Πανελληνιες

πολυ καλα εγραψα μαλλον αριστα δηλαδη,αλλα τα θεματα ηταν γαμα τα.τα πιο δυσκολα των τελευταιων για να μην πω ολων των ετων.αυτοι της θεωρητικης μαλλον πηραν @@.
και ετσι για την ιστορια. το 4ο ειχε καμπανα,το 2ο πινακι,3ο πιθανοτητες.αλλα βασικα ολα ηταν ενας συνδιασμος.
τωρα ερχετε η πουτσα η μεγαλη…

Και πώς τη λένε? Μαθηματικά ή Φυσική κατεύθυνσης?

αυτοι της θεωρητικης μαλλον πηραν @@.

Τα πηραμε… :roll:

γαμω τα υπουργεια μας

Με τι επαγγέλεσται, αν επιτρέπεται??? :roll:

Όσο για τα Μαθηματικά Γενικής συμφωνώ με τον ironboy ήταν από τα δυσκολότερα. Και οι επισημάνσεις που μας έφεραν αργότερα, πιο πολύ μας μπέρδεψαν…

Τώρα έρχονται τα ωραία. Μαθηματικά Κατεύθυνσης για να γουστάρουμε τρελά… :evil:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ…

Ρε γαμω το θεο μου μεσα εγω εκανα μια λαθος πραξη στο 4ο θεμα και εβγαλα λαθος νουμερο… και αλλη μια μαλακιουλα στο 3ο …

γαμω την γκαντεμια μου μεσα…συχαθηκα την ζωη μου(πλακα κανω)

Ξενερωσα ασχημα ρε γαμω… ](,) ](,) ](,) ](,) ](*,)

αν εχεις κανει τη μαλακια στις πρα3εις,δεν πειραζει λιγο σου αφαιρουνε.
παιδια σας προτεινω να παρετε ωτοασπιδες,μολις πηρα.μιλαμε γαμανε.μου εχουνε πρι3ει τα @@ μεσα δεν χαμηλουν την tv

παντος ενας φιλος μου στη 8εωρητικη διασωθηκε…

[quote=“ironboy-7-”]θεματα .αυτοι της θεωρητικης μαλλον πηραν @@.quote]

Eγώ έγραψα μια χαρά!Έκανα βεβαίως κάποιες μαλακίες αλλά όχι πολλές…

Παιδάκια… plz μην βρίζεται! Και καλή σας συνέχεια!

Χαλαρώστε λιγάκι, καμάρια μου… Όλα καλά θα πάνε!! Δε θέλω νευράκια… Να κοιμάστε καλά και να σκέφτεστε θετικά… 8) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Υ.Γ.: Κάντε μια αγκαλιά στη μανούλα πριν κοιμηθείτε. Βοηθάει πολύ…

οπ το 3γ βγηκε προβληματικο

1ο αποδει3η φερμα
2ο μιγαδικοι αυριο

sry :oops: :oops: παρασυρθηκα :stuck_out_tongue:

Και ναι!Επεσε πεζο! :smiley:
Οσα παιδακια ειναι της Θεωρητικης πρεπει να κανουν party!
Δεν περιμενα να πεσει ενα τοσο ευκολο θεμα και μαλιστα πεζογραφια! :smiley:

γαμω τα υπουργεια

Ρε! Τα θέματα των μαθηματικών που τα είδα μου φάνηκαν εύκολα!! Ελπίζω να γράψατε καλά!!

προφανως αστειευεσαι.κοιτα "Τα θέματα στα Μαθηματικά ήταν ποιοτικά, αρκετά δυσκολότερα των περυσινών, απευθυνόταν σε πολύ καλά διαβασμένους μαθητές που είχαν κατανοήσει σε βάθος την ύλη και διέθεταν κριτική ικανότητα."απο το in.gr

κατι που εχει σχεση με τον τροπο πειθους στην εκθεση,δημιουργηθηκε προβλημα απλα οσοι δεν θελουν να δουν την απαντηση ας μην μπουν http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=45841

Μαθηματικά Κατ μου φάνηκαν σχετικά εύκολα…
Όσο για Έκθεση και Μαθ. Γεν. ήταν ψιλοτσεκούρια θέματα. #-o

Τρομερή η διευκρίνιση που ζητούσε την απόδειξη όπως στο βιβλίο και τίποτες παραπάνω. Ώπα ρε μάγκα… 8O

Άλλο τόσο παιδιά, φτάσαμε στη μέση.

HANG ON!!! [-o<

Όλα θέλουν κριτική ικανότητα… Πάντως, το κείμενο στη Λογοτεχνία ήταν καλή επιλογή :smiley:

Όσο για τα Μαθηματικά, ας μιλήσουν οι επαϊοντες¨ :?

What??? :o 8O :oops: :o 8O 8-[ :-k