Πανελληνιες

υπάρχουν πουθενά τα αποτελέσματα στο Internet???

το γνωστό πετσόκομα των ιδιωτικών…παρόλο αυτά είμαι μέσα στους στόχους.
www.apotelesmata.gr
www.phramepoulo.net

Φίλτατε συνάδελφε… :lol: :roll:

…ή ΑΕΙ Νοσηλευτικής ή διάφορα άλλα. Με απογοήτευσα λίγο, αλλά η κούραση είχε βαρέσει κόκκινο εδώ και καιρό. [-X :thumbdown: :wacko:Το Σεπτέμβριο θα πάρω το αίμα μου πίσω, να είστε σίγουροι αγαπητοί συμφορουμήτες! :twisted: I seek revenge!

Κατα τ΄άλλα είμαι χαρούμενη :slight_smile:

Οι βαθμοί μου

Έκθεση 13,2
Μαθηματικά Γενικής 20
Μαθηματικά Κατεύθυνσης 17,2
ΑΟΔΕ 15,8
Φυσική Κατεύθυνσης 14,5
Προγραμματισμός 19,3
Μόρια 17.014
Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος γιατί δεν πιάνω ούτε καν Τοπογράφων Μηχανικών:( Σκέφτομαι τώρα για Εφαρμοσμένη Πληροφορική ή Πληροφορική ή Μαθηματικό στη Θεσσαλονίκη). Οι δικοί μου μου την πέφτουν να βάλω και Χημικών Μηχανικών που το πιάνω στανταρ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα το τελειώσω γιατί στην 3η πήγα Τεχνολογική αλλά δεν ξέρω αν η Χημεία Θετικής της 3ης είναι απαραίτητη για να το τελειώσεις. Σκέφτομαι σοβαρά και το ενδεχόμενο να ξαναδώσω γιατί νιώθω από φυσική αλλά έγραψα σκατά από δικές μου μαλακίες και στην έκθεση με πετσόκοψαν οι καραγκιόζηδες οι βαθμολογητές που κάποιος πρέπει να τους γδάρει ζωντανούς. Αλλά αηδιάζω στην σκέψη ότι θα ξανάχω το ηλίθιο ΑΟΔΕ και δεν ξέρω αν γίνεται να πάω στον άλλο κύκλο της Τεχνολογικής που αντί για ΑΟΔΕ-Προγραμματισμό έχεις Ηλεκτρολογία και Βιοχημεία…

Εφαρμοσμενη στο Μακεδονιας ειμαι γω,για κουεσιονς πμ :wink:

Μόνο εγώ θεωρώ πως το να ποστάρεις τους βαθμούς σου (οι οποίοι είναι υψηλοί ε) σε ένα φόρουμ και μετά να λες
“πωωωω δεν είμαι ικανοποιημένος” είναι κάπως;

+37 [-X

Ομοιως για Μαθηματικο Θεσσαλονικης που ειμαι εγω.

Να ριξω λοιπον και εγω τους δικους μου
Μαθηματικα Κατευθυνσης 18.4
Φυσικη Κατευθυνσης 16.8
Αναπτυξη Εφαρμογων 20
Διοικηση Επιχειρησεων 16.2
Μαθηματικα Γενικης 19.7
Εκθεση 14
Συνολο 18011 μορια
Ενταξει πολυ καλα ειμαι
Αποφασισα και για σχολη που λογικα την εχω με αυτα τα μορια- Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων Πανεπιστημιου Αθηνων

Οποτε,διακοπες και χαλαρωση απο σημερα!

8O

Ρε εσύ γάμησες το σύμπαν λέμε!

Πόση ώρα διάβαζες καθημερινά;

Μην πεις κθλ όπως λένε όλοι. :wink:

Δεν υπαρχεις!8O :-s
Συγχαρητηρια :slight_smile:

Εγώ στην εποχή μου 19,1. Χμ! [-X

Βέβαια πάτωσα σε όλα τα θεωρητικά αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση! :-s

Και στα γενικής 17,7 γτ τα υποτίμησα ο μαλάκας και έφυγα χωρίς να τα ξανακοιτάξω!#-o

Πως τα καταφερες και τα εκανες αναποδα.:stuck_out_tongue:
Γενικης 19,9. Κατευθυνσης…ταλιρο:( :oops: :tomato:

Αλλά η απόλυτη κάβλα ήταν η Γεωμετρία στη Β’ Λυκείου που κάναμε… 19,8 :smiley:

Μπορεί να ακουστεί εγωιστικό αλλά μέχρι και σήμερα δε μπορώ να χωνέψω το 0,2 που χάθηκε…

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?
Οτι οι γονεις μου τη λενε και απο πανω γιατι δεν πιανω πολυτεχνειο!!!
Οσο για το διαβασμα,νταξ διαβαζα αρκετες ωρες με τη συντροφια ομως του mp3 player ριχνει μεταλλικες μελωδιες για υποστηριξη:D :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ε για τοσο εισαι, δε σε κοφτει για παραπανω. :stuck_out_tongue:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ? ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΡΟΚ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ 19,8 ΜΕΣΟ ΟΡΟ Β΄ΛΥΚΕΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΩ ΝΑ Χ… ΤΗΝ ΡΟΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 8)

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ :smiley: :smiley:

ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ? ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ?

Ξεχασα ολοκληρο θεμα στο προχειρο.:frowning:
Την καταρα μου.:frowning:

Η συμβουλη μου σε οσους συμπληρωσουν μηχανογραφικο ειναι να επιλεξετε:

• Κατι που (πιστευετε οτι) σας αρεσει…

• Κατι που να δινει επιστημονικο υποβαθρο κι οχι αποσπασματικες γνωσεις που δεν θα χρειαζονται σε 5-6 χρονια…

Επισης μην κοιτατε απαραιτητα την επαγγελματικη εξασφαλιση που (και καλα) δινει καποιο πτυχιο…

Σωστο αυτο…Σε 4-5 χρονια που θα βγεις απο την σχολη τα πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει τελειως στην αγορα εργασιας.:wink: