Καλά θεωρητική σε κάτι Ιστορίες και Αρχαία και Λατινικά θέλει διάβασμα όπως και να το κάνουμε
δικαιολογιες?:lol::lol: ποιον δικαιολογω?
Εκανα μια μερα την βδομαδα μερικες ασκησουλες αναλογα και τα κεφια δηλαδη. Εκθεση εγραψα 1,5 εκθεσεις συνολο σπιτι και 2 φορες εκανα και περιληψη, θεωρια εκθεσης διαβασα το βραδυ προτου γραψουμε και πηρα… 16 εκθεση
με 85 ο ενας 64 ο αλλος(η περιπτωση η χειριστη που λες) και 75 ο τριτος
Ε ναι, αλλα υπηρχαν και βδομαδες που δεν διαβασα ουτε λεπτο.(Ε, δεν πιστευω να μετραμε και τα 5λεπτα στο αμαξι πριν παω για να γραψω ημερησιο τεστακι ΑΟΔΕ, ε; Ετσι κ αλλιως, μια φορα την βδομαδα ηταν :p)
Δεν ειπα για σενα ρε τρελιαρη.
Ουτε καν σε ξερω.
Αλλα το βλεπεις μπροστα σου …ποσα “αλανια” εχοντας καλο βαθμο τωρα πουλανε τρελα σε στυλ “ντεμεκ δε διαβαζα και γαμησα”;;;
Γουατεβερ…
Εγω, προσωπικα, δεν αρνουμαι οτι γαμηθηκα.
Παντως, Τεταρτη βραδυ μετα απο διωρο Βιολογια, δε διαβασα ποτε, οπως και καθε Παρασκευη που εβγαινα.
Ωρες μπορω να πω αρκετες, αλλα ημουν ρε παιδακι μου το ο,τι να 'ναι.
Ας πουμε μεσο ορο Βιολογια εβγαζα 2 σελιδες την ωρα και μεχρι να γραψω ασκησεις Φυσικη θα μου 'φευγε κανα 4ωρο.
Ή ακομα κι αν ειχα τελειωσει 1 η ωρα, αν δε βαραγε 3, υπνος γιοκ.
Αυτο που λενε για το "σωστο προγραμμα, δηλαδη …μυθος.
τη βιολογία τώρα που την ανέφερες σε πακέτα τη διάβαζα. όποτε είχαμε διαγώνισμα σε κάποιο/α κεφάλαιο/α καθόμουν και τα έλιωνα για πρώτη φορά, και αφού γράφαμε πολλά (στο τέλος 3 εφ’ όλης της ύλης) βγήκε κομπλε η ύλη, χωρίς να τη διαβάζω κάθε βδομάδα. (άντε κάθε μήνα)
Εγω παλι διαβαζα καθε βδομαδα με τις ιδιες φανταστικες ταχυτητες να με συνοδευουν ολοκληρο το χρονο.
Εγώ παιδιά πήγα να γράψω μια έκθεση, αλλά βαρέθηκα και την παράτησα, περίληψη μου είπαν μια μέρα πριν δώσω τι κάνουμε και θεωρία διάβασα όσο περιμέναμε τα θέματα. 17 καθαρό έγραψα.
Λάρισα ή Ηράκλειο καλύτερα; Στην χειρότερη Γιάννενα μπαίνω αλλά λέμε τώρα…
Ώπα! Ώπα! Χαλάρωσε λίγο…
Ο επιτηρητης θα περασε καλα τοτε :country:
Αν μιλας για Ιατρικη, με 19200 που εχεις πιανεις ανετα Πατρα.
Στη Λάρισα θα περάσεις καλύτερα (αν και ακριβότερα) και από Πάτρα και από Γιάννενα. Μακράν.
Αν και τα Γιάννενα είναι πολύ όμορφη πόλη.
Είσαι σίγουρος γι’ αυτό;
Όπου και να πάω με τα περσινά δεδομένα έρχομαι δω απλά φοβάμαι λίγο τη Διαμαντοπούλου.
iron αν πέσουν ελαφρά οι βάσεις πάτρα πιάνω και αν φτάσουν σε επίπεδο '08 είμαι και 67 μόρια πάνω από Θεσσαλονίκη. Τεσπα για να δω ποιά θα βάλω πιο πάνω στο μηχανογραφικό ρωτάω :b
Aπο επιπεδο σχολης δεν ξερω,αλλα Ηρακλειο θα περασεις ζωη και κοτα-και δυσκολα θα θελησεις να φυγεις μετα:p-
Έλα Ηράκλειο και θα σε φτιάξω εγώ…
Μεταφορικο μεσο απο Ηρακλειο ρεθυμνο και αντιστροφα υπαρχει?
Όχι με τα πόδια το κόβεις… σε 7 ώρες είσαι Ρέθυμνο και σε 2 μέρες Χανιά χωρίς στάση πάντα…
Σοβαρέψου!
τελευταια παιζει και γαιδουρι απο λιμανι κατευθειαν-αλλα πρεπει να κλεισεις νωρις-
ένα φιλαράκι έχει βγάλει 18300 κ θέλει να περάσει πολιτικός μηχανικός (οποιαδήποτε πόλη ) . συγκριτικά με τις περσινές βάσεις δν τα καταφέρνει . αλλά παίζει φετος να πέσουν οι βάσεις ? τι λέτε το έχει ? :-k
Εγω ρωτησα αν περναει καθημερινα λεοφορειο/κτελ οχι αν μπορεις να πας εκει με μεταφορικο μεσο ελεος