Οι βασεις ανεβηκαν παρα τα δυσκολα θεματα λογω της μεγαλης μειωσης των εισακτεων, του πλαφον του 10 και του μεγαλου αριθμου των υποψηφιων. Για τις δεσμες ξερω τι γινοταν αν ηθελες να περασεις επρεπε να χαζεψεις απο το διαβασμα. Για τη φυσικη μη μου λετε δεν ξερω που πανε τα τεσσερα σε αυτο το μαθημα για αυτο αλλωστε πηγα και θεωρητικη, Μαθηματικα Γενικης Παιδειας βαλανε τα πιο δυσκολα θεματα που εχουν μπει ποτε, και το 4ο θεμα ηταν αδικο για εμας της θεωρητικης, στα Αρχαια το αγνωστο ηταν αρκετα δυσκολο οπως και στην ιστορια κατευθηνσης και οι δυο πηγες ειχαν πολυ πονηρες παγιδες, και στην εκθεση το Θεμα ηταν εντελως ακυρο επεισης απο οτι ξερω τα θεματα στα Μαθηματικα κατευθηνσης ηταν πουτσα. Οσον αφορα τις νεες υλες εμεις σε λογοτεχνια και Αρχαια το ζησαμε φετος με την αφαιρεση του Θουκιδιδη και την προσθηκη νεεων ενοτητων που διδασκονταν για πρωτη φορα με αποτελεσμα ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του νοπως και στη λογοτεχνια οπου το 25% ηταν νεα στην υλη, οσο για τα laptop το καλο που τους θελω ειναι να εχουν μεγαλη μνημη και καλη ταχυτητα ωστε να μπορω στην Πατρα που θα παω να λιωσω στο Football Manager και στο PRO Evolution Soccer!
:lol: :lol: :lol: :lol:
e oxi kai mas xaidapsan! se orismena mathimata ok itan eukola (ekthesi) ews geloia (latinika) sta arxaia kai sta mathimatika omws ta pragmata itan diskola…
kai fantasou egw imoun thewritiki, ti na poun kai keinoi pou dinan thetika mathimata kai vgainan apo tis aithouses me ligmous…
ta laptop ta dikaioumaste kai me to parapanw!
OK, για θεωρητικη παω πασο γιατι δεν ξερω. Τα μαθηματικα γενικης παιδειας για να πω την αμαρτια μου, δεν εκανα τον κοπο να τα κοιταξω. Με μια προχειρη ματια ομως, δεν ηταν τοσο τραγικα. Δηλαδη εσεις οι θεωρητικοι που θελετε ενα 15 (λογικα) το πιανατε ευκολα πιστευω.
Princess_of_the_dawn μην παιζεις με τον πονο μου, γιατι θα ξεσπασω σε σενα. Ασε που οι “θετικοι” υπερεβαλλαν, σιγα τα δυσκολα θεματα που ειχαν σε Μαθηματικα και Φυσικη! Για την ακριβεια, ηταν γελοια. Για Βιολογια και Χημεια δεν ξερω, αλλα τακτικη του υπουργειου ειναι να βαζει λιγο πιο ευκολα θεματα σ’αυτα τα μαθηματα για να φερει κοσμο στην Θετικη μιας και τα τελευταια χρονια η Τεχνολογικη εχει μαζεψει το μεγαλυτερο ποσοστο των υποψηφιων.
telospantwn, akomi ki an ta themata thwreitai pws itan eukola -pou den itan se genikes grammes- kai mono gia tin psixiki odini aksizoume ta laptop!!!
Η δικη μου ψυχικη οδυνη ειναι 1,5 φορα μεγαλυτερη απο την δικη σας (9μαθματα/6 μαθηματα=1,5), τι πρεπει να παρω? Δεν υπαρξει αξιοκρατεια και ισονομια ρεεεεε!!! :evil: Τελος παντων, καλη φοιτητικη ζωη, καλες κραιπαλες, ε, και λιγο διαβασμα που και που μες στο εξαμηνο δεν κανει κακο.
Αξιοκρατεια και ισονομια υπαρχει και με το παραπανω, αφου θα παρουμε laptop, αν θελατε και εσεις να ξαναδινατε πανελληνιες, δεν φτανει που εφαγα φρικη την πεμπτη με τις βασεις εχοντας σιγουρη την Αθηνα βρεθηκα στην Πατρα και στο Β εξαμηνο, τουλαχιστον θα καθομαι μεχρι το φλεβαρη, το καλοκαιρι τελειωνει το φλεβαρη ρε!!!
Κάτσε ρε τι να πω εγω που ήπλιζα Θεσσαλονίκη και βρέθηκα στα Χανιά…Όχι πως μου κάθησε άσχημα στην τελική (το αντίθετο) αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερα.
εμένα μου μεινε κουσούρι απο τότε και όλο 9,5 βγάζω…και κοντέυω να αποφοιτήσω :lol:
Παιδιά μην το ψάχνετε το γαμήσι το έφαγε η δική μου γενιά που αποφοίτησε το 2003.
Τότε δίναμε 9+1 μαθήματα άσχετα μεταξύ τους…
Τι με ένοιαζαν εμένα τα θεωρητικά που ήμουν τεχνολογική;
Για ποιο λόγο έδινα 1 μήνα εξετάσεις;
Αν είναι δυνατόν γαμώ τον Αρσένη γαμώ!
Και μιλάμε για διακύμανση και εύρος βαθμών απίστευτη στα περισσότερα παιδιά…
Π.χ. εμένα που ήμουν τεχν/κή : Μαθηματικά 19,1 , Ιστορία 6,9…
Σε ένα φίλο μου της Θεωρητικής: Μαθηματικά 3,8 , Ιστορία 19,5…
Δηλαδή μαθήματα τα οποία δεν ήταν της αρεσκείας μας και που αν θέλετε δεν είχαμε το ταλέντο να τα μάθουμε.
Καθαρά πανελλήνιες δλδ για τους απουσιολόγους…
Έτσι είναι…
το 1999 έμειναν οι περοσσοτεροι μεταξετασταίοι στην ιστορία της παιδείας. ας μην γινόταν ο σεισμός του Σεπτεμβρίου και θα σας έλεγα πόσοι θα αποφοιτούσαν το 2000! έμας δεν μας λυπήθηκε ποτέ κανένας και 14 μαθήματα πανελλήνιες και θέματα αγγούρια για να μην τα χαρακτηρίσς αλλίως και 3 μήνες κατάλληψεις και άσχετη ύλη και πανελλήνιες για να πάμε στην τρίτη λυκείου και κανένα έλεος…
και την επόμενη χρονία σφαγή… Σας κατάλαβαίνουμε αλλα ελάτε στην θέση μας…
έχω ακόμα κουσούρια σας λέω :lol:
Η παιδεια στην Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο, και τωρα με τις νεες αλλαγες που εγιναν και θα γινουν θα γινει πολυ μεγαλυτερο μπουρδελο.
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα
μερικοι απο εδω μεσα εχετε τρελο χιουμορ!!!
τα θεματα τα προηγουμενα χρονια δεν ηταν απλα βατα,ηταν σχετικα ευκολα.οταν λεω ευκολα δεν συμπεριλαμβανω μεσα μαθηματικα γενικης,τα θεματα αυτα δεν ηταν απλα ευκολα αλλα για τον μπουτσο τελειως(οσο θυμαμαι τα 8εματα του 2002 ειδικα με πιανουν τα γελια),σε εμας ομως εβαλαν οτι πιο δυσκολο εχει πεσει.εκθεση επεσε ενα τελειως ακυρο θεμα,που ειναι σαν να σου λενε στα @@ μας οσα διαβαζες ολη τη χρονια,γραψε τωρα.φυσικη οκ ηταν,οπως και αοθ(ιδιο επιπεδο με τα προηγουμενα χρονια),αοδε δεν μπορουν να σου βαλουν δυσκολα.πληροφορικη τωρα,πιστευω πως ηταν ελαχιστα πιο δυσκολα απο τα προηγουμενα χρονια.κατα τη γνωμη μου τα πιο ευκολα θεματα επεσαν το 2002 σε ολα τα μαθηματα.
οποτε καλυτερα 34 οχι 14 μαθηματα,με προηγουμενα 8εματα!
τα laptops μας α3ιζουν!
Καλα ρε παιδια τι προσπαθουμε τωρα,να βρουμε ποιος ειναι το μεγαλυτερο θυμα εδω μεσα?Ολοι ειμαστε.Ολοι τα περασαμε ή θα τα περασουμε,για ολους δυσκολο ειναι και ολοι αξιζουν οτι καταφερνουν.Μην ερχεστε σε αντιπαραθεση του στυλ “εμας μας εβαλαν πιο δυσκολα,αρα αξιζουμε περισσοτερα”,λαθος ειναι.Τι να πουν και τα παιδια με τις δεσμες…
Οσο για τα λαπτοπ,μακαρι να τα παρετε,αλλα μην το δενετε και κομπο,και η φοιτητικη DSL θα ξεκινουσε περισυ και τελικα ενεργοποιηθηκε το Μαιο.Προεκλογικη περιοδος ειναι,μην τρωτε ολα τα παραμυθια…
Όσο δύσκολά κι αν ήταν στις δέσμες που λένε ήταν μόνο 4 μαθήματα.
Και τα θέματα δεν ήταν και τόσο δύσκολα όσο λένε γιατί τα έχω δει.
Αυτό που λες Therion ότι αξίζεις παίρνεις μάλλον ισχύει.
Παίζει ρόλο βέβαια και σε τι μέρα θα βρεθείς…
Αυτό πάντως που θα πω και δε χωρά καμμία αμφισβήτηση μα καμμία λέμε,
είναι η ιστορία που είχαμε στη Β’ Λυκείου τη χρονιά 01/02 ήταν απίστευτα δύσκολη μάγκες.
Απόδειξη η ήττα που έφαγαν όλοι στις πανελλήνιες και ότι την επόμενη χρονιά καταργήθηκε…
Ο μόνος τρόπος για να τη μάθεις ήταν η παπαγαλία, νόημα μόνο οι πανεπιστημιακοί έβγαζαν.
Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά μιλάμε ήταν για τον λούτσο…
Τι μας κάναν οι πούστηδες ρε τότε… :evil: 8)
Ό,τι έγινε, καλώς καμωμένο… Κοιτάμε μπροστά τώρα…
Καλή πρόοδο και καλή χρονιά να έχουμε…
sorry κιόλας,αλλά ό,τι μαλακία θες εδώ τη διαβάζεις…
πριν πείτε ό,τι πείτε σκεφτείτε πως μπορεί να νιώσει ή να προσβληθεί κάποιος με σχόλια του στυλ “τα πιο εύκολα θέματα,γελοία” και διάφορα τέτοια…
ίσα ρε παλικαράδες
εσύ νιώθεις μειονεκτικά δίπλα στις διάνοιες του φορουμ? :lol:
Α, δηλαδη να μην εκφερουμε αποψη. ΟΚ, καλο. Και δημοκρατικο… Και μην ξεχνιομαστε, δειχνουμε τι καλοι που ειμαστε αν χαϊδευουμε τα αυτακια του αλλου που θελει ν’ακουει οτι ηταν δυσκολα κι οχι αν τους λεμε πως εχουν τα πραγματα. Ω ναι, αυτο ειναι το σωστο, να τους παροτρυνουμε να εθελοτυφλουν.
Για αυτό το 2002 οι βάσεις (τουλάχιστον στο πεδίο μου) ήταν οι πιο χαμηλές από τότε που καταργήθηκαν οι δέσμες;;;
Η ουσία είναι ότι όταν βλέπεις τα θέματα στο σπιτάκι σου με την ηρεμία σου, είναι όλα καλά κι εύκολα. Όταν δίνεις όμως το πράγμα αλλάζει τελείως. Οπότε δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τα θέματα της κάθε χρονιάς. Άσε που αν είναι εύκολα, τότε είναι εύκολα για όλους. Αν είναι δύσκολα, τότε είναι δύσκολα για όλους. Και από τη στιγμή που δε μπορείς να κρατήσεις μαθήματα, όπως στις δέσμες, όπως και να είναι τα θέματα, η “μάχη” είναι επί ίσοις όροις!!
κάποιος ήθελε τόσο μα τόσο πολύ να περάσει σε μια σχολή στην επαρχία…αλλά έκανε ένα τραγικό λάθος και θόλωσε στα μαθηματικά γενικής…όπως και στις αρχές οικονομίας…τα δυο μαθήματα βαρύτητας που είχε ρίξει όλη του την προσοχή και το διάβασμα,μέσα από ένα δύσκολο χειμώνα…
τελικά δεν πέρασε και είναι αναγκασμένος να μείνει άλλο ένα χρόνο στο σπίτι του και να καταπιεστεί…μπαίνει στο forum και βλέπει πίσω από όλες τις ψηλές μύτες ότι δεν τα κατάφερε σε κάποια γελοία θέματα…
το θέμα είναι ο τρόπος που το λες αλλά φαίνεται ότι η αλήθεια και η λογική έχουν βοηθήσει στο να θαφτεί κάθε δείγμα συναισθήματος…
να χαίρεστε τους εαυτούς σας και τον τρόπο που σκέφτεστε…