euxaristw!!!ksexarses omws na prosthesis kai ena megalo faskelo gia ti mlkia pou ekana!!!8O :roll:
Εγω 98 ειχα γραψει μαθηματικα γενικης… Επειδη ειναι τα ντουβαρια της θεωρητικης, βαζουνε γελοια…
έχω αρχίσει να τα παίρνω πραγματικά με αυτά που διαβάζω.κι εγώ μια χαρά έγραψα,να δούμε τι γνώμη έχουν οι εξεταστές τώρα.
αλλά αυτά τα “είναι γελοία” είναι τουλάχιστο απαράδεκτα.γυρνάει ο άλλος,5ο πεδίο,για 1002 λόγους,δεν έγραψε καλά και βλέπει τα σχόλιά σας πέρι γελοίων,γτπ κλπ κλπ
ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 18 ΚΑΙ ΤΟΥ 19 ΠΑΡΑΚΑΛΩ
το ίδιο ισχύει και στη βιολογία.
Kαλα ρε, κι εγω δεν εχω γραψει σε θεματα τα οποια ηταν γελοια και για μενα… Δεν εχει να λεει…
πάω κυρίως για 5ο πεδίο και ξαναδίνω.τα μαθηματικά γενικής,ακριβώς επειδή είναι εύκολο μάθημα και βαρύτητας,με αγχώνουν όσο τίποτα.αυτό το άγχος πραγματικά ήταν το πιο βασανιστικό εδώ και 2 χρόνια.
όταν δεν το έχεις ανάγκη το μάθημα,και πιο χαλαρός είσαι και καλύτερα γράφεις.
Ποιον ειπες ντουβαρι ωρε?! :--
Τι γραφεται μετα?
Θεωρητικη εισαι???:-s
Ημουν…
Μεγα σφαλμα…
[-X [-X [-X [-X [-X
Άντε…και κάλη τύχη μάγκες.
Τσέκαρα λύσεις έγγρα4a εικοσάρi, αλλα τα θέματα για γενική παιδεία δεν ήταν και εντελώς γελοία. Τo b ερώτημα του τρίτου θέματος και τo b ερώτημα του τεταρτου θέματος ήθελαν κάποια… εξοικείωση με μαθηματικά. Τώρα την Πέμπτη είναι τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Μακάρι να gra4w και εκεί τo ίδιο καλά γιατί για πολυτεχνεία που θέλω ο 1,3 συντελεστής βαρύτητας τουs είναι … απαραίτητος.
Παιδια δεν θελω να σας αγχωσω αλλα δεν ειναι καλο που βαζουν ευκολα θεματα μεχρι στιγμης. Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα συνεχισουν την παραδοση που τους θελει να δυσκολευουν τους μαθητες σε Μαθηματικα και Φυσικη Κατευθυνσης προκειμενου να διωξουν λιγο κοσμο απο την Τεχνολογικη και να τον στειλουν στην Θετικη, οπου τα θεματα στα αυξημενης βαρυτητας μαθηματα, ειναι πιο βατα.
Μου το ειχε πει καθηγητης μου αυτο και παρατηρησα οτι το εφαρμοζουν εδω και 2 τουλαχιστον χρονια. Και παλι, σας συμφερει να βαλουν δυσκολα και να γραψετε καλα. Προετοιμαστειτε καλα εκεινες τις μερες.
Ωχ, μπράβο, την έκανες τη δουλειά σου! Με το που το διάβασα άρχισε το καρδιοχτύπι!!! :-s
Βασικά, είναι αλήθεια. 'Η μαθηματικά κατεύθυνσης, ή φυσική κατεύθυνσης θα γίνει η “πο*στιά”. Όντως το κάνουν τώρα τελευταία… Ίσως ενόψει εκλογών να μην βάλουν γενικά κανα κουλό και προκαλέσουν αντιδράσεις, αλλά who knows… πάντως η βιολογία και η χημεία της θετικής δεν είναι και απόλυτα βατά, με την έννοια του γελοίου. Θέλουν διάβασμα. Αλλά σπάνια να μπει θέμα που δεν είναι αναμενόμενο. Και όπως φαντάζομαι της τεχνολογικής πέφτουν στην παγίδα του ΑΟΔΕ και το αφήνουν για τελευταία στιγμή, περίπου αυτό έπαθα κι εγώ με βιο-χημ! Τα είχα αφήσει λίγο τον τελευταίο καιρό…
κι επειδή με άγχωσες τώρα, πάω για μαθ. κατ.!
Τι μου θυμισες τωρα… Εκεινο το 19αρι ΑΟΔΕ!!!8)
AODE εγώ γιατί περιμένω να gra4w σκατά ??? by the way είναι τo πιο ηλίθιο-ανούσιο-χωρίς λόγο ύπαρξης μάθημα που θα μπορούσε να υπάρξει. FUCK AODE.
Δεν διαφωνω, απλα ηταν το μονο μαθημα που ειχα λιωσει ολη τη χρονια!!!
Αν εγραφα κατω απο 18 δεν ξερω πως θα αντιδρουσα… Και δεν ειναι θεμα “α, κοιτα το φυτο”, απλα οταν ξερεις οτι εχεις διαβασει και ενας θεος ξερει τι εχεις περασει, θελεις οι κοποι σου να ανταμειφθουν…
:lol: Όλοι μα όλοι μα όλοι μου το λένε αυτό! Ευτυχώς δεν είχα τη “χαρά” να το γνωρίσω!
egw aode 8a gamhsw…oups…8a skisw!!!
Αν μπορείς ρε φίλος γράφε με ελληνικά γτ κουράζεις πολύ.