καλη επιτυχια μαγκες…και χαλαρα ετσι.? δε τελειωνει εδω η ζωη αν παει κατι στραβα.που ευχομαι σε ολους σας σχεδον να μην.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :yahoo:
Εγω ενα εχω να πω σε ολους μας, ειδικα σε αυτους της Θεωρητικης.
Εαν αποτυχατε, πιθανον να εφταιγε οτι δεν γνωριζατε τη λεξη ‘σκωμμα’, ή οτι δε θυμοσασταν ποτε κατεβηκαν οι σημαιες των Μ.Δυναμεων και της Τουρκιας απο το φρουριο του Φιρκα, ή οτι ξεχασατε το σουπινο του ταδε ρηματος κτλ κτλ κτλ
Εαν επιτυχατε, πιθανον τα καταφερατε διοτι θυμηθηκατε τη λεξη ‘σκωμμα’, ή οτι δε θυμοσασταν ποτε κατεβηκαν οι σημαιες των Μ.Δυναμεων και της Τουρκιας απο το φρουριο του Φιρκα, ή οτι ξεχασατε το σουπινο του ταδε ρηματος κτλ κτλ κτλ
Τι θελω να πω? Οτι οι γνωσεις που αποκομισαμε φετος, κατα 90% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. Αρα ειτε επιτυχετε, ειτε αποτυχετε, εν τελει δεν εχετε καταφερει κατι τοσο σπουδαιο οσον αφορα την παιδεια σας σαν ανθρωποι. Μονο ενα εισιτηριο για μια σχολη. Σημαντικοτατο, και κυριως η αποτυχια θα πονεσει λογω του κοπου ολης της χρονιας, αλλα δεν θα σκασω. Ουτε κι εσεις προτεινω…
+1.
καλή επιτυχία για αύριο παίδες!
15,058
κοινωνιολογία σου ρχομαι 8)
Ειδα βαθμολογιες και εμεινα μαλακας ρε παιδια… Μου κοπηκαν τελειως τα φτερα…
18100
Για ιστορικο αρχαιολογικο θεσσαλονικης τι πληροφοριες εχουμε? Την παλευει καθολου η μπα? Να προτιμησω ρεθυμνο?
Με 18100 για να ψάχνεις ιστορία/αρχαιολογία φαντάζομαι γουστάρεις πολύ ένα από τα 2…?
Έλα Ρέθυμνο αγόρι μου να σε κάνω ΜΑΓΚΑ:!:
Σαν σχολή τη λάτρεψα.Όσα έμαθα εκεί μ έκαναν-θεωρώ-καλύτερο άνθρωπο και δε μετάνιωσα στιγμή που την επέλεξα.(Πάντως απ ότι έμαθα έχουν αλλάξει αρκετά το πρόγραμμα σπουδών απ τη δική μου “εποχη”…)Σαν επαγγελματική αποκατάσταση…κάνε οτιδήποτε άλλο…
Λερι μπραβο ρε φιλε.Εχει περασει και η αδελφη μου εκει.Ειναι πολυ δυσκολη βεβαια αλλα οκ,αν γουσταρεις ειναι γαματα.Και παλι συγχαρητηρια…!8)
[SIZE=“3”]19.107 ΜΟΡΙΑ! Θεωρητικη κατευθυνση. Νομικη Θεσσαλονικης σου ερχομαι!!! Γιουπιιιιιιι!!!
Ή μηπως να παω Αθηνα? Απο Βεροια ειμαι, καμια γνωμη???[/SIZE]
Εισαι μαγκας.Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη!:thumbup:
Οχι ρε, εννοουσα καμια γνωμη για Θεσσαλονικη ή Αθηνα για ενα παιδι απο Βέροια!!! Δωστε καμια ιδεα!
εγω φευγω και ο κασερινος μου ερχεται θεσσαλονικη?
συγχαρητηρια ρε,αντε καλη φοιτητικη ζωη τωρα.
Ρεθυμνο η αντιστοιχια ανδρων γυναικων ειναι περιπου οπως στην Κομοτηνη απ’οσο ξερω.7 γυναικες προς 1 αντρα δηλαδη.
Ωραίος!:thumbup:
Θεσ/νίκη μην το σκέφτεσαι καν
Aυτό από Οκτώβρη ως Απρίλη.Όλο το άλλο διάστημα το φοβερό ποσοστό ανεβαίνει καθώς έρχονται τουρίστριες:roll:
Ναι ρε συ.Εγω θα ελεγα σου Αθηνα για συναυλιες κλπ.
Και για Θεσσαλονικη ομως εχω ακουσει τα καλυτερα!
Θεσσαλονίκη με την μία.
Όλα τα φοιτητικά μέρη είναι σε απόσταση 20 λεπτών μεταξύ τους,και πολύ κοντά στον λευκό και Αριστοτέλους.Δεν θα το μετανιώσεις . Για την σχολή,δεν έχω ακούσει κάτι κακό.
μεγαλους βαθμους απο παιδια θεωρητικης ακουω απτο πρωι,και απο τεχνολογικη/θετικη μερια μονο πεη.