Κοίτα, το πεδίο στους Μηχανολόγους είναι πάρα πολύ ευρύ, οπότε αν έχεις θετική / τεχνολογική σκέψη, όλο και κάτι θα βρεις να σου ταιριάζει. Από μηχανές εσωτερικής καύσης μέχρι σχεδιασμό οχημάτων, οργάνωση και διοίκηση βιομηχανιών, πυρηνική μηχανική, τεχνολογία υλικών, στροβιλομηχανές, αεροδυναμική, συστήματα αυτομάτου ελέγχου, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (αιολική-ηλιακή ενέργεια), κλιματισμό, επιχειρησιακή έρευνα…
Για μένα είναι η καλύτερη σχολή του Πολυτεχνείου με διαφορά. Δεν είναι εύκολα, θέλει δουλειά και πολλές εργασίες, αλλά μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα και όπως σου είπα και παραπάνω, έχει έναν κλάδο για τον καθένα.
Τσέκαρε κι εδώ για μαθήματα / πρόγραμμα κτλ: www.mech.ntua.gr
Εγώ μάλλον καταλήγω Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στην Ξάνθη, όπου τελικά δεν είσαι υποχρεωμένος να ασχοληθείς με οικονομικά καθώς έχει τρείς κατευθύνσεις να επιλέξεις (Ρομποτική, Μηχανολογία και Οικονομικά). Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν ήθελα να περάσω σε αυτήν την πόλη και γι`αυτό μάλλον θα ξαναδώσω.
φιλε cozy ευχαριστω παρα πολυ…με βοηθησες αρκετα…μαλλον θα το βαλω σαν πρωτη επιλογη…
Πώς γίνεται να περνάς ΕΜΠ και να μην περνάς στη Βιολογία; :-k
Προφανώς δε θα έγραψε καλά Βιολογία. Κι εγώ πχ Βιολογία Κατ. είχα πάρει 12,5 #-o .!
με μεταγραφη, λογο του οτι εχω αλλα δυο αδερφια(Ναι,μου φανηκαν και μια φορα καπου χρησιμα)…βεβαια λογο του οτι οι υπευθηνοι του ΕΜΠ δεν πολυσυμφωνουν(οι μεταγραφες περισυ απο περιπου 30 που ηταν εγιναν παραπανω απο 100)εχουν κανει μηνυσεις μερικες απο τις οποιες εκκρεμουν…εγω σημερα πηρα τηλ μεχρι και τα γραφεια την ΝΔ…εκει μμου ειπαν οτι ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερω αλλα σιγουρα θα αργησει να γινει η μεταγραφη…γραψε στο γοογλε αντιστοιχιες και θα τις βρεις…
βιολογια κατ εγραψα 18.5(ο ενας 19.5 ο αλλος 17.58O )…βιολογια γενικης μου ηρθε ενα 15 και τα επαιξα…
Δε νομίζω… [-X Αφού έχει πιο πολλά μόρια στο 3ο πεδίο…
Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί στο ΕΜΠ, πέρσι είχαν 18.610 μόρια (4ο πεδίο) :dunno: η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :dunno:
edit: ok, με πρόλαβες
μλκια δεν ειδα το edit
18610 8O 8O 8O
πότε ανεβήκαμε τόσο? λίγο κάτω από 18000 είχαμε το 2002 που μπήκα (ε Cozy? έτσι δεν είναι).
Cozy, ή αναβαθμίσαμε τη σχολή ή οι νέες γενιές γράφουν με γελοία θέματα. Εγώ νομίζω το πρώτο:p 8) 8)
αστα να πανε αλλο που φετος μαλλον θα ανεβουν κι αλλο…#-o
:lol: Βασικά σχεδόν όλες οι σχολές ανέβηκαν… να δούμε που θα φτάσουνε, αν και όλα είναι σχετικά. Πάντως τα θέματα 2002-2007 πάνω κάτω τα ίδια ήταν… Μόνο η βιολογία γενικής που δίνατε τότε ήταν πιο δύσκολη, ε, και είχατε και όλα τα άλλα μαθήματα… :roll:
Έλα ντε! Εμείς μπήκαμε - αν θυμάμαι καλά - με 17900 περίπου.
Έλα ρε Μηχ. Μηχ.! (ανέβασμα βάσεων=πιο πολλές κοπέλες στη σχολή :lol: )
Όχι όχι όχι!!! Είναι αρκετά πιθανό να είμαι στους Ηλ. Μηχ. και μου είπε καθηγητής ΕΜΠ ότι το ποσοστό στο τμήμα είναι περίπου 80% αγόρια Να μην έρθουν κοπέλες! :twisted: :lol:
Παντως αυτο που λεω εγω ειναι να πατε καπου που αφενος σας αρεσει, αφετερου σας δινει ενα καποιο επιστημονικο υποβαθρο…
Πχ. επειδη ακουω για ΕΜΠ και μηχανικους, οσοι πανε να ξερουν οτι ειναι ΔΥΣΚΟΛΑ εκει. Και πρεπει να ειναι δυσκολα. Δεν ειναι παιξε γελασε η μηχανικη! Οποτε πρεπει και να το γουσταρεις αυτο που κανεις…
Απο την αλλη μπορει ξερωγω το Μαρκετινγκ να ακουγεται σε καποιους ομορφο και διασκεδαστικο αλλα επισης να ξερετε οτι ουσιαστικα εκει μεσα διδασκονται εμπειρικα πραγματα τα οποια ποιος ξερει αν σε 3-4 χρονια ισχυουν η εχουν παλιωσει ως ιδεες…
κατάλαβες γιατί δεν έφυγα και εγώ για Αμερική να συνεχίσω? Βλέπω μπροστά!!!:lol: :lol:
Οι ηλεκτρολόγοι έχουν γυναίκες. Τέλος. Γυναίκες δεν έχουν μόνο οι Μηχανολόγοι. Εμπειρία speaking unfortunately…
No, please, μη με ξενερώνετε άλλο (καθηγητής μου το είπε το 80% αγόρια μπάι δε γουέι!)
Πανέμορφα θα είναι μωρέ! Σε αντίθεση με τίποτα φιλολογίες! :roll:
Καλά, όχι φιλολογία δεν είναι οι ηλεκτρολόγοι. Αλλά από τις σχολές του ΕΜΠ δεν έχει τα χειρότερα ποσοστά γυναικών (χειρότερα για μένα, καλύτερα για σένα… τα πάντα είναι σχετικά ).
Πάντως, στο ΕΜΠ θα τα δεις όλα αν έρθεις. Ειδικά στους Ηλεκτρολόγους θα πήξεις και στα φυτουκλάκια, αλλά δεν πειράζει…
όπως πολύ σοφά μου είχαν πει όταν έμπαινα ΕΜΠ
Ε.Μ.Π. = Ένας Μαλάκας Παραπάνω
Μη με λες μλκ ρε!! :lightsabre:
Όντως θα έχει πολύ φυτουκλομάνι. Περσινή βάση: 18.971 :-s
Θα είναι και ένας πρώην συμμαθητής που είναι νορμαλ άτομο, οπότε με παρηγορεί κάπως!
Κάτσε να δούμε πού θα περάσω εντωμεταξύ! Μη το δένουμε και κόμπο!!!#-o
Kανείς που έδωσε φέτος περνάει επαρχία ? Ή μόνο εγώ είμαι κουμπούρας ?