Πανελληνιες

Aloe, rudolf και οσοι αλλοι δινετε(ξαναδινετε) καλη επιτυχια… Ολοι τα εχουμε περασει οποτε chil out… Δειτε το και αλλιως, μια φορα δινεις πανελληνιες στη ζωη σου,(μπορει και 2 αλλα δεν πειραζει:p ), οποτε ειναι μια εμπειρια…:smiley:

με ρωτάνε όλοι πώς πάω και πως τα βλέπω και άντε τελειώνω και υπομονή…πότε θα αρχίσω τα μπινελίκια δεν ξέρω

Όντως δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα απ’ αυτό…

Μιλάμε είναι να συφυλιάζεσαι…

φαντάσου το επί 1000000000000000000000 όταν ξαναδίνεις…“διαβάζεις?” όχι ρε λακαμά,ξαναδίνω γιατί είχα μυριστεί τα περί καταλήψεων και βαριόμουν το άραγμα

Καλη επιτυχια παιδια κι απο μενα…
Αχ, πως περασε ετσι κι αυτη η χρονια? αντε, του χρονου να δωσουμε κι εμεις γιατι δεν μπορω αλλο στην Χαλκιδα, θελω να σηκωθω να φυγω…

:lol: Όντως!
Καλύτερα είναι να μη μιλάνε.
Ελπίζω να μη αρχίσουν να σκάνε τηλέφωνα για το πώς έγραψα κλπ… εδώ δεν ξέρω αν θα πηγαίνω στο φροντιστήριο να τους πω… :stuck_out_tongue:

Δεν θες να πας να σπουδασεις στα ΤΕΙ στα Ψαχνα ???

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα… με τους καμενους τους ΤΕΙτζηδες?Δε υπαρχει περιπτωση…Ειναι αθλια η κατασταση… (μα για ποιο λογο να το κανω αυτο στον εαυτο μου?)

Εεεε;;; :-k

Οποιος δεν εχει επισκεφθει τα ΤΕΙ στα Ψαχνα δεν μπορει να με καταλαβει… Ειναι το μονο μερος που χανω το προσανατολισμο μου, είναι μιση ώρα απο τη Χαλκιδα αλλα η συγκοινωνια δεν βολευει και εκτος απο αυτα, δεν ξερω γιατι, αλλα μαζευει τα πιο καμενα ατομα που υπαρχουν (αυτο δεν το λεω μονο εγω…)

E όχι και καμένοι Rosie…

:stuck_out_tongue: :lol:

Είμαστε χρήσιμα άτομα στην κοινωνία οι TEIτζήδες…:wink: :lol:

Δεν μιλαω για ολους… Για τους ΤΕΙτζηδες των Ψαχνων λεω…

από ό,τι μου έχουν πει είναι χαλαρά το χειρότερο ΤΕΙ

Στου Πειραια εχουν ερθει αυτοι που στο ειπαν;:lol:

έχω πάει μόνος μου στον Πειραιά:p

πλησιάζει ο καιρός ω ρε…αγχωθείτε ρε να γράψετε χάλια εσείς:p

Ρε Γιαννη, εσυ που εχεις και την εμπειρια δεν πρεπει να κανεις ετσι… Θα σε δουν και οι πρωταρηδες, (βλεπε Αλοη, rosie κλπ) και θα ψαρωσουν τελειως…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Κάτι παλικάρια από τει Πειραιά …

Ειδικά το 1ο τα σπάει και έχει και δίκιο… :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σημερα το εβλεπα το πρωτο. Cult video! Λεει κατι αληθειες μεσα…:lol:

Oσο για τις Πανελληνιες, καλη επιτυχια και οχι αγχος.:slight_smile:
Α, και μην ξεχνατε ασκησεις στο προχειρο ε.:-- :frowning: :cry:

Εγω γιατι να αγχωθω το καημενο??? του χρονου δινω…