Οντως αρκετα ψαρωτικο το 4ο…Ολα τα υπολοιπα παντως μου φαινονται αρκετα στανταρ…Και οι μιγαδικοι και το 3ο…Κ στη θεωρητικη επιτελους επεσε ο Κρητικος…Εδω και 6-7 χρονια καθε χρονο το λεγανε και τελικα φετος το βαλανε…
Ωραια τα μαθηματικουλια ρε, εμενα μου φανηκαν αρκετα βατα. Ωραιο ερωτημα το τελευταιο του Δ.
Πιο βατα σε σχεση με τα περσινα και τα δικα μας τα προπερσινα,αλλα γενικα το 4ο μου φανηκε ψιλοαπαιτητικουλι!! Καλη συνεχεια σε ολους οσους δινουν!!
[B][SIZE=“5”]ΕΠΕΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!!!
8O[/SIZE][/B]
α στο διαολο :eek:
ΚΡΗΤΙΚΟΣ \:D/\:D/\:D/\:D/\:D/
Έλα ρε, γελάει ο κόσμος, τα δικά μας ήταν γελοία σε σχέση μ’ αυτά.
Για τα περσινά δεν τα θυμάμαι ακριβώς οπότε δεν μπορώ να πω.
Πάντως νομίζω ότι οι μέθοδοι ολοκλήρωσης ήταν εκτός ύλης φέτος.
Ντάξει περίπου ίδιας δυσκολίας με τα περσινά τα δικά μας με το τρίτο να είναι πιο εύκολο το δεύτερο πιο δύσκολο και το τελευταία ερώτημα του 4ου ψαρωτικό(βέβαια μόλις είδα τη λύση συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει τέτοια άσκηση πέρσι).
Το 2012 είναι κοντά, τι περιμένατε?!
METANOEITE ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!
Καλά, τα θέματα ήταν άθλια κατά τη γνώμη μου, της ντροπής.
Ειδικά ΑΥΤΟ:
[SPOILER]
Γ1. Να σχολιάσετε τους παρακάτω στίχους:
α) «Ἀστροπελέκι μου καλό, γιά ξαναφέξε πάλι!»
Τρία ἀστροπελέκια ἐπέσανε, ἕνα ξοπίσω στ? ἄλλο
Πολύ κοντά στήν κορασιά μέ βρόντημα μεγάλο·
(σε μία παράγραφο 80 ? 100 λέξεων)
[/SPOILER]
‘Ντάξει, παράτα μας ρε φίλε, απ’ όλο τον Κρητικό που έχει κάτι στίχους των 6 λέξεων με παπάδες να πεις διαλέξανε [I]ΑΥΤΟ?[/I]
Καραγκιόζηδες!
Κι 80-100 λέξεις? Λωλ, ούτε 50.
Και το Β1. β) μουφίτσα θα έλεγα.
Ανέκαθεν φοβόνταν τον Κρητικό λόγω του ότι είναι πολύ “ζουμερό” και υπάρχουν πάρα πολλές πιθανές ερωτήσεις και πράγματα να αναλύσεις. Αυτά εδώ ήταν άκυρα, από τις τσίπικες ερωτήσεις που βάζουν σε κάτι ισχνά ποιηματάκια που δεν μπορεί να βγει κάτι άλλο δηλαδή. Έλεος!!
Τελοσπάντων, καλά έμαθα ότι γράψανε τα παιδιά, μπράβο τους πάλι καλά! Εμένα εν μέρει μου κακοφάνηκαν τόσο επειδή δεν τα έχω φρέσκα μάλλον.
Πάντως, και πάλι προτιμώ τα δικά μας περσινά (αν και ήταν αντιsos) και ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα τον Κρητικό λόγω της ασέλγειας των φιλολόγων πάνω του, η οποία είναι ξεδιάντροπη ακριβώς επειδή τον έχουν για πολύ “δικό τους”. Τρομάρα τους…
βιασμος σημερα.
Μμμμ καποιος ειχε πει εδω κ πολυ καιρο οτι θα πεσει Κρητικος.
έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που έδωσα πανελλήνιες, και έχω ξεχάσει πολλά πράγματα. πάντως με όσα έχω δει στα φετινά θέματα μέχρι στιγμής, είναι δύσκολα. αν κάποιος δηλαδή δεν είχε διαβάσει καλά μέσα στη χρονιά, δε θα έγραφε καλά ούτε στη βιολογία, ούτε στη λογοτεχνία.
εμετικό το θέμα με το απόσπασμα του κρητικού που πόσταρε η domino. ολόκληρη η μαθηματική σκέψη έναντι της δημιουργικής, ολόκληρος ο βιασμός της παπαγαλίας πάνω στη λογοτεχνία, μέσα σε 80 με 100 λέξεις.
Πιο ευκολα θεματα, πιο δυσκολο διαγωνισμα, φετος σε σχεση με περσι.
Τι εννοω;;;
Οτι περσι υπηρχαν πραγματα που τα “καθαριζες” ευκολα και πηγαινες στα πιο απαιτητικα και δυσκολα με αλλο αερα.
Φετος με το 2ο να ειναι πιο δυσκολο, το 3ο στα ιδια, αλλα με περισσοτερη διαδικασια-γραψιμο και το 4 να μην εχει “στανταρακια”, οπως τα περσινα Δ1, Δ2, μιλαμε για ενα πιο δυσκολο διαγωνισμα συνολικα.
Γιατι μπορει να μην εχει τα περσινα Δ3, Δ4, αλλα αγχωνει πολυ παραπανω τον υποψηφιο.
αυτό το άγχος άτιμο πράγμα…
Είσαι και θεωρητική!
Εγω να πω οτι εγραψα γυρω στο 10 #-o:lol: Και να φανταστειτε οτι ηταν απο τα καλητερα μου μαθηματα και περιμεναν να γραψω πανω απο 15 … Τελος παντων το διαγωνισμα ηταν γενικα δυσκολο χωρις στανταρ ερωτηματα οπως ειπε και ο αποπανω για να παρεις βαθμους και γενικα πολυ απαιτητικο με πολλη δουλεια σε ολα τα ερωτηματα(με εξαιρεση κανα δυο)… Νομιζω πως σημερα βγηκαν off παρα πολλα ατομα ατομα απο τα τριτο και τεταρτο πεδιο αφου σε συνδυασμο με τα μαθηματικα γενικης εχασαν τα μαθηματα με συντελεστη βαρυτητας … :!: Εγω τουλαχιστον περιμενω και απαιτητικα θεματα Φυσικης και Α.Ε.Π … Το Α.Ο.Δ.Ε τωρα διαβαζεις και γραφεις αριστα…
Μιλαμε ομως για πολυ απογοητευση σε πολλα ατομα απο οτι ακουσα :!:
Αντε και τωρα Α.Ο.Δ.Ε να λιωσουμε λιγο να γραψουμε το πρωτο μας 19+
σταματαααα ρε σταματαααα,γκρινιάρη :lol::lol:
Πο πο αυτα ειναι !! Εγραψα 100αρα σημερα στο ΑΟΔΕ !! Μιλαμε δεν ξεχασα ουτε ενα κομα παραδειγμα τελειες … Εβαζα μεχρι και τα στοιχεια με την σωστη σειρα :lol:
και ιστορία μια απο τα ίδια 19 έγραψα
εύκολα τα θέματα και ΑΟΔΕ και Ιστορία
Άντε καλά κουράγια παιδιά και καλά αποτελέσματα
[Μετά από λίγα χρόνια βέβαια θα τα θυμάστε όλ’αυτά και θα γελάτε]
και όμως κάποιοι θα κλαίνε