Πανελληνιες

Ε, σχετικά με το υποσυνείδητο θα είναι, αλλά άμα δούλευε νομίζω θα το ξέραμε! :lol: Αν μπορέσεις εσύ και κοιμηθείς βράδυ πριν τις πανελλήνιες με το κασετόφωνο να παίζει… τι να σου πω! Χεχε!
Πάντως ξέρω παιδιά που έχουν ηχογραφήσει στο mp3 τη βιολογία και την ακούνε! Χαχαχα! Το έχω ακούσει και είναι πολύ γελοίο! #-o …και σπαστικό! -“Τι ακούς;” -“Βιολογία!” :lol:

θα με ρωτάνε στις 24 “έχεις άγχος ρε.γιατί?δεν έχεις διαβάσει καλά?”
“περιμένω το humanity να βγει αύριο ω ρε”:smiley: :smiley:

Σίγουρα…Μας τα χουν πρήξει από φέτος,που είμαι Β’

βασικα το μονο που ισχυει πραγματικα ειναι το οτι αναλογα απο τον κλαδο υπαρχει το αναλογο ζορι και οι αντιστοιχες απολαβες. χωρις αυτα να ειναι δεδομενα.

απλα το καλυτερο ειναι καποιος να διαλεξει κατι που λογικα να εχει σχετικα καλες απολαβες, και αν δε του αρεσει σαν αντικειμενο τουλαχιστον να του ειναι σχετικα ευχαριστο. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να σπουδαζεις αντικειμενο που δε σου αρεσει, και ποσο μαλλον να δουλευεις πανω σε αυτο μετα…

edit: και εννοειται πως δεν υπαρχει μονιμοτητα. μονο στο δημοσιο. ο μονος λογος που θα θελα να εμπαινα εκει, δεν ειναι για να τα ξυνω, αλλα για να ειμαι σιγουρος πως δε θα χασω τη δουλεια μου λογω ασχετης αιτιας (π.χ. περικοπες). ποιος δε θελει να εχει σιγουρη δουλεια και ασφαλιση; ολοι! απλα τα λεω επειδη τα ελεγα σε ενα γνωστο και με εκραζε. να δω αν τον εδιωχναν αν π.χ. εκλεινε η εταιρια να δω τι θα μου ελεγε…

The easy way
Is not the way my life will take
Because the limit is the sky
The easy way
Is not the way that I can take
My life’s in pieces half the time

The easy way
Is not the way that I can take
I keep on dancing in the sky
It’s the way
And not the goal that will make it
All so special in my life

Βαθιές ανάσες, παιδιά, το Σάββατο! :stuck_out_tongue:
—> Good Luck! <—

[SIZE=“1”]Δε μπορώ να περιμένω να δω τι κουλό θα σκαρφιστούν για την έκθεση![/SIZE]

Το κυριοτερο ειναι η ψυχολογια…

Αν σε ενα μαθημα δεν πατε καλα, απλα ξεχαστε το και πατε παρακατω…

μ μοιαζει απιστευτο οτι στο ιδιο τοπικ μιλουσα περισι για την εμπειρια μ στις πανελληνιες!παιδια χαλαρα τπτ αλλο και μουσικουλα!εγω ειχα δικη μ σετλιστ!καλη τυχη στην εκθεση που ειναι πρωτο μαθημα

έτσι έτσι,θετικά ω ρε να πάτε εσείς που γράφετε:p :stuck_out_tongue:
με domino effect και humanity hour 1 !!!:smiley:

in the game life
the strong survive
we’re on a one-way-street
we gotta make it out alive
and never let’em drag us down
in the game life
we live and die
another breath begins
another chance to win the fight
from the moment that you hit the ground
in the game of life:wink:

Καλη αρχη αυριο σε οσους/οσες δινετε!:slight_smile:

Κοιτα να γραψεις καλα ω ρε και ασ 'τα αυτα…

Κοιτα μην στην Εκθεση γραψεις κανα στιχακι ε?:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Χμμμ… καλή ιδέα! Αν δε μου’ρχεται τίποτα άλλο σχετικό, αυτό θα κάνω! :lol: Τουλάχιστον θα το μεταφράσω στα Ελληνικά μπας και πιάσω κανα μόριο! :stuck_out_tongue:
Πλάκα πλάκα καμιά φορά μπορεί να σου’ρθει έμπνευση από στίχους! Χεχε

Φρίντομ, μη βαράς, διαβάζω, απλά μπήκα ιντερνετ να δω κάτι για τους υποψήφιους! :stuck_out_tongue: :tomato: (αλήθεια)

Καλη επιτυχια αυριο ρε μαγκες!!!
Και πανω απο ολα ηρεμια και καθαρο μυαλο, ετσι θα πατε καλα !!!

Καλή επιτυχία άυριο παιδάκια! Να τους πάρετε τα σώβρακα!!!
θα σκίσετε! όλο το φορουμ πιστεύει σε σας!:wink: :smiley:

Μου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασαν τόσο γρήγορα 4 χρόνια απο τότε που τελείωσα το σχολείο…Μπορώ να πω πολύ άνετα οτι μου έχει λείψει…Φυσικά δεν μου έλειψε καθόλου η περίοδος των πανελληνίων οι οποίες ήταν πράγματι τραυματική εμπειρία…Μακριά απο μας.
Καλή δύναμη σε όσους δίνουν και υπομονή…Το καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες είναι απο τα καλύτερα,για να μην πω το καλύτερο 8)

εγώ μόλις συνειδητοποίησα ότι περασαν επτά χρόνια από τότε που τελείωσα! :?

Καλή τύχη σε όλους αύριο! :slight_smile:

Κι εγώ 4, γερνάω… :frowning:

Καλη επιτυχια

[SIZE=“4”]Καλή τύχη αύριο, παιδιά!!![/SIZE] :smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“1”]Αμαν! 10 χρόνια πέρασαν από τότε… [/SIZE] :?

Απο τοτε πο τελειωσα εγω εχει περασει μολις ενας χρονος!!!:stuck_out_tongue:

παπουδες!!!:stuck_out_tongue: