Πανελληνιες

Αυτό που λένε:’’ μηδένα προ του τέλους μακάριζε’’ , το ξέρετε;;
Κάντε λίγη υπομονή και έχετε καιρό να χαρείτε… Αν κάνετε καλό μηχανογραφικό, όπου περάσετε θα είναι καλά. :wink:

Μη μου αγχώνεστε, γιατί είναι μεταδοτικό… :frowning:

αγγλικα τη δευτερα μαγκες

ποια δευτερα καλε?
εγω τωρα τα πηρα!
17.8 … χαλια δηλαδη… για να μην πω τιποτ’αλλο που αρχιζει απο Σ και τελειωνει σε Α και φαω πορτα… :?

ΜΜΕ Αθηνας παντως περναω στανταρ με 16.900

Αστέρια μού είστε… Εύγε!!

ποια δευτερα καλε?
εγω τωρα τα πηρα!
17.8 … χαλια δηλαδη… για να μην πω τιποτ’αλλο που αρχιζει απο Σ και τελειωνει σε Α και φαω πορτα… :?

ΜΜΕ Αθηνας παντως περναω στανταρ με 16.900[/quote]
οι δικοι μας οι βλακες τη δυετερα μας ειπαν,γμτ.
17.8?!??!?γαμω!!!συγχαρητηρια!!

τελιακ πρεπει να ειμαι πολυ βλακας εχουνε βγει απο την παρασκευη σχολειο,σημερα περασα τυχαια και λεω δε γαμιεται ας μπω.15.7 εγραψα και μαλλον περναω. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Μπράβο, μαναράκια μου… =D> I’m sooo proud of you!! :smiley: :smiley: :smiley:
Μ’αρέσει που ανησυχείτε κιόλας!! Χαζούλια…

οι εφημερίδες λένε μαλακίες παιδιά…

Μια (ακόμη) συμβουλή:

Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε για ‘‘παγίδες’’ στο μηχανογραφικό. Η μόνη παγίδα είναι οι φιλολογία περί βάσεων και σχολών αυξημένης ζήτησης κτλ κτλ. Να δηλώσετε αυτό που γουστάρετε και σας πορώνει, αλλά να το ψάξετε πρώτα, γιατί ο ενθουσιασμός θα φύγει και θα απογοητευτείτε, αν αποφασίσετε ελαφρά τη καρδία. Πάντα να έχετε κατά νου πόσο αποτελεσματικοί και αφοσοιωμένοι θα είστε στο αντικείμενό σας. Αυτό ίσως πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο…

Εξαιρετική συμβουλη!!! =D>

ακριβώς… :slight_smile:

Είναι αποδεδειγμένο πως το μόνο που μετράει είναι το πάθος, σε ό,τι κάνουμε, και φυσικά πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί… Αυτό το τελευταίο είναι γερμανική φιλοσοφία που μου επιβεβαιώνεται καθημερινά…

Δε το λένε Γερμανικο Θαύμα για το τίποτα…

Καλά, οι Γερμανοί είναι πολύ καλοί σε κάτι τέτοια. Μ’αρέσει το σύστημά τους και προσπαθώ να το ακολουθώ, αλλά με μέτρο πάντα… Μη γίνουμε φασίστες κιόλας!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Φασιστές (πρόσεχε τον τονισμό) ήταν οι Ιταλοί. Οι Γερμανοί ήταν ναζιστές…

Δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις με τον τονισμό, πάντως την ίδια ακραία αντίληψη είχαν… Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν… :wink:

[Nazism is generally considered a type of fascism - with “fascism” defined so as to include most of the other authoritarian, nationalist, totalitarian, and right-wing movements that developed in Europe at about the same time as Nazism. The Nazis themselves, however, rejected the notion that they were part of any larger movement - fascist or otherwise. Nazism claimed to be unique and exclusively German, unrelated to other ideologies or other cultures.]

Ενώ είναι φασιστ έ ς…

Εγω παλι λεω να κανετε μια γραμματικη αναλυση της λεξης να δειτε πως κλινεται και οταν αποφασισετε μας λετε…φασίστες ή φασιστές :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

8O 8O 8O 8O 8O 8O

πιανίστας-πιανίστες, κιθαρίστας- κιθαρίστες
μηδενιστής- μηδενιστές

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: