Πανελληνιες

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ Ή ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΙΑΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΥΤΟ
Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΙΝΩΝ
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ

ΕΜΕΝΑ ΠΧ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΖ???

ΤΕΣΠΑ

ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ

συμφωνούμε μεγάλε και θέλω να αρχίσω τα μπινελίκια εδώ μέσα βραδιάτικο

Χώσε να γουστάρουμε :stuck_out_tongue:
Βασικά, απ’τα πράγματα που δεν αντέχω με τίποτα στη ζωή είναι η αδικία.
Και σήμερα την είδα σύννεφο.
Αλλά σιωπώ όοοσο μπορώ. :-#

Η Εφαρμοσμενων Μαθηματικων εχει καλο προγραμμα σπουδων αλλα απο επαγγελματικη αποκατασταση μηδεν.Τους Πολιτικους Μηχανικους δεν τους πιανω και δεν με ενδιεφεραν.Σαν πρωτη επιλογη ειχα τους
Μηχανολογους Μηχανικους αλλαι τα μορια μου δεν αρκουν για αυτη τη σχολη!

Με την Πληροφορικη του Πανεπιστημιου Αθηνων ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!
Και οταν ακους φρασουλες του τυπου ‘‘Το μεταλ σε αποσπουσε απο το διαβασμα’’ λογικο ειναι να βιδωνεις λιγακι

Παιδια χωρις να εχω εμπειρια απο συζητησεις που εχω κανει με καθηγητες καλο θα ειναι να ειστε πολυ επιφυλακτικοι με οτι αφορα τις εφαρμοσμενες επιστημες γιατι στο τελος καταληγεις να μην μπορεις να διοριστεις ουτε στο δημοσιο.

Το “είμαι ικανοποιημένος” πηγάζει από το αν έπιασες τους αρχικούς σου στόχους ή όχι και όχι από το πόσα μόρια έπιασες. Εφόσον δεν περνάω εκεί που ήθελα είναι φυσικό να μην είμαι ικανοποιημένος, ειδικά εφόσον οι βάσεις στο 2ο-4ο πεδίο θα ανέβουν του πούστη…Αν κάποιος είχε πολύ λιγότερα μόρια από εμένα αλλά περνούσε εκεί που ήθελε θα ήταν απόλυτα φυσικό να είναι ικανοποιημένος…

Πότε βγαίνουν οι βάσεις?

τέλη Αυγούστου όπως πάντα

Τελικά στις Πανελλαδικές αν δεν έχεις τύχη είσαι χαμένος…
Δεν το περίμενα έτσι…[-X
Στην έκθεση οι 3 βαθμολογητές έπιασαν όλη την κλίμακα βαθμών (12 ,16 , 17,5) ΜΠΑΧΑΛΟ!
Στα Μαθηματικά κατεύθυνσης ένας άσχετος (προφανώς) βαθμολογητής μου τα έπιασε σχεδόν όλα σωστα και έβαλε 99/100 και ο άλλος 94/100…Το λάθος μου έκανε μπαμ με μια δεύτερη ματιά αλλα μάλλον αυτός αρκεστηκε στη 1 !!!
Υπερευχαριστώ τον 1ο!!!

Κανονικα, μαζι με τους βαθμους πρεπει να αναγραφουν και τα στοιχεια των βαθμολογητων… Κανουν που κανουν τις μαλακιες, ε να μην ξερουμε ποιοι ειναι?:-k

Και που μενουν κιολας.

Δε γίνεται αυτό γτ δε θα 'μενε κανείς ζωντανός, άσε που θα υπήρχαν υποψίες δωροδοκίας.

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα έπρεπε να εξετάζεται πανελλαδικώς η έκθεση. Δεν υπάρχει κάποιο αντικειμενικό κριτήριο, αλλά βαθμολογείται ανάλογα με τα βίτσια του κάθε βαθμολογητή και εμένα ο βαθμός που είχα εκεί με έκαψε κανονικά. Από περιέργεια, κάποιος που έδωσε δεύτερη φορά μπορεί να πεί αν η κατάσταση παλέβονταν καλύτερα σε σχέση με την πρώτη ?? Εννοώ από άποψης ελεύθερου χρόνου. Εφόσον υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος το σκέφτομαι σοβαρότατα να ξαναδώσω γιατί δεν πέτυχα τους αρχικούς μου στόχους, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να τους πετύχω αλλά με απωθεί ή έλλειψη ελεύθερου χρόνου…Αλλιώς μπορώ να πάω σε κάποια άλλη σχολή, μιας και έχω σταμπάρει αρκετές, αλλά σίγουρα αν ήταν εφικτό θα προτιμούσα να ξαναδώσω
και να πάω σε κάποιον από τους αρχικούς μου στόχους.

Καλά είσαι εσύ.Λοιπόν μαθηματικα γενικής ο πρώτος μου βάζει 100 ο δεύτερος 97.Αυτός ο χριστιανός το λάθος που το βρήκε?!ΑΟΘ 100,99 μέσος όρος 19.9 και μαθηματικά κετεύθυνσης 95, 85 και ο τρίτος μου το πήγε στο 17,7.Και όσο για την έκθεση ας μην το συζητήσω…Ποτέ στην μαθητική μου ζωή δεν είχα δώσει διαγώνισμα κάτω από 17.Στις πανελλήνιες έγραψα 13.2 8) .Power!!

Σας εχω ολους, μου εχει παει για αναβαθμοληγηση γραπτο Χημειας 2α Λυκειου με 13 μορια αποκλιση. 84 ο ενας, 71 ο δευτερος και 77 ο τριτος.
Την επομενη χρονια πηγα Τεχνολογικη.

Μπα. Εγώ ξέρω κοπέλα που στην έκθεση ο ένας της έβαλε 11 και ο άλλος 19. 8O
Ναι, είναι πολύ υποκειμενικό το πώς διορθώνεται, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα συμφωνούσα να μη δίνουμε έκθεση. [-X

Εγώ θα συμφωνούσα να μην δίνουμε πανελλήνιες.Είναι εντελώς άκυρο να κρίνεται το μέλλον ενός ανθρώπου από μία εξέταση.

• 1
    Kαι άκρως αντιπαιδαγωγικό. Το μόνο που πετυχαίνεις είναι να χάνεις έναν χρόνο από την ζωή σου.[-X

Και πως θα περνατε στις σχολες; Θα παιζετε μπουνιες απεξω για το ποιος θα γραφτει;

Εμενα το τωρινο συστημα μ’αρεσει πολυ, σε σχεση με οσα εχουν περασει το βρισκω καλυτερο. Με μονη ενσταση στην καταργηση των εξετασεων της Β’ Λυκειου. Θα επρεπε να μεινουν πιστευω, εμενα με βοηθησαν πολυ.

Ο καθένας ελεύθερα στη σχολή που πραγματικά τον ενδιαφέρει. Βέβαια για να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να αλλάξουν πολλά σε επίπεδο νοοτροπίας-κοινωνίας. ¶λλωστε ο Δελμούζος π.χ. έκανε 10 χρόνια να τελειώσει τις σπουδές του και κάποιος άλλος γνωστός ποιητής που μου διαφεύγει το όνομα του δεν είχε κανένα πτυχίο, οπότε επιβεβαιώνεται ο ισχυρισμός μου ότι οι εξετάσεις και τα πτυχία δεν βοηθάνε σε τίποτα την καλλιέργεια του ανθρώπου, ίσα ίσα την επιβραδύνουν καθώς δεν αφήνουν χρόνο για ανάγνωση εξοσχολικών βιβλίων που δίνουν την πραγματική καλλιέργεια.[-X