Πανελληνιες

AOΔΕ δεν ειχα διαβασει καθολου ολο τον χρονο(αντε κανα δυο φορες) και ελιωσα την τελευταια μερα (πεζει να διαβασα και κανα 20ωρο)και μου κατσανε τα θεματα και τσιμπισα το 15αρακι μου…Κ ομως το αοδε και ο προγραμματισμος με βοηθησαν να μπω εκει που ηθελα…

ρε τι λέτε εσείς!!!ακούω humanity τώρα,δισκάρα και κομματάρα…να πάνε στο καλό οι εξετάσεις!!!
:lol: :lol: :lol:

ιιιιι ξυλό ! βρε αντε να διαβάσεις και αστα αυτα![-X

the cross τώρα!!!πςςςςςςςςςς,τι έγραψε ο Matthias ρε#-o :lol: :lol:
κομματάρα

Μωρέ ο Matthias έγραψε!! Εσείς να δούμε!!:stuck_out_tongue:

Για ποιο μαθημα μιλατε; Για την Διοικηση; Απιστευτα ευκολο και καταπληκτικο μαθημα!:smiley:

Εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις εξετασεις !!!
Διαβασμα τωρα!

Καποτε θα με ευχαριστεις…:har: :–

Τι κακόοοος!!! :-s :frowning: :evil:

Γιατι αδικο εχει? Ο Γιαννης ολη την ωρα με το humanity ασχολειται…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και να πεις ότι ήταν και κανένας δίσκος της προκοπής. Πιο ωραίο είναι το βιβλίο των μαθηματικών :lol:

Κωστή μην του λές τέτοια γιατί θα συγχιστεί και δεν θα μπορεί να διαβάσει!:-s

Απ’οτι εμαθα στα Κειμενα επεσε Ριτσος σημερα…

Ακουω θεματα στα μαθηματικα παιδες…

Ποιες πανελληνιες μου λετε ρε. Εγω γραφω αυριο ελενη τριτη γυμνασιου και βαριεμαι να παω να πιασω το βιβλιο

loipon…ta themata fetos den itan toso duskola…oute kai eukola omws…upologizw na exw grapsei apo 18,5 kai panw…
ekana 1 vlakodes lathos sto deutero thema me tous migadikous pou epiane 7 morio(ante na epiasa ta 3) kai ekana 2 lathoi sta swsto lathos…sto 3 thema paraligo na tin patisw giati den eida oti mesa sto imitono to θ itan stathera#-o …alla eutuxws meta to eida kai to ekana…gia kapoion pou itan kala proetoimasmenos ta themata itan ok…(milame tin wra pou den eida to θ kai stin paragwgo mou evgenan kati sunimitona mou efuge to skato…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: alla otan to proseksa to xeri mou etreme apo xara…)

κ εγω αυριο ελενη γραφω κ ξερω μονο ενα πραγμα οτι η ελενη ηταν μια καραπουταναρα κ εμεις τις πληρωνουμε τις πουτανιες τις:lol:

1 η ωρα κι ακομα να ανοιξω βιβλιο… :frowning:

Μια απο τα ιδια

Εσεις οι βενιαμιν καθειστε να διαβασετε και αφηστε την παρλα στο φορουμ…

Το ιδιο πρεπει να κανω κι εγω ομως…:-s

Kαλα η Ελενη δε θελει και πολυ διαβασμα…
Εγω που γραφω Ιστορια αυριο και βαριεμαι να πιασω το βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη? :lol:

Κι εγω το ιδιο ελεγα…Καλα, να δουμε τι θα κανετε οταν δυσκολεψουν τα πραγματα…:stuck_out_tongue: