Πανελληνιες

Καθε χρονο τις ιδιες παπαριες “φρονουν”.
Τιποτα δεν ειναι οριστικο και σιγουρο μεχρι τη μερα των αποτελεσματων. Απο κει κι επειτα αρχιζουν και εχουν καποια βαση οι εικασιες.

ναι αυτό λέω και εγώ
το κάθε φροντιστήριο λέει τα δικά του
και οι καθηγητές του σχολείου άλλα

Αν αποφασισουν να βαλουν δυσκολα, μπορουν να βρουν. Χημικος ειμαι κι εγω:p

http://ylikonet.gr/forum/topics/schholia-gia-ta-thhemata

:!:

Δεν θέλω να γίνω κακός ρε παιδιά,καταλαβαίνω τα νεύρα σας,όσων δίνουν πανελλήνιες,αλλά εφόσον όλοι λένε οτι είναι δύσκολα,θα πέσουν οι βάσεις.
Δεν έχει σημασία αν εν τέλει βγάλεις 15 χιλιάρικα και μπεις στην σχολή σου που ήθελες η αν βγάλεις 16 και μπεις στην ίδια σχολή.
Οι βάσεις μετατοπίζονται συνεχώς.
Αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά έγραψες σε σχέση με τους άλλους.
Υπομονή λοιπον,άλλα 1-2 μαθήματα έχουν μείνει.Γράψτε τα,και μετά για 2 μήνες ακόμα,μη τα ξανα-σκεφτείτε. :wink:
Κάντε πολλά μπάνια,και για μας που θα λιώσουμε μέχρι αρχές Ιούλη στην γαμω-εξεταστική! :stuck_out_tongue:

Δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Οι εξετασεις του 2009 ηταν οι ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ εβερ (σε θετικοτεχνολογικη μιλαω παντα).

Αντιθετα, το 2010 (οχι επειδη εγραφα εγω) ηταν με το υπαρχον συστημα με διαφορα οι πιο δυσκολες, με τις φετινες να ειναι στα ιδια επιπεδα.

Ενω, λοιπον, οι βασεις το 2009 ανεβηκαν στο θεο, το 2010 παρα τα δυσκολα θεματα εμειναν εκει.

Οποτε δε συμφωνα οτι τα δυσκολα θεματα σημαινει απαραιτητα πτωση βασεων, αλλα ειναι αυτο που λες οτι σημασια εχει πως γραφεις σε σχεση με τους αλλους.

Οσον αφορα τις φετινες, βλεπω θεματα που δεν αγγιζουν τη δυσκολια των “χοντροκομμενων” περσινων (βλ. Δ4 Φυσικης ή τελευταιο Μαθηματικων), αλλα εχουν πιο απαιτητικα ολα τα υπολοιπα, οποτε μιλαμε για μεγαλυτερη συνολικη δυσκολια.

ΕΕ όχι και οι πιο δύσκολες οι περσινές . Τι να πουν και αυτοί που έγραφαν το 2008 ;

Αν καποιος δωσει με 10% και περασει σε μια σχολη τότε αυτόματα διαγράφεται απο την σχολή που ήτανε πριν
?..ή πρεπει να κανει μονος του την διαγραφη απο την παλια σχολη και να παει να γραφτει στη νεα?..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ!

εσυ ο ιδιος κανεις διαγραφη απο την παλια σχολη.ετσι ειχα κανει εγω

εντιτ:απο οσο θυμαμαι με το 10% δεν δινεις καν εξετασεις απλα θα εχεις καποια απωλεια μοριων

Ε πιο γελοια φυσικη εβερ ομως.

Λογικα κανεις εσυ διαγραφη, μπορει να μην σου αρεσει η σχολη που περασες στο 10% και να μην πας καν, θα σε διαγραφανε ετσι;:stuck_out_tongue:

Για κάθε χρονιά υπάρχει ένα μάθημα το οποίο είναι αγγούρι και όλα τα άλλα είναι σχετικά βατά. Το 2008 το παλούκι ήταν τα μαθηματικά και το 2010 η φυσική. Τα υπόλοιπα θέματα όμως παλευόντουσαν άνετα αν είχες διαβάσει.Δηλαδή δεν ήταν τόσο δύσκολη χρονιά. Η πιο δύσκολη χρονιά είναι μακραν αυτή που διανύουμε.

Nταξ, διαφωνω.

(Και ξαναλεω οτι δεν το λεω, επειδη εδινα, γιατι παραδεχομαι τη μεγαλυτερη δυσκολια των φετινων.)

Το 08, παλουκι μαθηματικα, γελοια φυσικη.

Το 10, δυσκολα μαθηματικα (και γω καλα εγραψα, αλλα το οτι ηταν κλιμακωμενα σωστα δε σημαινει οτι ηταν ευκολα, παλουκι μαθηματικα.

Και εκτος των αλλων, περσι, και κουλη εκθεση.

Συμφωνω οτι φετος ειναι λιγο πιο ζορικη η φαση.

Αnyway, τερμα το οφφτοπικ απο μενα, γιατι καποιος (και με το δικιο του) ισως πει οτι τις βγαζουμε να τις μετραμε και σπαμε και τα νευρα των φετινων.

2008 παντως ητανευκολα… Νταξει λιγο τα μαθηματικα, αλλα οκ χαλαρα! Φυσικη πανευκολη και βιολογια για γελια μονο θεωρια ουτε καν μια ασκηση η κρισεως οπως φετος ξερω γω

Φετος σε Μαθηματικα Γενικης,Κατευθηνσης και Φυσικη πηδηξανε.
Πολλα ζητουμενα.
Η πουστια στα μαθηματικα γενικης με το αχρηστο δεδομενο στο Θεμα Γ και το Ν(Ω) στο Β1.
Δεν εξετασαν βασικα πραγματα(κυριως στα δυο μαθηματικα.)
Πηδηξαν ψυχολογικα τους μαθητες που στο δευτερο μαθημα σκεφτονταν τι θα πεσει Μαθηματικα Κατ. και τρεμαν και μετα τα Μαθ Κατ. σκεφτονταν οτι θα ξαναδωσουν του χρονου.
Το οτι στην Εκθεση βαλαν ευκολα δεν λεει τιποτα γιατι οι 75 μοναδες ειναι στο χερι του διορθωτη οποτε ειναι στο χερι τους να κρατησουν χαμηλα τους μαθητες.

μαθηματικα γενικης που ειχα δωσει το 2004 ηταν τοσο γελοια που σε 45 λεπτα το πολυ τελειωνες.[SPOILER]ειχα γραψει 16,7:D[/SPOILER]

Τι πάει να πει “πιο εύκολες” και “πιο δύσκολες” εξετάσεις έβερ; Κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα είναι όπως είπατε και μόνοι σας, το ποιος γράφει καλύτερα απ’ τον άλλο. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι με “εύκολα” θέματα έχεις το άγχος για το τι έχουν κάνει οι άλλοι και δεν σε παίρνει από κάτω αν δεν τα σκάτωσες ενώ με τα “δύσκολα” και άγχος έχεις για το πώς έχεις πάει σε σχέση με τους άλλους και σε παίρνει από κάτω γιατί στον δώσανε.

Δηλαδή οκ, το 2009 που ήταν οι πιο εύκολες έβερ ας πούμε ελάτε να το πείτε σε αυτούς που κάνανε δυο-τρεις πατάτες, γράψανε 19200 μόρια ξέρω 'γω και μείνανε έξω από ΗΜΜΥ Αθήνας. Είναι το ίδιο πράγμα, αναλογικά με το να 'ναι η βάση στα 19000 λόγω πιο δύσκολων θεμάτων και να μένει έξω κάποιος με 18900 ξέρω 'γω. Και ναι, επειδή έδωσα το 2009, μου την έδωσε που το είδα γραμμένο αυτό το “πιο εύκολες έβερ”. [U]Διαγωνισμός[/U] είναι.

Φέτος τα 'χουν πηδήξει τα παιδιά κατά τη γνώμη μου αλλά και πάλι η ίδια ιστορία είναι, όποιος γράφει καλύτερα περνάει. Απλά φέτος πάει σερί το κ[B]ο[/B]κό, με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ η ψυχολογία ανάμεσα στα μαθήματα.

μόνο εγώ βλέπω το αξύμωρο σχήμα?!
Συγγνώμη,αλλά άν ήταν τόσο γελοία,θα γραφες 19-20.

Ελπίζω,να μην το πάρεις προσωπικά.Δεν το λέω απο κακία.Εντελώς φιλικά :slight_smile:

Φετος δεν ισχυει ακριβως αυτο που λες Λεβιαθαν.Ναι μεν οποιος γραφει καλυτερα περναει ομως δεν γραφει καλυτερα οποιος εχει διαβασει περισσοτερο μεσα στη χρονια.Δεν ειναι εξετασεις γνωσεων οι φετινες αλλα ψυχολογιας και ταχυτητας.

πολυ σωστος!!! πας να γραψεις κ δεν ξερεις τι να περιμενεις
τα ερωτηματα χωρις καμια κλιμακωση και υπερβολικα μεγαλα τα περισσοτερα !!!

Aκριβως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου. Εγω που ειμαι Θεωρητικη και πηγαινα για πανω απο 18.500 μορια, μπορει να ειμαι αισιοδοξος οτι τα επιασα, ομως τελικα οι γνωσεις ολης της χρονιας, ειδικα στη Λογοτεχνια και στο αγνωστο, περασαν σε δευτερη μοιρα (ενταξει, εαν δεν ηξερα και τιποτα σιγα μην εγραφα βεβαια) μπροστα στην ψυχραιμια και στην ταχυτητα. Μιλαμε τρελαθηκα!!! Παραπανω απο 30% της επιτυχιας βασιζεται στο ειδος των θεματων, στη σαφηνεια τους και στην ψυχραιμια σου. Εγω αυτο δεν το περιμενα, φανταζομουν οτι οποιος παει αριστα προετοιμασμενος δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Και ομως…