Πανελληνιες

Παίδες απο ότι καταλαβαίνω, έξυπνα παιδιά είσαστε όλοι… γι’αυτο μην ακούω ΣΟΣ και μ@λακίες! Διαβάζετε τα πάντα! Καλή σας τύχη!

καλα ενοειται οτι διαβαζεις τα παντα αλλα ειναι λογικο σε καποια να δινεις μεγαλυτερη βαρυτητα…

ironboy συμφωνω!

Τι θα πει εντός κι εκτός ύλης; Έκθεση δίνεις, τα πάντα θεωρούνται “εντός” ύλης. Τα φροντιστήρια είναι αυτά που συνήθως προβάλουν τα θέματα κάποιας χρονιάς “εντός” ή “εκτός” ύλης για να μη μπορεί μετά κανείς να ρίξει το βάρος επάνω τους ή να πει “είδες, μου το 'πε η καθηγήτρια μου”. Επί του προκειμένου στην έκθεση καλείσαι να δείξεις αν ξέρεις ελληνικά και όχι να γράψεις για ένα από τα 10 θέματα που έχει το βιβλίο και που κάθε χρόνο ένα από αυτά θεωρείται “sos”…

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες. Το πέρασα πριν 8 χρόνια και αν και ήταν από τις χειρότερες φάσεις θα ήθελα να ξαναγυρίσω.
Μόνο που έχετε το φοιτητηλίκι μπροστά σας-τα καλύτερά μας/σας χρόνια πρέπει να σκέφτεστε θετικά…
Αν είναι να προτείνω soundtrack θα έλεγα το Empire-Queensryche.

Eν μέρη καλά τα πήγα θέλω να πιστεύω.
Το πρόβλημα που λένε τα παιδιά είναι πως δεν μπορούσες να συνδυάσεις το θέμα με τίποτα σημαντικό όπως παιδεία, δημοκρατιά, μαζική κοινωνία κ.τ.λ. Δηλαδή με θέματα που έχεις χιλιοαναλύσει και χιλιοσυζητήσει σε φροντηστήρια, σχολεία, συνομιλίες…

Φυσικά και δεν υπάρχει ύλη και σοσ για Έκθεση.

Anyway καλή συνέχεια… :roll: :wink:

ντα3ει υποτιθετε βαζεις ενα θεμα απο αυτα τα 30 που εχει το βιβλιο φετος και αν θες να το επεκτεινεις βαζεις και περσυνα η προπερσυνα αλλα αυτο…δεν μπορεις να το εντα3εις καπου.παντος ως τωρα εχω ακουσει απ ολα και δυσκολο και ευκολο και βλακια και “βατο”…
λετε να δημιουργηθει θεμα?

Μην ασχολείστε με το τι γράψατε. Είτε γράψατε καλά είτε σκατά (το απεύχομαι το δεύτερο) το σημαντικό είναι να πάτε καλά στα υπόλοιπα και να πάτε να δώσετε με καθαρό μυαλό.

Και τώρα 2 μικρές ιστορίες Πανελληνίων:

1ον) οταν είχα γράψει Εκθεση, είχα γράψει τελείως σκατά. 40 λεπτά πριν το τέλος, αποφάσισα ότι ήμουν εκτός θέματος και τη διέγραψα όλη την έκθεση. Μέσα σε 35 λεπτά και με το χέρι on fire έγραψα την πιο απαίσια έκθεση που είχα γράψει ποτέ. Όταν γύρισα σπίτι, μετά το παραδοσιακό καφεδάκι στο Μαρούσι (το προτείνω και αυτό για μετά από κάθε εξέταση, χαλαρώνει τρελλά αλλά γκρινιάζουν γονείς :smiley: ) ξάπλωσα με σκοπό να κοιμηθώ 30 λεπτάκια και να σηκωθώ να διαβάσω Βιολογία Γενικής Παιδείας, την οποία δεν είχα ανοίξει ούτε μία φορά όλη τη χρονιά (δεν υπερβάλλω, δεν είχα ιδέα τι έλεγε το μάθημα). Η μάνα μου (φυσικά δε γνώριζε για τη Βιολογία) με λυπήθηκε και με άφησε να κοιμηθώ 4 ώρες!
Μέχρι και λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση, είχα την απο πίσω μου να μου επαναλαμβάνει τον ορισμό των αντιβιοτικών και τα διάφορα είδη των ιών, μέχρι να τα μάθω. Για την ιστορία έπεσαν και τα δύο… 8)

2ον) Μαζευόμασταν η αντροπαρέα της Γ Λυκείου, κάναμε ένα κύκλο και ο καθένας, με τη σειρά βάραγε μία δυνατή στην πλάτη του άλλου. Ξέρω ότι ακούγεται ηλίθιο (βασικά ακούγεται τόσο ηλίθιο που ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μας κατέβηκε κάτι τέτοιο στο μυαλό), αλλά με αυτό το τρόπο, έχοντας κακκινισμένη την πλάτη, δύσκολα σκεφτόσουν τι μπορεί να πέσει στη Βιολογία Κατεύθυνσης :smiley:

Και μία παρακαταθήκη για τους νεότερους:

Στα πολλαπλής επιλογής:

-------Ξύνω το κούτελο σημαίνει ότι είναι το Α

-------Τρίβω το μάτι μου σημαίνει το Β

-------Με τρώει η μύτη σημαίνει Γ

-------Τρίβω το πηγούνι Δ και

-------Πειραζω τα μαλλιά μου Ε

Με αυτά τα συνθηματικά πέρασαν πολλοί συμφοιτητές… :wink:

ναι αλλα πρεπει καποιος να 3ερει τις απαντησεις!!

ΕΝΤΑΞΙ ΡΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.ΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ!

ΕΝΤΑΞΙ ΡΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.ΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ![/quote]
πιστεψε με.οχι!

εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτα που εγραψα αν και το θεμα ηταν αρκετα περιεργο…απ οτι εμαθα πολυς κοσμος βγηκε εκτος επικ. πλαισιου…
Οτι εγινε εγινε κ δεν αλλαζει…συνεχιζουμε με αισιοδοξια.
Θα συμφωνησω με τα λεγομενα το karvou και ειδικα με το trick με τις ερωτησεις :lol: :lol:

Πιστευω να με βοηθησει ειδικα στην διοικηση επιχειρησεων που ειναι θεωριτικο μαθημα…

Εχω ομως μια ερωτηση…—>πως θα πεις στον αλλο ποια ερωτηση χρειαζεσε??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μπράβο σε όσους εγραψαν καλά !! Οι υπόλοιποι μην απελπίζεστε,έτσι κι αλλιώς έκθεση είναι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…
Ποιό είναι το επόμενο μάθημα ??

Παιδιά, λόγω επαγγέλματος και πείρας επί του θέματος, θα σας συμβούλευα να είστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε διαβάσει τέλεια… Ευστροφία χρειάζεται… :wink: Να κοιμάστε καλά, να τρώτε φρούτα και να γελάτε. Αν δείτε ότι αγχώνεστε, ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι ή σκεφτείτε κάτι που σας ηρεμεί, ό,τι νομίζετε καλύτερο…

'Οσον αφορά στη σχολή προτίμησης, όλα είναι τυχερά. Δηλώστε ό,τι σας γεμίζει πιο πολύ ως αντικείμενο. Ψάξτε το όμως πρώτα, καλύτερα μέσω οδηγών σπουδών που θα βρείτε στις ιστοσελίδες των σχολών… Δεν υπάρχει ανεργία για όσους αγαπάνε τη δουλειά τους (ΟΚ, στην αρχή μόνο)…

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :slight_smile: [-o<

Με τα δάχτυλα!!! :wink: :D/

Για το νούμερο της ερώτησης θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε. Εμείς χτυπούσαμε το στυλό στο θρανίο και ανάλογα πόσες φορές το χτυπούσαμε, ήταν και η αντίστοιχη ερώτηση…

:lol: Μία αίθουσα με show στα κρουστά κ΄στη νοηματική!!

παιδες καλη επιτυχια για αυριο πρεπει να γραψουμε καλα.
προβλεπω καμπανα 4ο,μονοτονια ακροτατα 3ο και πινακακι δευτερο…

Μαθημάτικα γενικής εεεεε???

Πω πω πέρσι από μλκια δεν εγραψα 20 (17,8 μόνο, lol το μάθημα)

Σωστό σε βρίσκω !!!
Οτι και να πέσει πάντως καλή επιτυχία,και μη μασάτε μαθηματικά γενικής είναι αυτά…
τι θα σας βάλουν πια???

:wink: