Εγω εγραψα ιστορια.γ 'γυμνασιου πας?
Aμε.
Αν θες γραψε αλλου καμια ερωτηση που επεσε, μη γινουμε εντελως οφτοπικ.
Τσεκαρε το pm εκει τα εγραψα
Μαθηματικά κατεύθυνσης τα θέματα δεν ήταν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα αν εξαιρεθεί η γελοία απόδειξη που έπεσε (τo metro του γινομένου z1z2και όλο ^2 μας κάνει z1^2z2^2). Εγώ έγγρα4a γύρω στο 17-18 αλλα δεν είμαι ικανοποιημένος, πήγαινα για κατοστάρι. Τώρα στο AODE είμαι έτοιμος για πάτο.
Μια πολυ μεγαλη αγκαλιτσα στην Αλοη που δεν πρεπει να πηγε καλα στα Μαθηματικα σημερα…
…έκανες και ένα ακόμα… ορθογραφικό! Σόρρυ, κακία, αλλά δεν κρατήθηκα
Έκανα γρήγορα τα 2 πρώτα θέματα… (τα δύο Σ-Λ κρίθηκαν δύσκολα σε σχέση με άλλες χρονιές by the way, στο ένα την πάτησα μόνο…)
Μετά πάω στο 3ο θέμα κα έφαγα κόλλημα με το ημίτονο που λες… το πάλεψα λίγο, έκανα μερικά ερωτήματα και πήγα στο 4ο όπου και έκανα τη βλακεία να χάσω όλη μου την ώρα, παλεύοντας τα πιο δύσκολα ερωτήματα στα οποία ακόμα και άριστοι μαθητές την πατήσανε! #-o
Και όταν άνοιξα τα ματάκια μου και συνειδητοποίησα ότι το (ημθ)^2 δεν είχε μέσα x, ακούστηκε μια φωνή:“Σιγά σιγά να τα κλείνετε τα τετράδια…” :-s Οπότε βλακεία, δεν πρόλαβα.
Γενικά είχαν σε διάφορα σημεία παγίδες, δεν ήταν και αθώα θεματάκια…
Α, και το διάβασμα και η σωστή προετοιμασία δε συνεπάγεται πάντα επιτυχία. Όλη τη χρονιά στα μαθηματικά έλιωνα κυρίως, τα πήγαινα καλά και μου άρεσε. Αλλά κόλλησα.
Ευχαριστώ Billy! Στο κάτω κάτω γραμμένες τις έχω τις πανελλήνιες…:lol: you know!
θελω κι εγω, θελω κι εγω! :yahoo:
έσκισα σήμερα,έγραψα 19,8 αλλά είναι κρίμα κι άδικο γιατί πήγαινα για καθαρό 20,μου το έχουν τάξει.
αληθές φαίνεται από το forum,οπότε μπορείτε να το πιστέψετε.
δεν πήγα καλά σήμερα όπως εγώ ορίζω το “καλά”.
συγχαρητήρια σε όσους πήγαν καλά.
οι ευχές μου και οι θετικές μου σκέψεις θα πάνε σε όσους δεν πήγαν καλά όμως…
όσοι νομίζουν πως ό,τι γράφεις,παίρνεις στις πανελλήνιες,ας γυρίσουν πλευρό μην πιαστούν.
Προεκλογικες οι πανελληνιες!!!Εως και 50% ευκολοτερα μεχρι στιγμης τα θεματα σε σχεση με περσι!!
kanw kati xontra wres wres!!!
egw kallisa sto 3o 10 letpa mia den den eida apo me to imitono(apo mikros exw to kako na min diavazw pote oloklires tis ekfwniseis) alla to afisa gia to telos…to tetarto mou vgike sxetika grigora…kai mou eixe meinei 1 wra gia to 3o kai to 2o upoerwtima tou deuterou thematos(auto me tin apostasi)…meta apo 10 lepta eida oti to imitono den eixe mesa x…to kako me to 3o itan oti eixe polu praksomani…kai sto telos se 5-6 lepta pou mou emeinas afou teleiwsa to trito paw na kanw to upoerwtima tou deuterou…ekei enw eixa vrirei tous 2 z1,z2 anti na parw me ti mia tin apostasi tous vazw metra,lew oti anoikoun se kuklo kai vrika megisti kai elaxisti apostasi:? :? :? …to iksera oti to eixa lathos alla den eixa xrono kai katharo mualo to to tsekarw(den ithele kai kamia spoudaia skepsi) kai nomiza oti epiane mono 3 moria…ela omws pou epiane 8…#-o …apo ta S-L polloi xasane to 3o…egw o ilithios exasa kai to deutero…enw to iksera piga kai to evala lathos…oso sketutomai oti exasa 2 monades apo tin mlkia pou me dernei mou erxete na xtupaw to kefali mou ston toixo…allo pou to skeftomai oli tin tin wra…
kali eputixia paidia sta epomena mathimata…kai oi straves mesa sti zwi einai…
Ε ναι, έτσι είναι οι εξετάσεις. Κι εγώ μπορούσα να γράψω πολύ πολύ καλύτερα… είχα προετοιμαστεί πολύ καλά. Αλλά… έτυχε.
Καλά, ρε συ, στους μιγαδικούς κόλλησες; Χεχε… ο καθένας με τα κολλήματά του…
Πάντως το 3ο Σ-Λ όλοι που ρώτησα την έχουν πατήσει… κι εγώ ήμουν σε φοβερό δίλημμα, αλλά σιγά, 2 μόρια…
Το 4Β είναι που έκαψε κόσμο…
Αλλά [SIZE=“5”]Don’t Worry, Be-φτέκι[/SIZE] :lol:
@ coralina: Η έκθεση είχε δυσκολότερη περίληψη, βιολογία γενικής εύκολη, μαθηματικά γενικής γράψανε οι περισσότεροι άριστα, αλλά τα σημερινά κατεύθυνσης ήταν σίγουρα πιο δύσκολα. Και καθηγητές το λένε, και μαθητές που έδιναν και πέρσι… Πάντως κι εγώ ήλπιζα σε προεκλογικές πανελλήνιες!
ama thumase o enas migadikos itan klasma…e auto me mrerdepse…#-o
sto 4b eixa kanei tosa polla paromoia(kati epamnaliptika sto telos tous deuterou teuxous tou mparla ama exeis kanei) pou sxetika mou vgike grigora…
Paidia sto 4o b afou ethesa ws H(x) paragwgisa thn h kai to apedeiksa etsi
Xanw tipota?,gt den leei kapou oti einai paragwgisimh
den pisteuw…logika itan paragwgisimi…oi pio polu etsi to ekanan…
koita logika htan,alla den to elege pouthena…
Opote den einai o endedeigmenos tropos k kati prepei na kopsoun,6 epiane,th mish isws?
Καθε επιστημονικα τεκμηριωμενη λυση/αποδειξη πρεπει να ειναι αποδεκτη. Αν το εχεις σωστο, μ’οποιον τροπο κι αν το εκανες, θα στο παρουν σωστο.
Ετσι θα επρεπε, και εγω ειχα επιστημονικα τεκμηριωμενες λυσεις περισυ στα Μαθ.Γεν αλλα το γραπτο μου αξιολογηθηκε με 11,9. Ειχε περασει και απο 3ο βαθμολογιτη λογω μεγαλης αποκλισης στην βαθμολογια.
Στο ελεγξε καθηγητης σου οτι ηταν σωστο? Γιατι μπορει να εκανες λαθος. Γενικα το μονο μαθημα που δεν ισχυει το σωστα τεκμηριωμενο=>σωστο, ειναι η εκθεση.
Einai episthmonika tekmhriwmeno,aplws xrhsimopoiw thn paragwgo ths f h opoia den einai gnwsto an yparxei…
Opote yparxei ena logiko keno…
Gi ayto fovamai mhpws mou kopsoun:wink:
Μισο λιγο, αν δεν σου λεει απο την ασκηση οτι η f ειναι παραγωγισιμη, τοτε πρεπει να το αποδειξεις εσυ. Αν δεν το απεδειξες και ειναι, τοτε θα χασεις καποιους βαθμους. Αν δεν το απεδειξες και δεν ειναι, θα χασεις ολη την ασκηση.