Πανελληνιες

Δεν υπάρχουν γελοία θέματα!! Όποιος το λέει αυτό, είναι σα να καταργεί τον ρόλο εκείνων που τα θέτουν. Πάμε παρακάτω…

Προς όσους απογοητεύτηκαν:
Κάθε εμπόδιο για καλό… ίσως είναι μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο… Γιατί δεν βλέπετε τη θετική πλευρά;;

Νομίζω ότι υπερβάλεις. Εγώ δεν είδα ψηλές μύτες. Μπορεί να είπαν ένα-δύο άτομα πως ήταν εύκολα τα φετινά θέματα αλλά δε νομίζω να το έλεγαν για να αποδείξουν κάτι για τους εαυτούς τους. Αν θυμάμαι καλά άλλωστε (γιατί βαριέμαι τώρα να κοιτάζω πίσω) δεν το είπε κανείς από αυτούς που έδιναν φέτος. Και όπως είπα παραπάνω, διαφέρει το να βλέπεις τα θέματα σπίτι σου, από να τα βλέπεις στο θρανείο. Διαφέρει ΠΟΛΥ.
Άντε χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά φέτος :wink:

Νομίζω ότι υπερβάλεις. Εγώ δεν είδα ψηλές μύτες. Μπορεί να είπαν ένα-δύο άτομα πως ήταν εύκολα τα φετινά θέματα αλλά δε νομίζω να το έλεγαν για να αποδείξουν κάτι για τους εαυτούς τους. Αν θυμάμαι καλά άλλωστε (γιατί βαριέμαι τώρα να κοιτάζω πίσω) δεν το είπε κανείς από αυτούς που έδιναν φέτος. Και όπως είπα παραπάνω, διαφέρει το να βλέπεις τα θέματα σπίτι σου, από να τα βλέπεις στο θρανείο. Διαφέρει ΠΟΛΥ.
Άντε χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά φέτος :wink:[/quote]

Με καλυψε απολυτα ο Κωστης. Συν του οτι δεν θυμαμαι ν’αναφερθηκε κανεις στα μαθηματα που λες. Επισης το οτι δεν εγραψες καλα δεν σημαινει ουτε οτι δεν εισαι εξυπνος, ουτε οτι δεν ησουν προετοιμασμενος. Ατυχη μερα, θεματα που δεν περιμενες, αγχος…Σου λενε κατι? Απο τη στιγμη ομως που κανουμε κουβεντα, θα πρεπει να ειμαστε ελευθεροι να εκφραζουμε την αποψη μας. Ασε που ολοι μιλουσαμε με μια δοση χαβαλε και πειραγματος προς τους αλλους.

Rock_Sugar με συγχωρεις, αλλα εγω θα επιθυμουσα να καταργησω τον ρολο αυτων που εθεσαν τα φετινα θεματα τα οποια αποκαλεσα γελοια. Γιατι το γελοια δεν παραπεμπει μονο στην ευκολια τους, αλλα και στο οτι ηταν τα χειροτερα που μπορουσαν να εκλεξουν. Οσο πιο διαφορετικα απο τα προτυπα που το υπουργειο “μοιραζει” στους καθηγητες. Εκει βρισκονταν και η οποια δυσκολια τους, ηταν μη αναμενομενα. Αλλα αν τα εξετασεις αποσπασματικα, ηταν υπερβολικα ευκολα. Ειναι και 3 η ωρα το βραδυ και μιλαω χειροτερα απο τον Φατουρο γαμωτο. :stuck_out_tongue: Θελω να πω οτι το αν μια ασκηση λυνεται ευκολα ή οχι, δεν κανει τα θεματα ευκολα. Παιζουν ρολο κι αλλοι παραγοντες. Εγω μιλησα απλως για την δυσκολια των ασκησεων.

Οτι καταλαβατε, καταλαβατε, παω για υπνο γιατι παραμιλαω.

Α, δηλαδη να μην εκφερουμε αποψη. ΟΚ, καλο. Και δημοκρατικο… Και μην ξεχνιομαστε, δειχνουμε τι καλοι που ειμαστε αν χαϊδευουμε τα αυτακια του αλλου που θελει ν’ακουει οτι ηταν δυσκολα κι οχι αν τους λεμε πως εχουν τα πραγματα. Ω ναι, αυτο ειναι το σωστο, να τους παροτρυνουμε να εθελοτυφλουν.[/quote]

Γι’αυτό σε πάω ρε.
(μερικές φορές)

Τα Μαθηματικα Γενικης ηταν οντως δυσκολα και τα εκαναν δυσκολοτερα με την ακυρη διευκρινιση που μας εκαναν…

Για τις Αρχες Οικονομιας δεν μπορω να φερω αποψη καθως τελευταια στιγμη αποφασισα να μη το δωσω πανελλαδικα.

Για τα Λατινικα ομως δεν ακουω κουβεντα!
Δεν ηταν απλως ευκολα, ηταν αστεια!
Ακριβως ο,τι περιμενες να σου ζητηθει απο τα δυο κειμενα.

Ο,τι εγινε εγινε βεβαια και τωρα κοιταμε μπροστα!:smiley:
Θα περασει γρηγορα ο καιρος, θα δεις.
Σου ευχομαι καλη τυχη και καλη επιτυχια!
:smiley:

αρχικά,εγώ σε γενικές γραμμές μια χαρά έγραψα,άσχετα αν δεν πέρασα εκεί που ήθελα…
δεν νομίζω να προσπάθησε κανείς μα κανείς να εντοπίσει την ουσία όσων είπα…
προσπαθήστε να δείτε και πώς μπορεί να νιώθει και ο άλλος…δεν είμαστε όλοι ίδιοι…
απλά προσπαθήστε

Μα το θεμα ειναι οτι δεν μιλησε κανεις υπεροπτικα ή ειρωνικα, ποσο μαλλον οσοι εδιναν μαζι σου. Εμενα ειναι λογικο να μου φανηκαν πολυ ευκολα γιατι οπως ειπα και χτες δεν τα ειδα υπο συνθηκες πιεσης, ειναι και το αντικειμενο μου σπουδων μου (οποτε ειναι επομενο να μου φανουν ευκολα), ε οσο και να χει αλλιως τα ειδα εγω (και ο καθενας που ειπε παρομοια με μενα), αλλιως εσυ. Και για να τελειωνει σου λεω οτι ολοι μα ολοι οσοι εδωσαν φετος διαφωνουν με την αποψη μου, λες να τους μειωνω ολους? Σημασια εχει τι λενε οσοι εγραψαν υπο τις ιδιες συνθηκες με σενα. Ουτε εσυ καταλαβες καλα τι σου ειπαμε εγω κι ο Κωστης, τελος παντων… Θα ξαναδωσεις? Σε ποια σχολη στοχευεις?

μα δεν αναφέρομαι τόσο σε εσένα αγαπητέ…
μάλλον ναι,εμπορία διαφήμιση,αθήνα πάντα,πέρναγα και κρήτη

Εχεις σκεφτει το 10%? Δε νομιζω να δηλωσουν πολλοι οποτε αν εχεις αρκετα μορια θα περασεις ευκολα. Ρωτα και κανεναν καθηγητη σου, αυτοι θα ξερουν καλυτερα. Παντως πανε γραψου στην Κρητη, παρε και το πασο, καμια βεβαιωση σπουδων κλπ. Να εχεις δηλαδη τα προνομια του φοιτητη οσο διαβαζεις για να ξαναδωσεις.

ναι ναι,εννοείται…δεν τα χάνω αυτά… :stuck_out_tongue:

Αν δεν κάνω λάθος έχει μείνει λιγότερο από ένας μήνας για να ξεκινήσουν, έτσι δεν είναι; Άντε τίποτα δεν είναι. Κάντε κουράγιο, έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην το βάζετε κάτω τώρα που πλησιάζει το τέλος. Καλό διάβασμα boys & girls, εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν! :wink:

Και το είχα στο μυαλό μου να το ξεθάψω και εγώ… Πάλι με πρόλαβες μισητέ ψηλέ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εύχομαι και εγώ, να περάσει ο καθένας σας εκεί που του ταιριάζει και που θα μεγαλουργήσει!!!8) 8) 8)

ΥΓ1. Υπομονή παιδιά!!! Σε λίγο τελειώνει το μαρτύριο των Πανελληνίων και ξεκινά η φοιτητική ζωή!!! Με τους 3 μήνες εξετάσεων, μετά στρατός (για τους άνδρες), μετά δουλειά με 20 μέρες άδεια το χρόνο και μετά οικογένεια!!!:-k :-k #-o

ΥΓ2. Για τις αυτοκτονίες αύριο, νομίζω θα ευθύνομαι εγώ…:lol: :lol:

Ποπο, περασε κιολας ενας χρονος απο τοτε που εδωσα!!! γρηγορα περναει ο καιρος!! Καλη επθτυχια σε οσους δωσουν να μποειτε ολοι εκει που θελετε, και να λιωσετε το καλοκαιρι απο το ξυσιμο!!!

ένας χρόνος πραγματικό “σχολείο” έβλεπα τις ζωές των υπολοίπων να αλλάζουν και βλέπω λάθη που πρέπει να αποφύγω όταν περάσω

Εσύ ρε Κώστα τι γίνεται με τη σχολή σου, ακόμα καταλήψεις οι μαλάκες;

Εχει ανοιξει και εχουν εξεταστικη, εμας του Β’ εξαμηνου μαλλον θα μας στειλουν απο Σεπτεμβρη και μετα.

Είχαμε κάνει όλα τα τόπικ για σχολεία και πανελλήνιες! Χεχε! Εδώ δεν είμαστε οφφ τόπικ!

Karvou, πρόσεχε τα λόγια σου γιατί το μπαλκόνι είναι δίπλα μου! #-o
Συγκινήθηκα τώρα… :cry:
…Έχω αρχίσει και συνειδητοποιώ το μεταβατικό στάδιο! Το σχολείο έχει ήδη αλλάξει, δεν έρχονται τα παιδιά, δεν κάνουμε μάθημα (όχι ότι πριν κάναμε :stuck_out_tongue: ) κλπ κλπ…

Αυτή τη στιγμή είναι μιξαρισμένη η χαρά του τέλους του 12χρονου αγώνα στο σχολείο με το άγχος! :stuck_out_tongue:
Μπέρδεμα! :? Τι να πω…
Ελπίζουμε κι εμείς σε επιτυχίες! Ευχαριστούμε, και να ευχηθώ κι εγώ στους …συμπάσχοντες!
καληνύχτα!

Υ.Γ.: Τραυματική εμπειρία πάντως, για όλους, οι Πανελλήνιες. Είχαν πλάκα μερικές φάσεις, αλλά υπάρχουν και εφιαλτικές σκηνές που δε θέλω να ξαναζήσω ποτέ μου!! Ουυυυυ… μακριάαααααα!!!

Μπά, εμένα μου ψιλο-άρεσαν!! Η μόνη βλακεία ήταν ότι οι περισσότεροι φίλοι μου δεν πολυέβγαιναν έξω και αναγκαζόμουν να κάθομαι σπίτι…
Βέβαια, μετά ήρθε το φοιτηταριό και περνάω ονειρική ζωή!!! Τέλεια μιλάμε!!:smiley: ¶ντε για να σου ανεβάσω το ηθικό για να ξέρεις τι ακολουθεί μετά!!

[SIZE=“1”]μετά τη σχολή όταν πιάσουμε δουλειά αρχίζουν τα ζόρια, αλλά μέχρι τότε, ποιος νοιάζεται???[/SIZE]:stuck_out_tongue:

αστα να πανε…

εγω κοιμομουνα στις πανελληνιες…:lol:

Πω Ναι ρε συ…θυμαμαι που συζητουσαμε για σοσ θεματα κτλ και μου ερχετε αναγουλα…

ΥΠΟΜΟΝΗ παιδια τα καλυτερα ερχονται…:wink: :wink: :wink: