Θεέ μου είσαι αγράμματη…
Είναι:
ο φασιστής - οι φασιστές
ο ρατσιστής - οι ρατσιστές
Συγνωμη που επεμβαινω σε αυτη τη χαζη διαμαχη για το πως τονιζεται σωστα η λεξη αλλα το δικο μου αγραμματο λεξικο την δινει φασίστας και οχι φασιστής…
Αντε καλη συνεχεια ελπιζω να βρειτε την ακρη… :roll: :roll: :roll:
Σ’ευχαριστώ που με βρίζεις, αν και δε με ξέρεις…
Είναι ξένη λέξη… fascista ιταλιστί… Άνοιξα και τον Μπαμπινιώτη και δεν είδα πουθενά να λέει φασιστής… ο Φυτράκης πάλι τα έχει και τα δύο! Πες το όπως θες… η σημασία είναι ίδια…
w, ela twra…
pali kala na les poy den eisai dipla toy.
Fantazese na milas kai na se vazei na kaneis spelling? :lol: :lol:
ooh, man!
Ki esti kai ekanes la8os… Makaritissa!!!
Μπα, δεν παίζει…
Σ’ευχαριστώ που με βρίζεις, αν και δε με ξέρεις…
Είναι ξένη λέξη… fascista ιταλιστί… Άνοιξα και τον Μπαμπινιώτη και δεν είδα πουθενά να λέει φασιστής… ο Φυτράκης πάλι τα έχει και τα δύο! Πες το όπως θες… η σημασία είναι ίδια…[/quote]
H λέξη είναι ιταλική σωποδήποτε και η ρίζα της είναι από τη λέξη Fascio
ITALIA FOREVER!!!
Princess_of_the_dawn πρέπει να έχεις πώρωση με την Ιταλία!
Είδα πριν ότι είσαι και Milan…
Why?
Mε την Μilan εχω πορωση γιατι μου αρεσει ο τροπος που παιζει η ομαδα και κυριως εκεινος ο φοβερος Alessandro Nesta! Tί ωραιος…
Με την Ιταλια γενικοτερα εχω κολλησει η αληθεια ειναι, εδω και 2 μηνες που το εψηνα να παω διακοπες εκει (αλλα τελικα δεν βρηκα εισιτηρια… )
Γενικα ομως σαν χωρα με εμπνεει… Ολες οι πολεις και τα χωρια της εχουν κατι να σου δειξουν… Ρωμη, Μιλανο, Τοσκανη, Φερραρα, Περουτζια, Μπολονια, Γενοβα, Βενετια… Θα ηθελα πολυ να καθισω σ’ ενα παγκακι βλεποντας το Κολοσσαιο ή την Πιζα ζωγραφιζοντας ο,τι μου ερχοταν στο μυαλο… Θα ηθελα να βρισκομαι στο περιβοητο Καρναβαλι της Βενετιας… με τις ωραιες μασκες και τα πλουσια φορεματα…!
Οι Ιταλοι σαν ανθρωποι ειναι πολλοι συμπαθητικοι, χαρουμενοι και αθεραπευτα ρομαντικοι πραγμα που μου αρεσει παρα πολυ…!!!
Δεν μιλαω βεβαια για την κουζινα…
Για μενα οι παραπανω λογοι ειναι αρκετοι για να συμπαθησω μια χωρα!
Να υποθέσω δλδ ότι είσαι και οπαδός της ιταλικής σκηνής και δη των Lacuna Coil…
Nαι οι Lacuna Coil αρεσουν, αλλα προτιμω τον Ligabue!!
Του οποιου το τραγουδι ‘‘Urlando contro il cielo’’ ειναι το τραγουδι των οπαδων της Inter!
23-25 τα αποτελεσματα παιδες.ακουσα το πιο σωστο πραγμα ως τωρα οτι στο 5ο θα εχουμε διακυμανσεις
Καλη επιτυχια σε ολους και να σκεφτεστε οτι σας περιμενει ενας πολυ διασκεδαστικος χρονος.
καλα αποτελεσματα αυριο παιδες!ψυχραιμια πανω απ ολα
Αυριο βασεις βγαινουν ρε!!! Δεν γραφουμε πανελληνιες,οποτε δεν χρειαζεται ψυχραιμια, να εχουμε λιγο αγωνια ετσι για να εχει σασπενς!!! Αντε καλα αποτελεσμα σε ολους σας, και σε σενα Αντρεα ευχομαι να πεσουν τα ναυτιλιακα 60 μορια για να μπεις!!!
Αντε απο αυριο θα μπορειτε επιτελους να λετε οτι ειστε φοιτητες!
Καλα αποτελεσματα
Περναω 2η επιλογη…Μουσικη τεχνολογια κ ακουστικη (κρητη)…
Ουφ…
Γιατι λετε ψεμματα στα παιδια ρε;
Γιατι λετε ψεμματα στα παιδια ρε; :P[/quote]
Γιατι αν ηξεραν τι πραγματικα συμβαινει, θα αυτοπυροβολουνταν.
Γιατι λετε ψεμματα στα παιδια ρε; :P[/quote]
όχι ρε καλά είναι ειδικά όταν είσαι πτχ :lol: