Πω πω !!! Σαν χτες μου φενεται που ξεκινουσα κ εγω τις πανελληνιες και λεγαμε εδω για το τι να ακουμε κτλ…Θυμαμαι χαρακτιριστηκα αυτον τον κομπο που ειχα στο στομαχι μου:p
Και εγω, ειδικα οταν περιμεναμε μεσα στην αιθουσα να ερθουν τα θεμματα της Εκθεσης (1ο μαθημα και περισυ) ειχα τρελαθει απο το αγχος, ευτυχως μετα ηρεμησα, το αγχος ειναι οτι χειροτερο. Ακομα θυμαμαι την ημερα που εδωσα το τελευταιο μαθημα (Λατινικα) απο τις πιο ωραιες μερες της ζωης μου!!!
Σε πιστευω ρε χαζο…
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!
ευχαριστώ εκ μέρους όλων των αγχωμένων εδώ μέσα…
κι άμα λάχει και δε μου αρέσει το θέμα,τους γράφω μια κριτική για το humanity να γουστάρουμε όλοι παρέα:D
Χαλαρωσε λιγο ωρε Γιαννη…
Πανελληνιες εχεις, εσυ humanity σκεφτεσαι??:lol: :lol: :lol:
Κάτι για κόμπους σε στομάχια διάβασα (βλ. Coralina:p ) και δε μ’άρεσε! Κλασικό σύμπτωμα! 8O Δε μπορώ να σκέφτομαι ότι θα με πιάσει αύριο…
Λοιπόν, πάω για ντους, μαμ, πιπι και (ελπίζω) νάνι! :-s
Ρούντολφ, είπαμε, θα επικοινωνούμε τηλεπαθητικά!
Καλό γράψιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο…
πίστεψε με φίλε μου,άμα κάτσω να σκεφτώ τι θα μου συμβεί σε 2 βδομάδες,ότι κρίνεται μια ολόκληρη (ΔΕΥΤΕΡΗ) χρονιά,όχι γιατί πρέπει,αλλά γιατί εγώ το διάλεξα,τότε θα τρελαθώ…
ναι,λοιπόν τότε,σκέφτομαι το humanity και τις διακοπές…σκέφτομαι τον κολλητό και ό,τι περάσαμε όλη τη χρονιά παρέα…σκέφτομαι ότι 100% κανείς δε με καταλαβαίνει και είναι λογικό από μία πλευρά…σκέφτομαι ότι μόνο η ψυχή μου ξέρει πόσο γερό παπί (έλα,αλλάξτε τόνους,εγώ θα τα κάνω όλα??) ήταν το φετινό…πάμε γερά ω ρε…
are mia ek8esara pou 8a grapsw avriooooooooooooooooooooooo!!!
arxizoun re pousth!!!
den exw KA8OLOU agxos…oxi oti eimai kalos kai sigouros gia mena alla kserw pws 8a grapsw afto pou diavasa kai 8a parw enan va8mo pou aksizw…enan metrio pros kaloutsiko va8mo pou aksizw…
padws apo ek8esh skizw!!!
Θα σας το λεω ολοι την ωρα γιατι ειμαι παθων:
Το παν ειναι η ψυχολογια…
Μετα απο ενα μαθημα, το ξεχνατε και πατε στο παρακατω, never looking back…
Καλη επιτυχεια σε ολους…
Λοιπόν, μετά την έκθεση, να postαρετε τις εκθέσεις που γράψατε να σας βαθμολογήσουμε!!:lol: :lol:
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ
Καλή επιτυχία σε όλους και μην ανησυχείτε… τα χειρότερα έρχονται
Καλη τυχη(γιατι παιζει ρολο και η τυχη… ) κορτσουδια και παληκαρια!
May the force be with you!!!
Kαλή επιτυχία σε όλους/ες… Ηρεμία και καθαρό μυαλό πάνω από ολα…
Kαλή επιτυχία σε όλους και όλες!!να μην αγχώνεστε και να σκέφτεστε ότι έχετε μπροστά σας ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι χωρίς διάβασμα!!
Σας ευχαριστώ κι εγώ ως εξεταζόμενος
Καλή μας επιτυχία…
paidia molis gurisa!!!den kserw na ta themata simera mou fanikan arketa eukola…to idio sunevei kai se alla paidia…kapoioi alloi elegan oti itan duskola…:-s
Θέμα??
Τιποτα αδεσποτα παλι ???