egw dinw kai ao8 opote…8)
paidia kati asxeto…niwthw tromera xaroumenos pou teleiwsn oi viologies kai mporw na diavazw akougontas mousiki…olo to xrono otan diavaza mathimatika,fusiki i ximeia diavaza pio eukola otan akouga mousiki!!!
παιδια πως σας φανηκαν τα θεματα σημερα??
ευκολα ηταν σχετικα…ακουστε τη βλακεια εκανα…στα τελευταιο ερωτημα τελευταια στιμγη το ποσοστο που χαθηκε το αλλαζω με το ποσοστο που παρεμεινε…λετε να το χασω ολο???
δε μπορω ρε πουστη…ολο μλκιες κανω…
μεχρι τωρα εχω χασει 1 μοναδα βιολογια γενικης,2 στα μαθηματικα,και τωρα ισωσ 1 στη φυσικη απο μλκιες…#-o #-o
Τι γκρινιάρης θεε μου!!! Καλά είσαι! Δε θα περάσεις ιατρική Αθήνας, θα περάσεις Θεσσαλονίκης, τόσο πολύ σε πείραξε;;; :evil:
Κι εγώ ό,τι έχασα σήμερα από βλακεία ήταν. Εύκολα τα θεματάκια…
ποια???ασε που εκανα και αλλο λαθος τελικα…στο τριτο θεμα το τελευταιο ωρηκα οτι η γωνια διαθλασης ειναι μεγαλυτερη απο τη γωνια προσπτωσης και…απελεξα οτι θα βλεπει τον ηλιο χαμηλοτερα…
τελικα αντε να εγραψα το πολυ 17 οπως παει…σκατα…ποια ιατηικη???αμα εγραφα 18,5 σημερα,θα εβγαζα καπου 18.100…τωρα…τον π@@λο…
Εγώ σήμερα έγραψα gtp, γύρω στο 73-80 τοις εκατό και ότι μονάδες έχασα τις έχασα από παπαριές ο μαλάκας. Ακούστε να γελάσετε : 1) Έβαλα λάθος ότι στο στάσιμο κύμα μεταξύ δυο διαδοχικών δεσμών όλα τα σημεία έχουν την ίδια φάση και σωστό ότι η ροπή αδράνειας ενός σώματος σταθερής μάζας έχει πάντα την ίδια τιμή. 2) τo θέμα δεύτερο g) ο καραγκιόζης “απεδιεξα” ότι σωστό είναι τo a) αλλα επέλεξα τo g)
3) στο θέμα τρίτο δεν είδα τo - που είχε μπροστά από τo ημίτονο που έδινε και τo πήρα θετικό, ενώ στο d) ο σκατοκεφαλος βρήκα την θέση που είχε δεσμό, αλλα έγραψα κιόλας από πάνω "κοιλια θα έχω στις θέσεις x=(2η+1)*l/2. Τέλος στο θέμα τέταρτο έκανα κάτι άλλες βλακείες, όπως ότι στο b)αντί για 8MKE πήρα ότι 8=p/2 και τo έλυσα με εξισώσεις κίνησης βγάζοντας λάθος αποτελέσματα και στο g) όταν πήρα ADS δεν πήρα τη στροφορμή του υλικού σημείου. ¶ντε γεια δηλαδή. Για πολιτικών μηχανικών “θεσσαλονικησπου” ήθελα ούτε με σφαίρες, αλλα αύριο γράφω προγραμματισμό που είμαι ταλεντάκι και ελπίζω να γράψω κατοστάρι και έτσι “πιστεβωτοπογραφων” μηχανικών θα βγω. Εντωμεταξύ η πλακα είναι ότι μπορούσα να γράψω “γυρωστο” 90/100 . Gtp πραγματικά τα πήγα στη φυσική.
ελπίζω να μην καταλάβετε στη διόρθωση ότι πανελλήνιες δεν είναι “παίρνω ό,τι γράφω”
καλή συνέχεια και δύναμη σε όσους το έχουν ανάγκη,αν και μόνο η Αλόη φαίνεται κανονική κι όχι βιονική μαθήτρια από δω μέσα
ase file akrivws to idio epatha…eimai xalia…sto 2o thema sto 3o eipa prin ti ekana,episis thumithika oti sto teleutaio thema,ekei pou ithele ti stroformi egw vrika to ω vrika to I kai ksexasa na vrw to Iω…8O 8O
lete na to xasw olo???se toso eukola themata ta ekana skata…mporei na exw grapsei kai katw apo 17…ti na pw…kai pws na min stenaxwriemai…
paidia ta katafera…
se kapio simeio nomiza oti de tha grapsw tpt…to plegma me pire 30’ na to katalavw…sto teleutaio grapsa tou kosmou ti mlkia…alla telika ta katafera…egrapsa 98/100!!!mallon perasa!!!1
Τα μέτρησα στο φροντιστήριο και έβγαλα 19.999,9999999999 μόρια. Κρίμα, μπορούσα καλύτερα…
e???alithleia???8O 8O 8O 8O
Σε έχουν βαρέσει οι πανελλήνιες μου φαίνεται :cold: Ελπίζω να σου περάσει με τον καιρό! :dunno:
#-o #-o
oso na 'nai…ti na pw…tha mou perasei me ton kairo…:afro:
Με την πρώτη ματιά στο “πλέγμα” που λες, δεν ήξερα από πού να “πιαστώ” να ξεκινήσω. Αλλά είμαι μεγάλο αλάνι και το έκανα γρήγορα!
Στο τελευταίο ερώτημα πήρες πιθανότητες;
nai!!!ola ok…
exasa mono mia enwsi sto deuro thema sto teleutaio…
ade ena akomh emeine reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
???e???
[SIZE=“1”]i mipws dineis kai epilogis???[/SIZE]
Εγώ προγραμματισμό εγραψά 98. Αν δεν έκανα την πατάτα στη φυσική τώρα θα έβγαινα πολιτικών μηχανικών θεσσαλονίκης. Τώρα δεν παίζει ούτε με σφαίρες, δεν παίζει να μάζεψα ούτε καν 18000 μόρια.
Πάντως κάτι μου λέει ότι θα ανέβουν οι βάσεις, οπότε για ότι σκέφτεστε προσθέστε και ένα συντελεστή απόκλισης προς τα πάνω.
Μπορει να ειναι γουτσου ο Κοζυ, αλλα μην τον ακουτε. Δεν γινονται ποτε προβλεψεις στις πανελληνιες. Ηρεμηστε και προσπαθηστε να μην σκεφτεστε τι κανατε. Περαστε καλα το μεγαλυτερο καλοκαιρι της ζωης σας.