άλλο η εύκολη διόρθωση,μα υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτεί καθηγητής σε διόρθωση??? όχι,αλλά άλλο ο τυφλοσούρτης που λες εσύ…
Οκ, mini παρεξήγηση solved! Εγώ αυτό εννοώ τυφλοσούρτη …
ok!!
ο καθητης ειναι το παν παιδια…
αυτος ανοιγει τον δρομο . σου δειχνει την κατευθηνση κ σου λεει με πιο τροπο κ που να πας αλλα κ τι να κανεις οταν συναντησεις μια δυσκολια. Το να συνεργαστης κ να μπορεσεις να δωσεις κατι σε ενα παιδι το πρωτο που πρεπει να κανεισ ειναι να το καταλαβεις να δεις τι ανθρωπος ειναι. κ αυτο γινετε μονο με την συζητηση…
τα τελευτεα δυο χρονια που διδασκω εχω δει οτι τα σημερινα παιδια ειναι παρα πολυ εξυπνα αλλα βαριουντε να σκεφτουν!! δλδ εχουν μαθει στην ετοιμη γνωση δεν προβληματιζονται δεν αναρωτιουνται για τπτ για αυτο οφειλουμε να τους κεντριζουμε το ενδιαφερον κ να τα “Ξυπναμε”
συμφωνω απολυτα =D>
Παρακολουθησα ολα τα posts σχετικα με τους καθηγητες και θελω να εκφερω τη δικη μου αποψη.Γενικα,εγω με τους καθηγητες μου ποτε δεν ειχα σχεσεις.Να φανταστειτε ουτε γεια δεν ελεγα στους διαδρομους!Ειδικα στο λυκειο,ειχα να κανω με 45αρηδες και βαλε που διδασκουν για 20 χρονια και που εχουν βαρεθει την δουλεια τους!
Οι 12 στους 14 που ειχα, ηταν ακρως βαρετοι,με απιστευτικη αρνητικη ενεργεια,κατι που με εκανε ειλικρινα τις 2 τελευταιες χρονιες να σιχαθω το σχολειο και να λεω “Νομιζω πως ειναι χασιμο χρονου!”.
Για να ειμαστε δικαιοι,και εγω με τη σειρα μου δεν ειχα διαθεση και βαριομουν και γενικα ειχα κουραστει με το σχολειο και με ο,τι συνεπαγεται αυτο και απλα μετρουσα τους μηνες να τελειωσω.Αλλα νομιζω,οτι αν οι καθηγητες μου ηταν σωστοτεροι και εγω δεν θα ειχα τετοια συμπεριφορα.Τωρα που τελειωσα νιωθω πολυ χαρουμενη…
Νιωθω οτι απο εδω και περα θα μπορω να κανω κατι πιο δημιουργικο απο το να καθομαι σε μια καρεκλα και να κοιταζω το ταβανι!Ισως να ειμαι και λαθος… Στην πορεια θα δειξει… Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια σε αυτη τη φαση που ειμαι τωρα,ειναι οτι εφυγε ενα βαρος απο πανω μου!
Ακριβώς!! Είναι τρομακτικά έξυπνα, αλλά βαριούνται ή μάλλον θεωρούν ανούσιο το διάβασμα. Αναρωτιέμαι συχνά : Μα, δεν έχουν στόχους; Γιατί στην ηλικία τους σκεφτόμασταν το μέλλον μας σοβαρά; Τί διαφορές μπορούν να υπάρξουν μέσα σε λίγα χρόνια;;
Btw, Bluezlick, τί διδάσκεις;
Και βέβαια έχω στόχους ρε. Και βέβαια σκέφτομαι το μέλλον μου σοβαρά.
Απλά… δεν το δείχνω.
εχουν στοχους κ ξερουν τι θελουν απλως εχουν συνηθησει στην ετοιμη γνωση…
Μουσικη διαδασκω κ συγκεκριμενα κιθαρα
εγω πριν(για την ακριβια τοτε,γτ εχω καιρο να απαντησω) μιλουσα για πραγματικους μαθηταραδες και οχι παπαγαλους.δεν πιστευω στις πανελληνιες 8α ειναι κερδισμενος αυτος που λεει τη γμωμη του,παραπερα ναι.στις πανελληνιες πρεπει να γραφεις αυτο που θελει να ακουσει ο διορθωτης.
από εδώ μέσα ποιοι περνάνε σε πρώτες επιλογές?
egw!!!
Μαλλον κι εγω… αν και δεν ειμαι σιγουρη αν πρεπει να μπει πρωτη επιλογη.
Βοηθησες ΠΑΡΑ πολυ… Να σαι καλα…
ΜΜΕ θελω τελικα!
Χαίρομαι που βοήθησα!
Κι εσύ να’ σαι καλά…
καποια εφημεριδα χτες ειχε καποιες πιθανες βασεις,το εθνος νομιζω,το πηρε κανεις?
ναι το πηρα εγω…και με βαση αυτα που λεει περναω πρωτη επιλογη(περιμενω τα αποτελεσματα των ειδικων αυριο)
Μην τις πιστευετε τις εφημεριδες ρε παιδια,δεν γινεται να ξερουν τις βασεις…Οτι να’ναι γραφουν,παρτε παραδειγμα απο περσι…Μονο μια εφημεριδα 1 βδομαδα πριν βγουν οι βασεις τα προεβλεψε καπως σωστα,οι αλλες λεγαν επι 2 μηνες αυτο που ηθελε να ακουσει ο κοσμο(δλδ μεγαλη πτωση βασεων,δλδ οτι να’ναι) , για να πουλησουν
+1
coralina κοιτα μια για ναυτιλιακα ποσο ειναι…