:lol: Φιλόλογος είμαι, δεν εκφέρω γνώμη για τα μαθηματικά. Επειδή, όμως, ήμουν καλή και μου άρεσαν, μπορώ μόνο να πω ότι δεν φαίνονται δύσκολα… (Αν είναι τελικά, ξέρουν μόνο όσοι πραγματικά κατέχουν… :? )
Αλήθεια, τί ήταν αυτό στην Έκθεση; Γιατί δεν μπορούν οι ‘‘κύριοι’’ του ΥΠΕΠΘ να είναι πιο ελαστικοί με τις απαντήσεις;;;
παιδια σχολειο οσοι θελουν να περασουν αρχιτεκτονικη που οι βαση ειναι 21.000 μορια μιλουσανε για 12αρια.τουλαχιστον εκθεση μα8.γεν πιστευω τα πηγα καλα…
Τα μαθηματικά φαίνονταν όντως εύκολα,αλλά δεν ήταν.Έπρεπε να πλακωθείς στις πράξεις ή να σκεφτείς ένα σωρό τεχνάσματα.3ο θέμα(10 ερώτημα)σου έβγαινε η πίστη στις πράξεις ή σκεφτόσουν μια βλακεία που τις περιόριζε κάπως.Αλλά αν σου μένουν μόνο 20 λεπτά για όλο το 3ο θέμα(εμένα τόσο μου έμεινε),τι να σκεφτείς???Πάλι καλά θα έγραψα κανα 16(λίγο ψωνίστικο αλλά πήγαινα για κατοστάρι)…
Αυτό που μου κάθισε στο λαιμό ήταν τα μαθ γεν…Δεν το έχω χωνέψει ακόμα…
Προσέχετε πολύ στα ειδικά μαθήματα, αλλά δείτε το θέμα χαλαρά (όχι αδιάφορα όμως…) Η ψυχραιμία είναι το παν!!
Και μην αγχώνεστε για τις σχολές. Μπορεί το τυχερό σας να είναι κάτι άλλο και να σας οδηγήσει ακόμα και σε άλλο κλάδο, που ίσως σας αρέσει περισσότερο…
ναι η ψυχραιμια βοηθαει (μαλλον)…
σωστο το 2ο,δεν το ειχα σκεφτει!
μπορει να δωσει κανενας κανα link για καμια μηχανη που να υπολογιζει μορια?
α και κατι αλλο σε ολα αυτα τα τετραδια που κυκλοφορουν απο τα φροντηστηρια που εχουν τις βασεις πισω και τα μορια λεει πχ σε μια σχολη 16000 μορια και απο διπλα ενα 15.34 3ερω γω,τι παει να πει πω αν βγαλεις 15.34 περνεις τοσα μορια?
Link για υπολογισμό μορίων δε νομίζω να υπάρχει… Χαρτάκι, μολύβι και παίζεις (όλα εύκολα τα θέλετε πια… :lol: )
Θα το πω για τελευταία φορά, μην ψάχνεστε με τα μόρια! Εμμονή σας έχει γίνει!!! Αφήστε το να σας έρθει, έχει άλλη γλύκα… Trust me, I’ve been there
Λογικά θα σας πουν στο σχολείο, αλλά δε ρωτάς καλύτερα στο φροντιστήριο; Θα βγάλουν και οι εφημερίδες ένθετα με αναλυτικές πληροφορίες. Έχεις καιρό ακόμα… no worries
Ironboy-7:
α και κατι αλλο σε ολα αυτα τα τετραδια που κυκλοφορουν απο τα φροντηστηρια που εχουν τις βασεις πισω και τα μορια λεει πχ σε μια σχολη 16000 μορια και απο διπλα ενα 15.34 3ερω γω,τι παει να πει πω αν βγαλεις 15.34 περνεις τοσα μορια?
To 16000 ειναι τα μορια που ειχε ο τελευταιος που μπηκε στη σχολη ενω το 15,34 ο βαθμος προσβασης του,δλδ ο μεσος ορος των μαθηματων που εγραψε.Για να υπολογισεις τα μορια πρεπει να πολλαπλασιασεις τα μαθηματα βαρυτητας με εναν αναλογο συντελεστη,ειναι λιγο μπερδεμα ο τροπος.Παντως μην αγχωνεσαι απο τωρα,κατσε να τελειωσεις με τις εξετασεις,ηρεμησε και οταν βγουν οι βαθμοι θα σου υπολογισει τα μορια το φροντιστηριο σου.
Οσο για τη σχολη,αν ακομα δεν εχετε αποφασισει τι θελετε να κανετε μην αγχωνεστε,κ εγω ετσι ημουν μεχρι να βγουν οι βαθμοι.Μετα το σκεφτηκα,πηρα γνωμες και πηρα την τελικη μου αποφαση.Ετσι ενω ημουν θετικη και δεν εδωσα αοθ μπηκα εφαρμοσμενη πληροφορικη(πληροφορικη με οικονομικα μαθηματα!) και δεν το μετανιωσα καθολου.
Παιδιά μην τρελένεστε…Ασχολειθειτε με τα μαθήματα για την ώρα.Ετσι και αλλιώς με το που τελιώσετε θα αρχίσουν οι αναλύσεις,τα στατιστικά,τα προγνωστίκα και δε συμμαζεύται…Τόσο πολύ που θα βαρεθείτε να τα βλέπετε!
Ναι ρε σεις παιδιά μην αγχώνεστε για τις σχολές, μπορείτε να το αποφασίσετε τελευταία στιγμή και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας :roll: (και δε λέω για headbanging). Κι εγώ από πείρα το λέω, τη μέρα πριν την κατάθεση των μηχανογραφικών και δεν είχα ακόμη αποφασίσει τι να δηλώσω. Και τώρα ετοιμάζω τα χαρτιά μου για 10% :roll: :roll:
Ήταν στ’αλήθεια τα Μαθ . Κατεύθυνσης τόσο δύσκολα; Τα μηνύματα που πήρα εγώ από φιλαράκια ήταν μηνύματα πανωλεθρίας
Καλύ επιτυχία! Μια βδομάδα έμεινε, δώστε τα όλα μέχρι το τελευταίο μάθημα…
αρχιζω να νευριαζω.δεν μπορω στην ιδεα να μην ειμαι φοιτητης του χρονου.κοιταω τα ποηγουμενα θεματα και μου ερχετε να πεσω απο κατω.πατωνουμε ολοι και οι γαμοβασεις μπορει να μην πεσουν.αν μας γαμησουν κι αυριο ευχομαι να τους κοπουν τα χερια…σ αυτο το μαθημα ειμαι πολυ καλος,και θελω τουλαχιστον 17.γμτ