Πανελληνιες

Εγω πριν δωσω ακουγα παντα Hail to England απο Manowar, καια υτο γιατι οταν ειχα παρει το πτυχιο στα γερμανικα πριν δωσω ειχα ακουσει αυτο το δισκο, οποτε ειχα βρει το γουρι μου ας πουμε!

Εγω ειχα κανει επαναληψη το ενα, το αλλο που επεσε ειπα οτι θα μπει σε ενα φιλο μου που δεν το ηξερε καθολου !!! Τελικα επεσαν αυτα τα δυο!!!:lol: Ειμαι πολυ γκαντεμης τελικα!!!

Το Hail to england το άκουγα και εγώ!! Ακόμα με ανεβάζει όποτε το ακούω!!

Ακούστε ρε κανένα For Those About to Rock μπας και γράψετε τίποτα :slight_smile:

Eγώ πάντως άκουγα Sepultura-Beneath the remains…:smiley: 8)

Εμενα οι Pink Floyd με βοηθανε να διαβαζω!

Εμενα να κοιμηθω.:stuck_out_tongue:

Είναι αλήθεια… Οι Pink Floyd αρέσουν σε όσους είναι ξύπνιοι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Δικιο εχεις…Ειμαι πολυ λιγη για να τους εκτιμησω.:frowning:

[SIZE=“1”]Τα παιχνιδια του Game Boy σου σε μενα οκ?:lol: [/SIZE]

Εγω πριν δωσω δεν ακουγα μουσικη, περναγα τα sos.:frowning:

Θα τα έχεις μόνο αν τους εκτιμήσεις!!!:bleh: :bleh:

Εγώ πριν τις πανελλήνιες έπαιζα μπάσκετ. Και μετά μπάσκετ έπαιζα αλλά είχα κάνει προηγουμένως ένα διάλειμμα για καφέ.

Εξαιρούνται οι παραμονές των μαθημάτων : Ιστορία Γενικής, Βιολογία Γενικής, Φυσική Γενικής, Βιολογία Κατεύθυνσης όπου είχα λίγες ώρες για να τα μάθω…:roll: :roll:

Ωραίο μου ακούγεται τελικά. Δε θα μιλάω σε κανέναν, θα κάθομαι να ακούω μουσική πριν μπούμε!.. Τώρα μόνο πρέπει να κάνω έρευνα για το τι θα ακούω! :wink: Μάλλον κάτι δυνατό για να βγάλω εκεί τη νευρικότητά μου! Τhanx for the idea! :slight_smile:

Deicide κατά προτίμηση…

#-o :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Βασικά δεν εννούσα αυτό! Απλά το πρωί πριν πάω σχολείο άκουγα 4-5 φορές το ίδιο τραγούδι που μου άρεσε! Πριν μπω μιλούσα και έκανα πλάκα με όλους τους συμμαθητές μου!! Μην γίνουμε και αντικοινωνικοι!!!:stuck_out_tongue: :lol: Μέσα στην αίθουσα όταν έγραφα, μου ερχόταν στο μυαλό το τραγούδι πάντα και ήταν πολύ γαμάτα, σαν να έχεις αόρατο mp3!!:slight_smile:

Θετικάριος; :stuck_out_tongue: Πώς τα κατάφερες να τη μάθεις σε λίγες ώρες; #-o Ήρωας! Χεχε!

Βασικά, ειδικά αυτή δεν ήταν όπως της Γενικής που την πρώτη ανάγνωση της την έκανα 1,5 μέρα πριν δώσω… Της είχα ρίξει μερικές ματιές μέσα στη χρονιά (όχι όμως τόσες όσες έπρεπε για να μη γράφω άσσους σε απροειδοποίητα τεστάκια:p ) και είχα προσέξει να καταλάβω πώς γίνεται το κάθε τι. Τις μέρες πριν τη δώσω, απλά έμαθα τις ονομασίες και τους ορισμούς.

Γενικά, διαβάζω πολύ γρήγορα. Συνήθως μία ανάγνωση του κειμένου και μετά των περιεχομένων του την άλλη μέρα μου αρκεί για να μάθω το ζουμί. Άλλη μία ανάγνωση μετά, μου αρκεί για να έχω και το ίδιο λεξιλόγιο με το βιβλίο…

Καλά, απορώ με μερικούς όπως εσένα άμα είναι έτσι όπως τα λες! :-k Και έβγαλες τόσο μεγάλο βαθμό! 8O Μπράβο σας πάντως, εγώ δε διαβάζω και τόσο γρήγορα…
Καλά, η βιολογία γενικής δεν έχει καμία σχέση με της κατεύθυνσης… το ζουμί της κατεύθυνσης κι εγώ το πιάνω με 1-2 αναγνώσεις. Το θέμα είναι να μάθεις να το λες από πάνω μέχρι κάτω το κείμενο όπως ακριβώς το λέει! Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικοί οι καθηγητές μας, αλλά θέλουν να λέμε μέχρι και τα συγκεκριμένα παραδείγματα που λέει το βιβλίο… :-s Τι να πω… Ίσως επειδή μπορεί να πέσεις σε περίεργο διορθωτή. :frowning:

Το είπες μόνη σου… :wink:

Άστο Αλόη, ο karvou είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Διαβάζει πάντα 2 ώρες και γράφει καλύτερα από όλους μας :lol: . Btw, η ατάκα σου Μήτσε για Floyd είναι στις καλύτερες ever :bow2: :respect: :lol3:

Εγώ τις παραμονές κάθε μαθήματος άκουγα…Deep Purple φυσικά! 8)

Ναι ρε γμτ, ξέρω και άλλα άτομα που έχουν αυτό το χάρισμα του διαβάσματος των δύο ωρών! :stuck_out_tongue: Έλεος πια! Τι να κάνουμε, ο καθένας με τους ρυθμούς του! :-- Μπράβο πάντως σε θαυμάζω! :smiley: Όσο για τη βιολογία γενικής, κι εγώ τελευταία μέρα θα τη μάθω μάλλον! :lol: Μα είναι γελοίο μάθημα, και θέλω δε θέλω το παραμελώ…:dunno:

Πάντως σε εμάς Βιολογία Γενικής (που ήταν υποχρεωτική) είχαν βάλει σούπερ θεματάκια με ανάλυση γραφικών παραστάσεων και πολλές ερωτήσεις κρίσεως με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη σφαγή. (Από την οποία thank god έμεινα μακριά…χοχοχο)!

To 2002 δε δίνατε; Σήμερα ξανα-έβλεπα τα παλιότερα θέματα. Όντως είχατε διάγραμμα με τον κύκλο του αζώτου! Χεχε! Τα θυμάσαι; Ξυπνάω μνήμες τώρα και μ’αρέσει! :smiley: Ήταν απ’τα δύσκολα αυτό… Τώρα δεν πολυ-βάζουν τέτοια γιατί είναι και το μάθημα που επιλέγει κυρίως η θεωρητική…! :lol:
Πάντως δε μου αρέσει η οικολογία γμτ… μόνο το πρώτο μέρος της ύλης που είναι με την υγεία του ανθρώπου Αλλά την κατεύθυνση δε την πιάνει! :roll: