλά από το διαδίκτυο;
Aραξε ρε …μεθαυριο θα τις γραφει η εφημεριδα!! 8)
Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να πάμε;
Πςςςςς χαλλλλλλαράααααα φυλλαράκι
Καλή επιτυχία παιδιά. Να περάσετε σε σχολές που να γουστάρετε.
Άραγε πότε επιτέλους θα καταργηθούν οι πανελλήνιες ώστε να έχει κάθε πανεπιστήμιο τις δικές του εξετάσεις…;
Καλή επιτυχία σε όλους!!!