πες τα!!!:lol: :lol:
Ειδες ???
Ειμαι περιπτωση τελικα!!! :lol: :lol: :lol:
Απλα ειχε μια θετικη ενεργεια τοτε ρε παιδι μου!!! Αυτο ειχε να κανει με πολλα πραγματα.
Αυτό φοβάμαι κι εγώ περισσότερο… την αναμονή δε τη μπορώ! Μακάρι να πήγαινα και να ξεκινούσα γράψιμο μετά από 5 λεπτά…
Όσο για το πρόχειρο, εγώ έχω βρει δική μου πατέντα, επειδή δε μπορώ να γυρνάω μπροστά-πίσω, μου σπάει τα νεύρα! Τα γράφω με μολύβι και τα πατάω από πάνω με στυλό! #-o Μετά η γομίτσα κάνει τη δουλειά της… όχι, δε μουντζουρώνονται!
Συμφωνώ απόλυτα!
Σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναδιαβάσω το μάθημα που μόλις είχα δώσει (στο σχολείο τουλαχιστον).
Πέρασε ένας χρόνος και μου φαίνεται σαν χθες…
Αυτο ακριβως! Συν το οτι εκεινο το καλοκαιρι θα ηταν το πιο ξεκουραστο και χαλαρο. Επεισης τα ενδοσχολικα ηταν χαλαρα με πολυ αντιγραφη και μετα ξεκουραστες διακοπες!!!
Αυτο ξανα πεσ’ το!!! 8)
Ελπίζω κι εμάς να κάνουν τα στραβά μάτια οι καθηγητές γιατί έχουμε και κάτι στρίγγλες…! :twisted: Δε λέει κάτω από τη βάση σε όλα τα ενδοσχολικά!
Ρε αφήστε τα ενδοσχολικά και κοιτάξτε τα σημαντικά.
Άντε άντε, θα σας διώξουμε με το ζόρι μου φαίνεται για να διαβάσετε
Και μετά… :-s :-s :-s
Η εποχη εκεινη ηταν οντως πολυ ωραια.Οτι ηταν να μαθεις το ειχες μαθει,ενιωθες το τελος του μαρτυριου να πλησιαζει…Εγω γενικα δεν ειμαι κ καθολου αγχωδης,το αντιθετο μαλιστα.
Αφου πριν γραψουμε ιστορια πειραζα ολο τον κοσμο (ειδικα αυτους που ηταν πανω απο το βιβλιο και νομιζαν οτι θα μαθουν την ιστορια εκεινη τη στιγμη) κ μια φιλη μου (αγχωδης οσο δεν παει) τα πηρε πολυ ασχημα και με αρχισε στα καντηλια.Μετα και καποιοι αλλοι που ηταν διπλα θυμωσαν και ξαφνικα με βριζαν 5-6 ατομα επειδη δεν τους αφηνα να “διαβασουν” μιση ωρα πριν τις εξετασεις.
Οκ.
Ποτε δεν παιρνουμε βιβλιο στις εξετασεις.-
Εγω τσαντιζομουν οταν τους εβλεπα με βιβλια και σημειωσεις.
Οσο για τις “γνωσεις” τις τελευταιας στιγμης, εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι ο εγκεφαλος θελει καμποση ωρα για να αποθηκευσει τις πληροφοριες οποτε τζαμπα κοπος ειναι.
Ναι, εχεις δικιο σε αυτο, αλλα επειδη μου εχει τυχει να αποστηθησω ενα σχολιο 10 λεπτα πριν γραψω Λογοτεχνια δεν θεωρω καλο να τη σπας ετσι στον αλλον μεσα στο αγχος του.
Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.
ξαναδίνω εγώ με τον κολλητό και μια πολύ καλή μας φίλη…και άλλοι 6 από πέρσι…αυτούς φοβάμαι και όλους τους τελειόφοιτους που θα τρέμουν το πρωί από το άγχος…και αναγκαστικά το μεταδίδουν
Παρακαλείται γαλήνιο άτομο να με πάρει τηλέφωνο για να με ηρεμήσει, :-s πριν γράψω έκθεση που θα είναι και πρώτο μάθημα και θα είμαι ψαρωμένη τελείως μου φαίνεται!
Το μονο που εχω να σου πω ειναι να εχεις καλη ψυχολογια και ολα θα πανε καλα. Οι εξεταστικες ειναι πρωτα ψυχολογια και “τσαμπουκας” και μετα διαβασμα. Βεβαια ο καθενας το βλεπει διαφορετικα αλλα στο λεω εχοντας πλεον πειρα πολλων εξεταστικων…
Επισης μια καλη ιδεα (ειχε αποτελεσμα σε μενα) ειναι το βραδυ πριν γραψεις να βαλεις να ακουσεις το πιο επικο δισκο που εχεις, αυτον που σε κανεις να νιωθεις δεκα φορες πιο δυνατη…
Μα δεν την εσπαγα σε κανεναν επιτηδες,εγω απλα δεν ασχολιομουν με τα βιβλια και μιλουσα με οσους δεν ειχαν αγχος και λεγαμε μαλακιες.Απλα μιλουσαμε δυνατα και γελουσαμε :roll:
Ε τοτε αν οι αλλοι δεν θελανε ουτε να μιλαγατε μαλλον ζηταγανε πολλα!!!:lol: :lol:
+1
Το πρωί πριν δώσω Λατινικά έκανα επανάληψη 2 συγκεκριμένα κείμενα τα οποία έπεσαν!
Χμμ… ενδιαφέρον το τελευταίο! :-k Και το πρωί ακούω μιούζικ για να ξυπνάω! Βέβαια εκείνες τις μέρες αμφιβάλλω αν θα έχω κοιμηθεί! (απ’το άγχος) :lol:
Τέλος πάντων… ό,τι έμαθα ως τώρα το έμαθα… απλά προσπαθώ να με πείσω να είμαι ήρεμη και να φορέσω παρωπίδες να μην βλέπω τους άλλους που θα τρέμουν… :-s
Εντυπώσεις απ΄τις εμπειρίες μου σε …14 μέρες!
Καλά μιλάμε αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ!Το είχα ξεχάσει ότι το έκανα, και τώρα μου το θύμισες!!
¶κουγα κάτι επικό, ανεβαστικό κτλ κτλ και πορωνόμουν!! Βασικά θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι πρόπερσι στα τελευταία μαθήματα που έδινα για την τρίτη λυκείου άκουγα κάθε πρωί το Room V από το τελευταίο άλμπουμ των Shadow Gallery που είχε πολύ ανεβαστικό ρεφραίν! Βέβαια ποτέ δεν είχα πρόβλημα άγχους (εδώ έδινα έκθεση και βιαζόμουν να τελειώσω και την έδωσα στη μιάμιση ώρα για να πάω για καφέ!!) αλλά είχα πολύ θετική διάθεση όταν πήγαινα να γράψω… Οπότε πιστεύω ότι αυτή η συμβουλή πιάνει 100%!!
Εγω ακουγα Primordial - Storm Begore Calm…