Πανελληνιες

γαμημενα ψυχοφθορα ρουτινα

Αυτά συνέβαιναν στην… κακή ΕΣΣΔ! Θέλουμε και σοσιαλισμό…

Καπιταλισμός FTW! :? [-X

21/5 ιζ δε ντει.

Σειρά του αδερφού μου φέτος ! Άντε να δούμε :stuck_out_tongue:

Εμείς πέρυσι αρχίσαμε 12 και άκουγα σήμερα παράπωνα ότι είναι νωρίς και τέτοια … :lol:

Πού το άκουσες/διάβασες? Δεν είναι νωρίς για να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία?:stuck_out_tongue:

http://news247.gr/ellada/paideia/stis_21_maioy_oi_panelladikes.1561652.html

Σε σημαντικές αποφάσεις κατέληξε το επιτελείο του υπουργείου Παιδείας που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των φετινών πανελλαδικών.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι τα μαθήματα στα Λύκεια θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου και στα Γυμνάσια την Παρασκευή 25 Μαΐου.
Στις 21 Μαΐου θα αρχίσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα, κλείδωσε η ημερομηνία διεξαγωγής ενδοσχολικών και επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων στις 10 Ιουνίου.
Περί τις 15 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.
Οι βαθμοί των πανελλαδικών εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν μέχρι 25 Ιουνίου ενώ την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου τα Λύκεια θα δώσουν στους υποψήφιους τις βεβαιώσεις πρόσβασης.
Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα οριστικοποιούν οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους δελτία.

Πολύ αργά ε:-s

Η αληθεια ειναι πως το περιμενα λιγο νωριτερα…Αντε να δουμε, τι θα δουμε.

Περίμενα να ξεκινήσουν όπως και πέρσι γύρω στις 10 του μήνα… Έχω μείνει άφωνη… βέβαια άμα αρχίζανε στις 10, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινούσανε πάλι γύρω στις 15… Τώρα που ξεκινάει πιο αργά κανονικά θα έπρεπε να καθυστερήσουν αυτά τα μαθήματα… Σκατούλες!

ΓΑΜΩΤΟ! Οι άλλοι θα είναι στο πλοίο για Πάρο κι εγώ θα λιώνω εώ για τις εξετάσεις κιθάρας, γ ειδικού αρμονίας και για το ειδικό μάθημα!

Διακοπές θα πας πολλές … Εγω σε ζηλευώ για τις εξετάσεις κιθάρας και αρμονίας …
Παιδεία και γνωσεις πάνω από όλα . :slight_smile:

Απλά οι διακοπές είναι το απωθημένο μου. Μέχρι τα 17 μου… μια φορά πέρασα καλά στις καλοκαιρινές διακοπές! Οπότε το περιμένω πως και πως…

Όσο για τις εξετάσεις κιθάρας και αρμονίας… θα πέσει σκίσιμο! Πολύ όμως!

Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ πέρσι έδωσα και ξέρω την ανάγκη σας για ξεκούραση και καλοπέραση :wink:

σκατα,θα χασω Cloven Hoof.τι μαλακες γαμω.

εντιτ: τωρα ειδα οτι πεφτει δευτερα :smiley:

περασαμε τα μισα,στη τελικη ευθεια.θελω να εκφρασω μια απορια,δε με ενδιαφερει και πολυ αν θα παρει κανεις θεση.αλλα ποιος και με τι σκατα μυαλο μπορει να σκεφτηκε ενα τοσο καταπιεστικο συστημα?καθε μερα αναρωτιεμαι γιατι πρεπει ΠΑΙΔΙΑ να περνάν εναν τοσο διαολεμενο χρονο για να μπορεσουν να σπουδασουν αυριο κατι που αγαπαν και κατι που θα τους δωσει τη δυνατοτητα να το ασκουν ως επαγγελμα για τουλαχιστον 50 χρονια…δεν ειναι κριμα να μενουν ανθρωποι δυστυχισμενοι για τον υπολοιπο γαμημενο μισο αιωνα της ζωης τους γιατι δε μπορουν να ανταπεξελθουν ψυχολογικα σε μια τετοια δοκιμασια?στο διαολο να καουνε ολα.

και για να προλαβω νυν φοιτητες που ειναι ετοιμοι να γραψουν “νταξει μαν ολοι τα περασαμε” “νταξ τωρα εχετε ενα στοχο κοιταχτε αυτον,δε μπορουμε να κανουμε κατι για το συστημα” οχι,δεν ειναι νταξει.προφανως και θα το περασουμε και μεις,και καποια στιγμη θα τελειωσει…ομως η ολη διαδικασια ειναι ΑΕΝΑΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Το ψυχολογικο κομματι της ολης διαδικασιας ειναι και λιγο δικη σου αποφαση, το ποσο θα το ζορισεις ή θα αφησεις να σε ζορισουν καθηγητες και γονεις, παπαρδελα. Απο οσα γραφεις εδωθε και κειθε, μαλλον εχεις αφησει να σε επηρεασει πολυ. Σιγουρα αυτο εξαρταται κι απο τον στοχο που εχεις βαλει, δεν ξερω τι σχολη στοχευεις και ποσο ζορι τραβας για να περασεις αλλα μην το βλεπεις ως “θα εισαι δυστυχισμενος μισο αιωνα αν δεν ανταπεξελθεις” γιατι ειναι ΤΕΡΜΑ ΛΑΘΟΣ. Σε μια φαση τριτη λυκειου ειχα φτασει να σκεφτομαι καπως ετσι και απλα πατησα οφφ και πηγα εγραψα.
Καλη επιτυχια να χουτε και μην σκεφτεστε και υπεραναλυετε και τρελαινεστε γιατι ειν κριμα.
Και νε το συστημα ειναι πιεστικο και σκατα αλλα μερικα πραματα τα διογκωνουμε και μονοι μας.

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Eγώ τον καταλαβαίνω που έχει στρεσαριστεί και νομίζω πως όσο και να θες να πείσεις τον εαυτό σου πως ο περίγυρός σου δε σε επηρεάζει, είναι εκ των πραγμάτων πολύ πιο δύσκολο από ότι στη θεωρία. Θυμάμαι κι εμένα άλλωστε- όταν βλέπεις πως άλλοι -υποτίθεται τουλάχιστον, κατά τα λεγόμενά τους- λιώνουν στο διάβασμα και πολλοί απ’ αυτούς την έχουν δει και ανταγωνισμός (μη θυμηθώ τι γινόταν στο φροντιστήριο με κάποια άτομα!), ε λογικό είναι να θεωρήσεις πως δεν έχεις και πολλές ελπίδες… Το ότι σίγουρα η ζωή δεν τελειώνει εδώ, δεν είσαι χαζός, μπορείς να το συμπεράνεις, αλλά καλώς ή κακώς η επιτυχία στην εισαγωγή στη σχολή που θες καθορίζει εν πολλοίς το μέλλον σου και ακόμα κι η ενδεχόμενη επαναπροσπάθεια σε αποκαρδιώνει (εμένα πχ. η γ’ λυκείου ήταν άνετα από τις αγαπημένες μου χρονιές, ακόμα και στο διάβασμα -τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο που άρχισα να στρώνομαι πιο εντατικά- ωστόσο αν μου έλεγες να ξαναδώσω, το στρες δεν το ξαναπέρναγα του θα γράψεις δε θα γράψεις).

[B]Παρόλα αυτά[/B], θα το διαπιστώσεις όταν έρθει η στιγμή που θα δίνεις, ότι τελικά οι πανελλήνιες είναι ένας εντελώς υπερεκτιμημένος θεσμός και πρακτικά εξαρτάται από την προετοιμασία σου και δε διαφέρει από την εξέταση που σου κάνουν και στα φροντιστήρια (για να μην πω ότι, στη θεωρητική τουλάχιστον που έδινα πέρσι, τα θέματα δε θα τα χαρακτήριζα τόσο δύσκολα όσο “άκυρα” και ίσως τελικά εκεί ήταν κι η όποια δυσκολία…) Κι εμένα βέβαια μου τα έλεγαν πέρσι αυτά και φυσικά αν δεν το περάσεις, δεν το καταλαβαίνεις, οπότε κι εσύ τώρα, φίλτατε, θα με προσπεράσεις και θα με ξαναθυμηθείς τον Ιούνιο! :stuck_out_tongue:

ΥΓ: το σύστημα κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο, είναι άδικο και μαλακισμένο. Το ότι το Ελλάντα πάσχει όμως, το ξέρουμε έτσι κι αλλιώς. Περίμενε κανείς το εκπαιδευτικό του να πήγαινε πιο μπροστά; Εδώ είμαστε να δούμε και τα αποτελέσματα από την εισαγωγή_μπάτε-σκύλοι-αλέστε στα υψηλόβαθμα ΑΕΙ πολύτεκνων χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις (και δε σχολιάζω το αν τελικά θα βγάλουν τη σχολή ή θα κοπούν με το ν+2, αλλά για τα αποτελέσματα στην κοινωνία, όταν κι αν θα βγουν τελικά να ασκήσουν το επάγγελμα). Αφού όμως δε βάζουμε εμείς τους κανόνες, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Εσύ βάλε το στόχο σου και κάνε ό,τι μπορείς- omnia causa fiunt, άλλωστε.

δεν εχω στρεσαριστει εγω προσωπικα.δε το θιγω γιατι νιωθω οτι δε θα ανταπεξελθω…σιγουρα μια κουραση σιγα σιγα εμφανιζεται,αλλα ως προς αγχος κτλπ ειμαι μια χαρα και βαδιζω καλα γενικα…το γραψα γιατι βλεπω γυρω μου τι γινεται,ατομα να κλαινε ξερω γω γιατι αλλιως τους ειπαν κατι στο φροντιστηριο και αλλιως στο σχολειο η να παθαινουν νευρικους κλονισμους.σαφως και ειναι θεμα του καθε ατομου,συμφωνω με ολα οσα ειπες (@ σοφικαπα) αλλα μου φαινεται ηλιθιο πως μπαινουμε ακομα και σε αυτη τη διαδικασια,στο ποιος δηλαδη θα αντεξει ψυχολογικα και ποιος οχι.δε περναμε τεστ για πολεμο στη τσετσενια ρε πουστημου για να σπουδασουμε παμε.

Και που να δεις όταν τελιώσεις και σπούδασεις τι σε περιμένει ! Ένα χρόνο τώρα που έχω τελειώσει τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα . Σαφώς και έφηγε ένα βάρος αλλά τα πράγματα στην ρίζα τους δεν έχουν αλλάξει . :!: