Πανελληνιες

[SIZE=“6”]ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ FOREVER AND EVER… [/SIZE] 8) 8)

Ζητω ταπεινα συγγνωμη, παραλειψη μου…:frowning:

[SIZE=“5”]+1!!![/SIZE]

:yahoo: :yahoo: =D> :vibrate: :drunk:

τι λες ρε συ?
πλησιάζουν κοτζάμ πανελληνίες!!!πώς να μην αγχωθούν??8O 8O :stuck_out_tongue:

Άκου τι λέει ο απαίσιος!! :stuck_out_tongue: Όχι ρε! Δεν έχω αγχωθεί!
Βέβαια κι εμείς όλο αναλύουμε πιθανά(απίθανα) σενάρια, όπως να τα φτύσει κανονικά κανένας επιτηρητής την ώρα που θα γράφουμε και να πάρουμε 10.000 μόρια για ψυχική οδύνη κλπ :stuck_out_tongue:
Έγκυος δεν πρόλαβα να μείνω… 5.000 μόρια θα ήταν αυτά! :lol: Χαχα! Μια χαράααα…

Φαντάσου το τει μας να χε γκόμενες … (με το ρυθμό του imagine όλο αυτό)

απλά θεϊκό :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

φαντάσου τη στιγμή που ανοίγεις τα θέματα…και χάνεσαι,και δεν ξέρεις τίποτα…παθαίνεις blackout (I really had a blackout,a blackout) και πάπαλα…:wink:

:lol: :lol:

μετά τις ασκήσεις στο πρόχειρο σφύριξες και το έριξες στο κλάμα.γιατί?:-k :-k :-k

Καλα, ευκολο να το πεις, αλλα δυσκολο στην πραξη… Καλο ειναι να εχει κανεις αγχος, αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο, διοτι δυστυχως περασα και απο το υπερβολικο σταδιο…

Εγώ πάλι δεν είχα καταλάβει τίποτα πήγαινα έγραφα και πάπαλα …

π.χ. αύριο 10 το πρωί δίνω προφορικά αγγλικά και αντί να κοιμηθώ κάθομαι στο νετ :P:P

[SIZE=“1”]βέβαια τελευταία μέρα που έγραφα ηλεκτρολογία είχα λίγο άνχος γιατί ήθελα να γράψω 100 (τελικά πήρα 98 :P:P)[/SIZE]

Γιατι το εχω παθει.:-s :stuck_out_tongue:

Κι εγω σαν τον Guardian δεν ειμαι του αγχους…Η 3η Λυκειου ηταν ωραια ταξη για μενα. :stuck_out_tongue:
Το αγχος με πιανει μετα…

:tomato: :thumbup: #-o 8O αλιμιώτισα

Θα μπορουσα να σου ευχηθω να το παθεις κι εσυ(το σηκωνει το τοπικ βλεπεις…:stuck_out_tongue: ) αλλα ειμαι καλος ανθρωπος και ανωτερη.:frowning:

Τι ειπες ρε Γλυφαδιωτη(ανω, εστω:p ) για τον Αλιμο???:x :x :x :x :lightsabre: :lightsabre:

Εγώ πάλι βαριόμουνα την ζωή μου ήθελα να τελειώνω με το σχολείο (i want out :P:P ) και να την κάνω οπότε γιατί το άγχος ???

Εγώ είχα άγχος όλη τη χρονιά εκτός από την περίοδο των εξετάσεων!:lol:

κακιά…:cry: :cry:

χαλαρά έχει πολύ ΚΑΚΟ κόσμο:( :frowning:

Εγω αγχωνομουνα απο τη στιγμη που καθομασταν στη αιθουσα μεχρι να ερθουν τα θεματα (παντα εκεινη τη χρονικη περιοδο ημουν τρελαμενος απο το αγχος!) μετα εβλεπα τα θεματα και ηρεμουσα (ακομα και αν δεν τα ηξερα καλα, τουλαχιστον ειχα μπροστα μου τα θεματα και ηξερα μεχρι ποσο θα γραψω).

Ακομα και η περιοδος των Πανελληνιων ειχε τη γλυκα της, δεν ηταν και τραγικη, ειχε βεβαια την κουραση της, αλλα εκεινες οι τελευταιες μερες ηταν πολυ ομορφες.

Παράξενα βίτσια ομολογουμένως! :lol: