Πανελληνιες

Δε θέλει άγχος… Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις μετά το σχολείο, αρκεί να έχεις όρεξη. :slight_smile: :wink:

Κοίτα κι εδώ για σχολές: http://www.e-paideia.net/programofstudies/

Καλή συνέχεια… :smiley: :smiley:

ευτυχως το 17 νομιζω το επιασα :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
ντα3ει καλα πηγα.
nice link :?

Μακάρι! :smiley:
Άντε, λίγες μέρες έμειναν ακόμη.

βατα τα θεματα της πληροφορικης…πρεπει να εχω πιασει 16 περιπου…ειμαι αρκετα ευχαριστημενος…

Τωρα αρχιζει το παρτυ…Φυσικη κατευθυνσης χαχαχα…
αμα γραψω κανα 11 μια χαρα ειμαι

γαμωτο σε αυτο το μαθημα ειμαι “καλος” ελπιζω να γραψω ενα 14-15…

Τι να σας πω βρε παιδιά, εγώ αυτή τη Φυσική ποτέ δεν τη συμπάθησα ιδιαίτερα…Πώς τα κατάφερα και έγραψα και Κατεύθυνση και Κορμό, κατοστάρια και β’ και γ’ λυκείου δεν κατάλαβα ποτέ… :roll: Πάντως ομολογώ ότι ήταν το μάθημα που μ’έφερε στην Πάτρα (αλλιώς θα λιαζόμουνα στο Ηράκλειο -δεν θα’ταν κι άσχημα εδώ που τα λέμε…)
Anywayz, καλή επιτυχία, πάνω απ’όλα ψυχραιμία και κουράγιο-είστε κοντά στο τέλος (κι αφήστε το άγχος για τα μόρια για τότε που θα βγουν οι βαθμολογίες)!

Πανεύκολα τα θέματα στην ανάπτυξη αν και έχω μερικές ενστάσεις όπως ότι έπρεπε να διευκρινιστεί ότι ο μήνας Μάιος έχει 31 μέρες και στο 4ο θέμα κανονικά ζήταγε στο γ, σύνολο ημερών και όχι μέση τιμή.

Ένιγουεη, μετά τα τσεκουρώματα τον 2 πρώτων μαθημάτων και την ανάσταση στο 3ο, υπάρχουν ακόμη πολλές ελπίδες.

(Γιατί με έχει πιάσει μια ψιλο-μελαγχολία πως θα χαθώ με τα φιλαράκια μου… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Ουδεμία μάχη θεωρείτε χαμένη,αν δεν την ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ,εσύ ο ίδιος ή παραδωθείς…Never surrender,till the drop…Velis the priest…

Γιατί μ’έχει πιάσει κ εμένα μια τέτοια μελαγχολία?Φέτος τελειώνουν σχεδόν όλοι ιο κολλητοί μου και πολύ φοβάμαι πως θ’απομακρυνθούμε πολυ.Απόσταση,καινούριες γνωριμίες…Δεν ξέρω,έχω ψιλοστεναχωρηθεί :cry:

ισχυει και για μενα το παραπανω…Γενικα ειχαμε προσφατα μια τετοια συζητηση κ ειπαμε τα γνωστα που λενε ολοι(σιγα ρε εμεις δεν θα χαθουμε κτλ).Γενικα επικρατει μια μουντη ατμουσφαιρα στην παρεα…

Θελω να σκευτομαι αισιοδοξα γιατι πολλα ατομα δεν θελω με την καμια να τα χασω… :cry: :cry:

ενα θα σας πω πριν 15 μερες βρεθηκα με τους συμμαθητες μου απο το δημοτικο…
στο χερι του καθενος σας ειναι να μην χαθειτε… να παιρνετε τηλεφωνο κ να ξεχασετε οτι κ αν σας εκανε καποιος …

Εγώ με τους φίλους μου όλο το καλοκαίρι ούτε που καθήσαμε να το σκευτούμε…
Τελικά εγώ έμεινα Αθήνα, ο ένας Γιάννενα ,άλλος Καστοριά, άλλος Κομοτινή και ο άλλος Ναυπλιο λοιπόν μέχρι τώρα όποτε έρχονται Αθήνα βγένουμε συνέχεια και κάνουμε βλακίες…
Από τη σχολή (πέρασα β΄εξάμηνο οπότε άρχησα Φλεβάρη) έχω βρεί 2-3 παιδιά με τα απόια κάνουμε παρέα αλλά και πάλι όχι τόσο όπως πριν (ίσως φταίει ότι είμαι και κλείστός σαν χαρακτήρας)
Που θέλω να καταλήξω???
Άμα θέτε δεν ΄χανεστε…
(π.χ. αντί να πάω την προηγούμενη βδομάδα να δώ τον Κώδικα da vinci περίμενα να έρθει ο ένας από Γιάννενα να πάμε μαζί…)

άντε και κουράγιο με τοις πανελλήνιεσ…

Συμφωνώ με τους προηγούμενους…Λογική η μελαγχολία,αλλά μην ανυσυχείτε τόσο πολύ.5ο Έτος είμαι στα Χανιά και με τους (πραγματικούς) φίλους στη Θεσσαλονίκη βλέπομαι πάντα.Μολις το πάσχα συναντήθηκα με παιδιά που είχα να δω 3 και 4 χρόνια και ήταν σαν να είχα να τους δω τους 1 εβδομάδα.Και νέους φίλους θα κάνετε και όσοι παλιοι αξίζουν θα μείνουν.Μη φοβάστε τέτοιες αλλαγές.Πάντα για καλό είναι…

με οσους θες θα κρατησεις επαφη απο εκει και περα θα δεις αν θελουν να κρατησουν και αυτοι επαφη μαζι σου.

Με τους πολυ κολλητους σου πολυ δυσκολα χανεσαι,ακομα κ αν δεν βλεπεστε για αρκετο καιρο.Εμενα δυο κολλητοι μου φυγαν Ξανθη κ ενας Κομοτηνη,οι υπολοιποι εμειναν εδω,ωστοσο οταν ερχονται ή πηγαινουμε και ειμαστε ξανα ολοι η παρεα μαζι ειναι πιο γαματα απο περσι,καθως εχουμε πιο πολλα να πουμε και θυμομαστε τις μλκιες που καναμε και γελαμε με τις ωρες.Ειναι επισης σιγουρο οτι θα βρεις καλη παρεα κ στο πανεπιστημιο,καθως απο τα 150-200 ατομα που θα χει η σχολη σου,ολο και με καποια θα ταιριαζεις.Ιδιαιτερα στο πρωτο ετος λογικα θα γινει μια αρχικη “παρεα” 20-30 ατομων που σιγα σιγα θα αρχισει να κλεινει κ θα μεινεις με τους 5-6 που γουσταρεις περισσοτερο.
Αντε καλη συνεχεια στις εξετασεις.Κ αν μελαγχολειτε να σκεφτεστε οτι το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης σας ειναι πολυ κοντα :wink:

Τώρα είναι που δοκιμάζονται οι σχέσεις και δημιουργούνται άλλες. Μπορεί να είναι και καλύτερα, ποτέ δεν ξέρεις…

Σήμερα η Φυσική ήταν έτσι και έτσι. Μέχρι και το 3ο θέμα παλευόταν η κατασταση, το 4ο ήταν τούμπανο…!!!

Αν και υπήρξε αρκετή καθυστέρηση μέχρι να φέρουν τα θέματα φυσικής. Μάλλον πάλι δεν μπορούσαν να λύσουν ούτε οι ίδιοι τα προβλήματα όπως πέρυσι. :roll:

ετσι ακριβως ειναι τα πραματα.το 4ο ισα που αγγι3α,σκεφτομουν οτι την τριτη το απογευμα θα κοιταω το ταβανι και θα εχω μεινει μαλακας και μου ηρ8ε και στο μυαλο το in live we trust περασε και η ωρα.οχι πως θα το ελυνα αλλα…μπουχουχουχου :cry: :cry: :cry:

τελικα η βιταμινες και ολα αυτα ειναι μαλακιες.το τονοτιλ που περνω μου φερνει χεσιμο και υπνηλια τπτ αλλο.

Φρούτα να τρως, άσε τις βιταμίνες, αφού σε πειράζουν… Το νου σου, γιατί κυκλοφορούν κάτι ιώσεις πάλι… :evil: