Πανελληνιες

Με το που εδωσα το γραπτο στον επιτηριτη πηγα σε ενα ακθηγητη μου στο φροντηστηριο (που ειναι απεναντι απο το σχολειο) και θυμομουνα ακριβως οπως ειχα λυσει το θεμματα. Απλα πολλες φορες βαθμολογητες που το γραπτο δεν εχει τη λυση που εχει το χαρτι απο το υπουργειο που τους στελνουνε, και σωστη να ειναι λαθος τη βγαζουν.

oxi tis f alla tis F…
i F einai mia arxiki tis g(x)f(x)

EDIT:akuro katalava ti annoeis…i vlakeia einai oti edw to exei me enas allo tropo…pragmatika den kserw…
http://www.forthnet.gr/media/FOTOS\Word\exetaseis2007\Math2kyklon240507.pdf

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί δε ρωτάτε τους καθηγητές σας αν αυτά που γράψατε είναι σωστά; Ορθότερη απάντηση θα πάρετε…

Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα :slight_smile:

Έλα ντε… το κακό είναι οτί εγώ δε θυμάμαι πώς ακριβώς τα έχω λύσει! #-o

Αυτό το 4β πάντως έκαψε πολύ κόσμο… κι εγώ θεώρησα συνάρτηση και παραγώγισα. Την έβγαλα την ανίσωση, αλλά άμα είναι θεωρητικό το λάθος, νομίζω δεν δικαιούσαι ούτε μόριο. Γι’αυτό ήταν παγίδα.

Και το 4γ το έκανα με άλλο τρόπο, όπως και το τελευταίο ερώτημα των μιγαδικών… Τέλος πάντων, τέλη Ιουνίου θα ξέρουμε!

Καλό διάβασμααααα…

Ουτε ο καθηγητης μου ηταν σιγουρος
Δε νομιζω ουτε μοριο,την μιση μου ακουγεται λογικο,αλλα ουτε μοριο σε καμμια περιπτωση…

Ο δικός μου καθηγητής όλη τη χρονιά έλεγε ότι αριθμητικό λάθος δεν πιάνει σχεδόν τίποτα. Αλλά με θεωρητικό παίρνεις τον π**λο!:frowning: :stuck_out_tongue:
Αφού δεν έλεγε πουθενά ότι ήταν παραγωγίσιμη, και δεν ξέραμε ποια συνάρτηση ήτανε η f, πώς την παραγωγίσαμε;;
Μακάρι να μην είναι έτσι, και να διόρθωναν επιοικώς… Αν είναι έτσι έχω πιάσει όλο το 4ο θέμα, εκτός απ’το δ) που δεν το πρόλαβα! Αλλά I don’t think so! [-X
Τέλος πάντων… πάμε παρακάτω! .-

Το αριθμητικό λάθος κοστίζει μία με 2 μονάδες (στα 100 εννοείται). Αν το λάθος νούμερο το χρησιμοποιείς και στα επόμενα ερώτηματα, δε σου κοστίζει τίποτα επιπλέον. Έτσι ήταν σε εμάς τουλάχιστον 5 χρόνια πριν…:roll:

Υπερβολικο τον βρισκω:p
Τσεκαρε τα Πμ σου,για να μην πρηζουμε τους αλλους με τις συναρτησεις μας:p

Α, να’σαι καλα ρε. :stuck_out_tongue:

Κι ο led ένας υπέρτατος μαθηματικός είναι, που οι γνώσεις του τείνουν στο άπειρο! Γιατί να μην τον ρωτήσουμε;; :stuck_out_tongue:

Καλά δε το λεγα για σένα, είχα σκοπό να το γράψω και πριν απαντήσεις. Το βρίσκω λίγο περίεργο να δίνεις πανελλήνιες και να μπαίνεις μετά σε φόρουμ να ρωτάς αν αυτό που έγραψες είναι σωστό… :stuck_out_tongue: Επίσης όσο καλά μαθηματικά και να ξέρει κάποιος (ή οποιαδήποτε άλλη επιστήμη) δε σημαίνει ότι μπορεί να κρίνει κάτι για τις εξετάσεις. Άσχετα που εσύ κι εγώ και άλλοι πολλοί τα έχουμε φρέσκα από ιδία πείρα.

Θυμάμαι πάντως τη μισή τρίτη λυκείου στα μαθηματικά να μας τονίζουν πότε μπορούμε να παραγωγίσουμε, να πάρουμε κάθε θεώρημα κλπ, επομένως… show mercy.

paidia ta katafera!!!
prepei na egrapsa viologia panw apo 18.5-19!!!
pou eilikrina mexri xtes tis 2 to vravu pou teleiwsa to vradasma den upologiza panw apo 17…
sikwthika tis 6:30 viavasa mexri tis 8 kai pali imoun apelpismenos…
itan i prwti fora pou imoun toso agxwmenos…
alla otan mou irthan ta themata ola allaksan!!!prwti fora ekana ola pollaplis swsta…mia fora mesa sti xronia na min xasw oute 1 den upirxkse!!!simera se genikes grammes ta themata itan eukola!!!
sto teleutaio thema egrapsa 4 selides!!!

oso gia ta mathimatika…paidia 2:1000 na to kanane swsto to 4b(xwris paragwgo)…den pisteuw na kopsoune oli tin askisi…ante ti misi…pantws mlkia tous…oloi toso agxwmenoi pou na katsoun na skeftou oli auti ti diadikasia…ax re p@@sti akoma skeutomai ekeina ta 8 moria pou exasa sto deutero thema…den pisteuw na uparxei kanenas allos pou na ta exase…#-o

Σήμερα έγγρα4a 17-18 στο AODE αλλα ήμουν τέρμα κωλόφαρδος, αφού έπεσαν θέματα του πρώτου κεφαλαίου που ήταν τω μονο που είχα διαβάσει μαζί με λίγες σελίδες του τρίτου. Πάντως δεν είναι και τόσο άσχημα να γραφεις 17-18 έχοντας διαβάσει μόνον την τελευταία μέρα :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Ωραιος ρε συ Stathis,κι εγω τα διαβασα ολα χτες και ειχα καρααγχωθει αλλ λογικα εγραψα 100αρι!:slight_smile:
Δεν ηταν και παρα πολυ δυσκολα,αν και ηθελαν πολυ γραψιμο.Στο τελευταιο θεμα εγραψα 6,5 σελιδες,πιαστηκε ο καρπος μου…:lol:

Στα μαθηματικα τωρα εγω ελυσα το 4Β χωρις να παραγωγισω την f,δεν ξερω αν θα μου το παρουν σωστο ομως…

giati tosa polla sto teleytaio 8ema re c;
sto aode lew…

επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση είναι αποδεκτή?
δεν υπάρχουν αυτά…τέσπα,είναι ολόκληρη ιστορία να αναλύσουμε το τεράστιο κενό της διόρθωσης των γραπτών…κανείς δεν έχει βγει στους δρόμους για αυτό βέβαια…τέσπα,καλή δύναμη σε όσους δίνουν γιατί μόνο η ψυχούλα τους το ξέρει…

ase…ti na leme twra…skatoxronia fetos…

gia viologia milame…

#-o #-o #-o

pw pw…skeutomai oti exoun meinei mono 5 meres…(ousiastika 3 giati sti ximeia ta pragmata einai pio apla) kai de mporwn na perimenw…:-s

edit:pantws adoe prepei na itan plu eukola…aloi vrikan sti 1:30 perimou…ektws apo mia kakomoira pou anagkastike na me perimenei alli 1:30 mexri na teleiwsw(xrisimopoiisa olo to xrono)