Πανελληνιες

Θεματακια ΑΕΠΠ πολυ κομπλε, ενα 18-20 το πιανε με ανεση αυτος που εχει ασχοληθει.
Παλι θεμα με πινακα ρε στο Γ, μεσα σε αλγοριθμο οπως ακριβως περυσι.
Τουλαχιστον σας εβαλαν και πινακα τιμων με υποπρογραμμα, εμεις περυσι ειχαμε ενα πραγμα 4 σειρες.
Αντε παιδια, καλα αποτελεσματα σε ολους και καλη υπομονη οσοι δινετε ΑΟΘ!

τι χαλαρά τα μαθηματικά μωρή διάννοια!?!?!?!

Το “δύσκολα θέματα => όλοι έγραψαν χειρότερα=> πτώση βάσεων” δεν ισχύει 100%. Δηλαδή ένας μαθητής που έδινε το '09 και ήθελε πχ ιατρική αθηνών κυνηγούσε πάνω κάτω το 19250 του ‘08, οπότε προετοιμαζόταν για κάτι ανάλογο. Το ‘10 κυνηγούσε το 19476 ή πόσο ήταν τέλος πάντων το ‘09. Άρα ήταν σχετικά καλύτερα προετοιμασμένος σε σημείο που όσο δύσκολα και να πέφταν (σε ένα ρεαλιστικό όριο βέβαια) θα τα λυνε και θα το γραφε το 20αρι. Ο μέτρια προετοιμασμένος λοιπόν που ήθελε το 20 σ’ ένα μάθημα και του ρθε το 18 δε μπορεί να ναι σίγουρος ότι και ο άλλος που κυνήγαγε το 20 πήρε 18. Αυτό δεν ισχύει για όλους, αλλά είναι αρκετοί αυτοί πιστεύω που θα κρατήσουν τις βάσεις απ’ το να πέσουν 1000 μόρια στο ντουκου ξέρω γω. Γι΄αυτό και σε πολύ υψηλόβαθμες σχολές οι αυξομειώσεις είναι μικρές ο,τι κι αν πέσει, γιατί τον καλό-μέτριο το δύσκολο θέμα τον επηρεάζει (σχολές 15-16) ενώ τον άριστο ελάχιστα αν όχι καθόλου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν 150 άτομα πανελληνίως που λόγω θεμάτων γράψανε άσχημα και δε θα καταφέρουν να κρατήσουν εκεί που ήταν και πέρσι τις βάσεις του πολυτεχνείου ας πούμε.
Τεσπα καλά αποτελέσματα σ’ όλα τα παιδιά!

Αυτοί που λένε “ε το 1967 τα θέματα ήταν πανεύκολα,χαλαρά τα έβγαζες,ήταν γελοία κτλ κτλ” πραγματικά ας επικοινωνήσουν μαζί μου επειδή λογικά θα πρόκειται για εξωγήινους που την ώρα που έγραφαν θα σκέφτονταν τα ΙΔΙΑ ακριβώς,και πολύ θα ήθελα να τους σφίξω το χέρι,ή αλλιώς ας το κόψουν το ψώνισμα επειδή καταντά κουραστικό.

Και καλά αποτελέσματα παιδιά,και προσοχή στις δηλώσεις των Σχολών.

κανενα προβλημα. εγραψα τοσο επειδη ειχα κανει κατι λαθακια εντελως χαζα#-o:(

ξέρει κανείς πότε συνήθως ανακοινώνουν οι σχολές τις νέες βάσεις;
Έχει πέσει πολύ άγχος

15-25 Αυγουστου παντα.Τι αγχος,δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις απο δω και περα,στον πουτσο σου ολα και κανε διακοπες \m/

σωστός :thumbup::thumbup:
θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι τίποτα που να έχει να κάνει με μόρια σχολές κτλ απο εδώ και πέρα

αφηστε τωρα σχολες και παπαριτσες μωρε…ΤΣΙΠΟΥΡΑ!

τέλος γαμώ την αγία περσεφόνη ναπούμε!

Μην κανετε την τριχα τριχια για το γαμωτο και μονο.

Καλως ή κακως το “ευκολα” ή “δυσκολα” ειναι αντικειμενικο (σε θετικοτεχνολογικη).

“Ψωνισμα” θα ηταν αν λεγαμε οτι οι δικες μας ηταν οι μοναδικες δυσκολες, τη στιγμη που φετος ολοι μιλησαν για αυξημενη δυσκολια σε σχεση με ολες τις χρονιες.

Και κλεινοντας, αγχος ειχε και αυτος των προηγουμενων χρονων, αγχος και ο φετινος.

Σκεψου ομως το αγχος που υπαρχει οταν βλεπεις οτι τα θεματα δε “φευγουν” και σε ζωνουν τα φιδια, καθως βλεπεις οτι η δουλεια χρονων θα παει στραφι.

Οποτε πριν την “πειτε” στον αλλο, διαβαστε τον ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΥΓ.: Leviathan, σιγουρα μιλαμε για διαγωνισμο και δε μειωνει ο ισχυρισμος μου την επιτυχια των μαθητων του 2009 …αυτο που λεω οτι εξετασεις εκεινες βοηθουσαν και την περιεργη ψυχολογια των μαθητω, σε αντιθεση με φετος.

Nαι μπράβο,έπιασες το πνεύμα μου και πάλι.Είσαι καλός και αγαθός και έξυπνος κτλ.
Ω βέλτιστε εγώ εννοώ όλα αυτά τα ποστ που μπαίνουν και συγκρίνουν,με σχεδόν ειρωνική απλοποίηση,τα θέματα των εξετάσεων εξισώνοντας ακόμα και τα συναισθήματα των αντίστοιχων μαθητών.

ε ναι, βασικα οχι και χαλαρα τα μαθηματικα το 08 μην τρελαθουμε

εβγαλα το 4ο στο τελευταιο δεκαλεπτο (οσο προλαβα), αλλα ακομα θυμαμαι που το διαβασα και λεω γαμησε με, θα ξαναδωσω…χαζευα μια συμμαθητρια μου για κανα μισαωρο-45 λεπτο, μεχρι να μου ερθει η θεια φωτιση \m/

Αυτό είπα κι εγώ

Απλά δεν πρέπει η δυσκολία γίνεται αντιληπτή τελείως διαφορετικά όταν δεν γράφεις προσωπικά καλά ενώ δεν έχουν γράψει και οι άλλοι απ’ όταν έχεις γράψει εσύ καλά και έχουν γράψει (σχεδόν) όλοι οι υπόλοιποι. Η ίδια δυσκολία είναι ουσιαστικά απλά την αντιλαμβάνεσαι αλλιώς

Εν κατακλείδι, αυτός που ‘χει λιώσει πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε τόσο κακή μέρα που να γράψει χειρότερα απ’ αυτούς που δεν τον πλησιάζουν σε ποσότητα δουλειάς, και να μείνει έξω από 'κει που θέλει να μπει.

Ναι, αλλα ημουν απο αυτους που μιλησαν για ευκολα και δυσκολα (ΘΕΜΑΤΑ, βεβαια).

Πως να ξερω ρε Floydized πού αναφερεσαι;;;

Πραγματικά, κατά τη γνώμη μου το μισό είναι η προετοιμασία και το άλλο μισό η προσοχή και η ψυχραιμία. Αν εκείνη την ώρα δεν είσαι ήρεμος και δεν αντιμετωπίσεις τα θέματα με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, τι να σου κάνει και όλο το διάβασμα και τα ξενύχτια που έχεις ρίξει. Θα νιώσεις tabula rasa και θα τρελαθείς. Το άγχος, τα ψυχοσωματικά και οι ιστορίες έχουν κάψει κόσμο και κοσμάκη που πήγαινε για άριστα. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δε μειώνει τη σημασία της μελέτης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά είπαμε, το ένα χωρίς το άλλο κουτσαίνει. Τα κλισέ που ακούτε όλη τη χρονιά “όχι άγχος” κλπ είναι πρήξιμο, αλλά ισχύουν 100%. Εγώ τουλάχιστον, το λέω με βεβαιότητα, αν ήμουν αγχώδης ή ένιωθα υποχρεωμένη να βγάλω συγκεκριμένο αριθμό μορίων + πάνω, δεν θα είχα γράψει το μισό απ’ όσο έγραψα.

Τέλος πάντων, τώρα τελειώσατε οπότε στ’ @@ σας όλα αυτά.
Έχω μερικές συμβουλές απ’ τη ζωή βγαλμένες που όποιος θέλει ας δώσει λίγη σημασία, ίσως βοηθήσουν, γιατί ξέρω ότι η περίοδος μαθαίνω τα μόριά μου - παραδίδω μηχανογραφικό είναι της παράνοιας.

[B]1.[/B] Για σχολές μην τρελαίνεστε υπερβολικά… Δεν υπάρχει η Μαγική Σχολή όπου όλα θα είναι ωραία, θα σας ενθουσιάζει και θα βγείτε και οι δουλειές θα σας περιμένουν σωρός να διαλέξετε. Αυτό βγάλτε το απ’ το μυαλό σας, ειδικά στην Ελλάδα, ειδικά αυτά τα χρόνια. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, και τους λιγότερους να τους κάνετε στο [B]τι σας αρέσει.[/B] Κακά τα ψέματα, δείτε το σαν μια υπέροχη γκόμενα (ή υπέροχο γκόμενο) που έχετε κι όλοι σας ζηλεύουν αλλά εσείς δεν τον αγαπάτε, τον βαριέστε και εύχεστε να ήσασταν με κάποιον άλλο αλλά δεν μπορείτε. Θλιβερό δεν ακούγεται? Να πάτε εκεί που σας ελκύει λοιπόν και δεν θα το μετανιώσετε (όχι πικρά τουλάχιστον).

[B]2.[/B] Για βάσεις μην κάθεστε μερόνυχτα να κάνετε προβλέψεις, δεν έχει νόημα. Όπως είπε κι ο βέντερ, οι ψηλές θα 'ναι πάντα ψηλές κι από 'κει και πέρα οι άλλες είναι παντελώς απρόβλεπτες. Ό,τι κι αν λέει η Σάρα κι η Μάρα μην δίνετε πολλή σημασία. Είναι πολύ μεγάλοι οι αριθμοί και πολλοί οι παράγοντες για να κάνετε έγκυρη δημοσκόπηση.

[B]3. [SIZE=“3”]ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ.[/SIZE][/B] Δεν βγάλατε όσα μόρια θέλατε για την Ιατρική/Νομική/Hot σχολή του Πολυτεχνείου. Οπότε τι? “Τα παρατάω όλα, κάνω ένα μηχανογραφικό του κώλου και ξαναδίνω του χρόνου!” Μούντζα [U]ΟΧΙ![/U] Το να ξαναδώσεις είναι τρομερά επίπονη, κοπιαστική και με πάρα πολύ αμφίβολα ωφέλη διαδικασία. Σίγουρα, όταν τις έχεις φρέσκιες τις πανελλήνιες σου φαίνεται παιχνίδι αλλά αν το βλέπεις σοβαρά, μετά το καλοκαίρι δεν θα θυμάσαι το Χριστό σου οπότε φτου κι απ’ την αρχή θα πρέπει να ξαναγαμηθείς -ειδικά αν αλλάξουν τίποτα ύλες-. Κι είναι ένας ολόκληρος χρόνος ε! Οπότε άστε τα σάπια, ψαχτείτε λίγο να κάνετε ένα σωστό μηχανογραφικό, με καλή διάρθρωση σχολών, βάλτε όσες σας ενδιαφέρουν σε μια λογική σειρά λαμβάνοντας υπόψη και τις περσινές βάσεις, είναι ένας αρκετά καλός μπούσουλας. Ειδικά οι της θετικοτεχνολογικής έχετε άπειρες επιλογές, τι να πουν κι οι θεωρητικοί που έχουν μια χούφτα! Και μη νομίζετε ότι οι γιατροδικηγόροι την έχουν τόσο ωραία, το ξέρω ότι όλοι σας τα παρουσιάζουν όμορφα και σας παροτρύνουν να πάτε εκεί αλλά σκεφτείτε καλά αν το θέλετε εσείς ή αν το θέλουν οι γονείς/καθηγητές σας… Γιατί εσείς θα φάτε το αγγούρι. Όχι αυτοί.

[B]4. [/B] [U][SIZE=“2”]Μην κωλώσετε να βάλετε επαρχία.[/SIZE][/U] Αν δεν έχετε ΠΟΛΥ σοβαρούς οικονομικούς λόγους (υπόψην, η ζωή στην επαρχία δεν βγαίνει και τρομερά ακριβή με λίγη προσοχή και καλή επιλογή σπιτιού) σκεφτείτε το σοβαρά αν υπάρχει μια σχολή που να θέλετε πολύ και στην πόλη σας δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Φίλους θα κάνετε, θα περάσετε ΓΑΜΑΤΑ και προς θεού, μην κάθεστε και σκέφτεστε τον γκόμενο/ την γκόμενα. Αν αξίζει θα κρατήσει, αν όχι θα βρείτε άλλους κ καλύτερους κ δεν θα μετανιώνετε κιόλας.

[B]5.[/B] Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε πολύ από κανέναν στην επιλογή σχολής αν απλά δεν ξέρετε τι θέλετε και νιώθετε χαμένοι (όπως ήμουν εγώ πχ). Ψάχτε καλύτερα λίγο μόνοι σας τα μαθήματα σ’ αυτές που σας ενδιαφέρουν και τι μπορείτε να κάνετε σ’ αυτές, είναι δύσκολη η επιλογή αυτή αλλά αν είναι δική σας θα είναι το καλύτερο. Επιπλέον, μην κλαίτε για την αποτυχία σας σε κάποιο μάθημα (πχ θεωρητικός που πήγε άσχημα στα μαθ. γεν.). Έχω γνωστό που τα πήγε καλά και πέρασε οικονομικό ασοεε, αλλά τώρα τα βρίσκει μπαστούνια επειδή δεν έχει αρκετές γνώσεις μαθηματικών και ξημεροβραδιάζεται στη φιλολογία (γκόμενά του φιλόλογος γαρ- άνετα έχει παρακολουθήσει περισσότερο από μένα αυτός). Οπότε μια στραβή μπορεί τελικά να βγει σε καλό, γενικόν συμπέρασμα. Χαλαρώστε κι απολαύστε!

Αυτά από τη wannabe σοφή γερόντισσα.:slight_smile:

παντως ελπιζω μετα και τα φετινα να γινει κατανοητο πια οτι το ολο συστημα εκπαιδευσης σε αυτη την χωρα πρεπει να αλλαξει… Μιλαμε για ενα συστημα διαβλητο, αναξιο , και πανω απο ολα αδικο… εγω ειλικρινα μιλαω , δεν μπορω να φανταστω την ελλαδα να πηγαινει καλυτερα ως χωρα σε οποιοδηποτε τομεα , αν δεν φτιαξει πανω απο ολα παιδεια.
Πια οποιοσδηποτε μη ευνοημενος ανθρωπος ειτε με εξαιρετικο ταλεντο απο τη φυση ειτε με κονε στο συστημα δεν μπορει να συμμετασχει σε αυτο το συστημα παιδειας…
Μα φετος ειναι το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα… Και για οσους ειδα να λενε για πτωση των βασεων , απλα σας λεω το εξης… οι βασεις δεν θα πεσουν γιατι απλα ολες οι σχολες θα παρουν λιγοτερα ατομα… λιγοτερα ατομα πιο δυσκολα θεματα για να περασουν λιγοτεροι γιατι απλα το κρατος δεν εχει χρηματα να συντηρησει τα πανεπιστημια… και σας πληροφορω οτι τα επομενα χρονια πολλα εργαστηρια η τμηματα σχολων , ακομα και σχολες ιδιες θα κλεισουν γιατι δεν μπορουν να συντηρηθουν…
Το πανεπιστημιο εχει καταντησει ενα μπαχαλο που δεν πρεπει να αφορα κανενα σοβαρο ατομο πια σε αυτη την χωρα … και το ιδιο εχει γινει και με τα σχολεια τα οποια πια στις πιο πολλες περιπτωσεις των σχολειων της αθηνας τουλαχιστον που ξερω εχουν γινει σημεια διακινησης ναρκωτικων και εγκληματικοτητας , που βγαζουν αγραμματους ανθρωπους…

Ειλικρινα αν δεν αλλαξει η παιδεια και ειδικα το πανηγυρακι που λεγεται πανελλαδικες και εχει στηθει απλα για να ικανοποιουνται συμφεροντα και καταστασεις που καμια σχεση δεν εχουν με τον παιδαγωγικο και εκπαιδευτικο στοχο , μην περιμενετε καλυτερες μερες σε αυτη την χωρα . Ολα θα γινονται ολο και χειροτερα . Και στην κατρακυλα ποτε δεν υπαρχει πατος…

ακούγεται πολύ πως θα βγούν τα αποτελέσματα στο τέλος της βδομάδας.Γνωρίζει κανείς τίποτα; :-k

Για Παρασκευή ακούγεται! Καλή σας επιτυχία!

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή.

επίσημη ανακοίνωση απο το υπουργείο

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/16-06-11-sxetika-me-tin-anakoinosi-apotelesmaton-panellinion-eksetaseon-kai-me-tin-ypoboli-mixanografikon.html