Πανελληνιες

Good for you!!! Μπράβο!!! (συνοδευόμενο από μια εκφραστική κίνηση επιτυχίας ή όπως αλλιώς θα μπορούσε να το πει κανείς)

Φαρμοσμένη πληρφορική

Και αυτο πρεπει να κανεις, με την ιδια ευκολια που επεσαν εφετο η βασεις μπορει να ανεβουν του χρονου. Καλη δυναμη καλο κουραγιο κλπ γενικα, θα ειναι λιγο ζορι.

Συγχαρητηρια και σε οσους περασαν εκει που ηθελαν, τι πτωση ηταν αυτη ρε :expressionless: Η σχολη μου επεσε σχεδον 1200 μορια και ειδαμε μετα απο 3 χρονια ΗΜΜΥ ΕΜΠ κατω απο 19:!: Φαυμα φαυμα.
Περασα κι εγω με το 10% στη μια σχολη που εβαλα, δεν ξερω αν θα παω, σκεφτομαι και τον ταλαιπωρο που του εφαγα τη θεση. Δεν το ειχα πει στους γονεις μου ε, σε σχολειο του Πειραια το ειχα καταθεσει το μηχανογραφικο.:-s
Οποτε παιζει και τετοιο θεματακι, πφρτφρτφτρφρφ.

η οποια μια σχολη που εβαλες ποια ειναι?

Τι σχολή δήλωσες?

Αυτη που ηταν το ονειρο ενος παιδιου που κλαιει τωρα καπου στην Ελλαδα.

παπαπαπαπα αδιακριτοι

Εγώ ξέρω ότι της Κέρκυρας έχει πιο πολλή πρακτική απ’ ότι θεωρία που έχουν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης…

ignorant αν είσαι αυτός που νομίζω απλά δε μπορεί να είσαι 16, έχει γίνει κάποιο λάθος στο ληξιαρχείο.

(ειχαμε παιξει μπαλα μαζι το καλοκαιρι?)

Πάντως γενικά για μουσικό ψάξτε το πολύ…

http://rocking.gr/modules/forum/member.php?u=8475

:slight_smile:

Ναι είμασταν και συμπαίκτες :stuck_out_tongue:

α μπράβο! Μλκ δε παίζει… Τεσπα καλο κουραγιό και διάβασμα!

Θενκς, καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους φορουμίτες που δίνουν φέτο.

Οι υποψήφιοι που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (κοινωνικά κριτήρια, πολύτεκνοι, μουσουλμάνοι και τρίτεκνοι)
διαμόρφωσαν ξεχωριστό εκπαιδευτικό χάρτη, με μόρια που κινήθηκαν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τους αποφοίτους των Ημερήσιων Λυκείων (90%).

Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι στην σχολή των αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, που αποτελεί μία από τις πλέον περιζήτητες σχολές, καθώς ένας υποψήφιος μπαίνει με βαθμό 18,95, ενώ ένας πολύτεκνος υποψήφιος χρειάζεται βαθμό μόλις 4,62.

Στο Μαθηματικό Αθήνας ένας υποψήφιος ειδικής κατηγορίας εισέρχεται με βαθμό 3,1, ενώ η βάση της γενικής σειράς είναι 15,7.

Από τους υποψηφίους δύο ταχυτήτων που καθιερώθηκαν φέτος, ένας μαθητής έχει τη δυνατότητα να εισαχθεί στην Αγγλική Φιλολογία με βάση 5,35 εκτοπίζοντας από την ίδια θέση συνυποψήφιο με πολύ καλύτερες επιδόσεις.

και το έλεγα εγώ να μεγαλώσουμε την οικογένεια μπας και γλιτώσουμε λίγο διάβασμα αλλά δε με άκουγαν…[-X[-X

Μονο εμένα δεν με έβαλαν μέσω κοινωνικών κριτηρίων τελικά:thumbdown:

αυτος που το σκεφτηκε αυτο με τις ειδικες κατηγοριες ηταν τουλαχιστον καθυστερημενος!
δηλαδη τωρα ενα παιδι που εβγαλε 3000 θα παει στο μαθηματικο με μηδενικες πιθανοτητες να το τελειωσει!

αυτό είναι το θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσουν αυτές τις σχολές… αλλά και οι ίδιοι γιατί τις δήλωσαν…?

οι λογοι που μπορω να σκεφτω προχειρα ειναι η πιεση που δεχονται απο γονεις κλπ κλπ για να σπουδασουν και να γινουν “επιστημονες”, η θεληση να ζησουν αυτο που εχουν ακουσει απο τοσους να μιλανε με τα καλυτερα λογια (φοιτητικη ζωη).
επισης δεν νομιζω να ξερουν το ποσο δυσκολο ειναι να την τελειωσουν και θα ειναι της λογικης “εχω 6 χρονια μπροστα μου, κατι θα κανω”

Επίσης, όπως γράφω και στο άλλο θέμα για τα ΑΕΙ, υπάρχουν σχολές που, άπαξ και περάσεις, κάποια στιγμή τελικά θα βγεις. Ίσως να δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα τώρα με το ν+2, αλλά εντάξει, θα δουλέψει λίγο παραπάνω το σκονάκι.

Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και πιο δίκαια αν η πολιτεία φρόντιζε να υπάρχουν τέτοιες υποδομές (εστίες, επιδότηση διατροφής και μετακινήσεων) ώστε ο υποψήφιος από ειδική κατηγορία να μη χρειάζεται να ανησυχεί για το κόστος διαβίωσής του σε πόλη εκτός της οικογενειακής του εστίας. Φυσικά, αυτό απαιτεί παραπάνω οργάνωση και (ενδεχομένως) παραπάνω πόρους, οπότε…

Επίσης, αυτό προϋποθέτει και αντίστοιχες πιθανότητες πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανεξαρτήτως οικογενειακής οικονομικής κατάστασης, κάτι που όλοι ξέρουμε ότι ισχύει…