Χαχα όσο θυμάμαι τι είχα γράψει για τα αδέσποτα!!! Τέτοιες μπαρούφες λίγες φορές στη ζωή μου! Γι’ αυτό πήρα 15,5:( :-s
Απ’οτι εμαθα τους βαλανε κατι για τον ανθρωπισμο… Μου ειπαν οτι ηταν αρκετα δυσκολα…:-s
βλακείες.το πιο ηλίθιο μάθημα μετά το αοδε τελείωσε μια και καλή από τη ζωή μου ό,τι και να γίνει…μια χαρά πήγα,αλλά πέρσι έτσι μου είχε φανεί…αν δεν του αρέσει του διορθωτή το αριστούργημά μου να διαβάσει Μεϊμαρίδη πως την λένε…
Τo θέμα για`μένα ήταν ευκολότερο από αυτά των δυο τελευταίων χρονων. Στο A και B μέρος είμαι σίγουρος ότι τα πήγα τέλεια, όσο για την έκθεση, εντάξει εγώ πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή, αλλα δεν μπορείς ποτε να είσαι σίγουρος με αυτήν. Έκανα πολλές μουτζούρες, όχι στη φάση 5-6 σειρές μουτζουρωμένες και τέτοια, αλλα τελοσπάντων είχα αρκετές διαγραφές με παρενθέσεις και x. Στο τέλος της έκθεσης εμπνεύστηκα από τo σύνθημα “Η σιωπή είναι συνενοχη”, κάνοντας τω η αδιαφορία είναι έγκλημα 8) Τώρα ελπίζω να gra4w τέρμα y4ήλο βαθμό στα μαθηματικά γενικής.
Χαχα, τότε με τα αδέσποτα ήσασταν στη Β’ Λυκείου;; Το είχα γράψει αυτό μες τη χρονιά. Παραδόξως ήταν απ’τις καλύτερες εκθέσεις που είχα γράψει! Έκανα φοβερή επίκληση στο συναίσθημα!
Και το 15,5 δεν είναι κι άσχημο στην έκθεση! Εγώ που έβλεπα τους περσινούς βαθμούς του σχολείου μου, όλοι 13 και 14 είχαν γράψει, και ένα 17 θυμάμαι. Παρ’όλα αυτά υποτίθεται ότι το σχολείο μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας εδώ και χρόνια στην περιφέρεια… #-o ξέρω’γω! 'Ετσι μας λένε :lol:
Λοιπόν, δε σχολιάζω για τα σημερινά θέματα! Οκ ήταν σε γενικές γραμμές… κανονικά, τι να πω… Απλά λίγο αστείο μου φάνηκε αυτό με την επίκληση στην αυθεντία, όσοι έδιναν θα καταλάβουν! Ήταν λιγάκι αστεία ερώτηση! Χεχε! Συγκλονιστική εμπειρία πάντως :-s
Πάμε για τα επόμενα τώρα… χαλλλαρά (όσο γίνεται)
Ναι ήμασταν:(
Εγώ έκανα φοβερή επίκληση στην αυθεντία (και όπως είπε κάποτε ένας διάσημος φυσιοδίφης σκύλος: “Αν οι γάτες σας μιλούσαν, θα διάλεγαν Wiskas”)
Λέτε γι’ αυτό να πάτωσα??
ta Α Β itan isws ta eukolotera twn teleutaiwn xronwn…
kai to Γ,me lii prosoxi den itan spoudaio…
pantws sto thema twn lathwn eixa mia goma(oxi mple alla mauri) pou me voithise polu…para polu…den ekana oute mia moutsoura…mono pou xrisimopoieis goma thelei prosoxi min kaneis kamia trupa!!!
Ησασταν, εγω πηγαινα 1η λυκειου τοτε, αλλα ολοι στην παρεα μου πηγαιναν Β λυκειου, επισης υπαρχει φημη οτι το θεμα αυτο το εβαλε ενας καθηγητης απο το σχολειο μου.
A, να και το θέμα αν ενδιαφέρεται κάποιος… http://www.forthnet.gr/media/FOTOS/Word/panexet2007/ekthesh070519.pdf
Θα το βλέπω και θα πικραίνομαι! Πάει και αυτή η άθλια στιγμή…
Πάντως ο καιρός σας έφτιαξε τυχεροί! Δεν είναι και ότι καλύτερο Πανελλήνιες με καύσωνα…
egrapsa gamata shmera…yeah!!! poly kala…pame gia alla…
sorry κιόλας,αλλά δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ κάποιον που να πει μετά την έκθεση “δεν έγραψα” καλά:lol: :lol:
θέμα διορθωτή καθαρά…
όσο για τη δροσούλα,ρε παλικάρι,ένα μήνα τώρα κάνουμε μάθημα με 30 βαθμούς!!!πού την είδες την τύχη???
Ta 8emata htan teleiws gtp…H perilhpsh me dyskolepse gt an kai htan geloio to keimeno dn evgaine eukola se 100 le3eis… :blow:
Ma8hmatika genikhs me8aurio… :lol: :lol: Edw gelame…To mono pou me anhsyxei einai to aode…Den mporw na ta ma8w papagalia… [-X Kw**ma8hma!
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος φίλε. Κάτσε διάβασε καλύτερα γιατί και άλλους έχω ακούσει τόσα χρόνια να λένε “για πλάκα, αστεία κτλ” και μετά να καταλήγουν Ζαμπονοκοπτική Περάματος.
Φιλικά
Δεν καταλαβα τι εχει η Ζαμποκοπτικη???:lightsabre: :lightsabre: :evil: [-X
προτιμούσες πάλι καύσωνα? τς τς τς… Αχάριστη γενιά!!!
καλη επιτυχια παδια!
Oποιος δωσει μαθηματικα αυριο, ας ποσταρει τα θεματα για να γελασουμε λιγο…
paidia molis gurisa!!sti voilogia ta themata itan pragmatika geloia…egrapsa para polu kala!!!to mono pou ekana lathos o panilithios einai to pollaplis epilogis gia tin azwtodeuskeusi…to karagkiozis thee mou…to skeutomai sunexeia gamw tin tuxi mou…
Συγχαρητήρια!