to exw upologisei…eutuxws exw alla 2 aderfia kai mporw na parw metagrafi…biologia thelw na perasw…stin kriti oi vaseis itan 17,3…e poso na paei???17,5-17,6???mallon prepei na perasa…ti na pw…tha doume(ki egw ti mlkia sti fusiki skeutomai sunexeia,pou isws mou sterisei ti sxoli…)…
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
ενταξει δικιο εχεις…δεν υπολογιζονται…εικασιες κανουμε…οπως ειπε ο cozy,παιρνουμε μια αποκλιση…μπορει να πεσω τελειως εξω…αλλα να ξερω στο περιπου που βρισκομαι…τπτ παραπανω…
Καλα αποτελεσματα σε ολους…
Αυτο ακριβως… Ο,τι εγινε εγινε, τωρα αραξτε και απολαυστε 3 μηνες απολυτης ξεγνοιασιας… Δυσκολα θα εχετε αλλη ευκαιρια…
ενταξει παιδια…καταλαβαινω τι λετε…περυσι ολοι ελεγαν οτι οι βασεις θα ανεβουν…τελικα επεσαν…
αυτο που κανω,ειναι να σκεφτομαι την χειροτερη περιπτωση…οσο μπορω βεβαια…ουτε τον μαντη κανω,ουτε τπτ…
Τι εγινε περισυ λεει ???
oi moikonomikes padws eixan pesei…makari kai fetos na plasaristw kapou arketa kala…
teleiwsa reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok…ειχα μερικες στο μυαλο μου και το ειπα…καλυτερα ηταν να ελεγα:“οι περισσοτερες σχολες που ελεγαν οι θα ανεβουν τελικα επεσαν…”
Πέρυσι οι χαμηλόβαθμες ανέβηκαν αρκετά και οι υψηλόβαθμες ή παρέμειναν στα ίδια ή ανέβηκαν ελάχιστα. Πολύ λίγες ήταν αυτές που έπεσαν:wink:
οκ…κι εγω στο μυαλο μου τις υψηλιβαθμες ειχα:wink:
πχ και η βιολογια που με ενδιαφερει ανεβηκε…
αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ωντος προγνωστηκα δεν υπαρχουν…απλα εικασιες κανουμε…
Εγώ πάντως ελπίζω να μην ανέβουν οι βάσεις γιατί με βλέπω να περνάω Βόλο
αράξτε και περιμένετε τα αποτελέσματα…μετά ψάξτε λιγάκι σχολές με βάση τα μόριά σας και μετά ραντεβού τον Αύγουστο πάλι…ό,τι έγινε,έγινε
Ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?
γύρω στις 20 βγαίνουν
EYTYΧΩΣ ΕΧΩ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΑΥΤΑ!!!
Αντε λιγο υπομονη ακομα…
Πέμπτη βγαίνουν…
Καλα αποτελεσματα σε ολους!
Αντε ρε μιλατε.