Πέρασα δίπλα απ’το ΑΕΙ Νοσηλευτικής, αλλά δε με κοίταξε, και μπορείτε να με αποκαλείτε για 1,5 μήνα συνάδελφο του led_zeppelin, ronie κλπ.
Ξαναδίνεις σε 1,5 μήνα;
Συγχαρητήρια σε όλους/ες και καλή σταδιοδρομία…Aloe,το κεφάλι ψηλά και συνέχισε την προσπάθεια…
Όχι. Σε δύο βδομάδες! :lol:
Θενξ! Είμαι χαρούμενη πάντως! Τα ξαναλέμε μέσα Οκτωβρίου για τα next αποτελέσματα!
Συγχαρητηρια παιδια, καλη φοιτικη ζωη και καλη ελευθερια πριν αρχισουν τα δυσκολα…
Πολλα, πολλα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδακια του φορουμ μας…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις σχολες σας…!!!
Αντε ρε ρεμαλι κι εσυ Αθηνα. Στο ΤΕΙ Πειραια ποιον ψαρακα θα δουλεουμε;
Αχ, συγχαρητηρια σε ολους… Μπραβο…Σας ζηλευω παρα πολυ…
ηρθε και η σειρα μου…πως περνουν τα χρονια…:-s
Μίλισα με 1 φίλο και δεν πέρασε πουθενά…δεύτερη χρονιά…πω-πω,έχουν ανέβει τόσο οι βάσεις?:-k
Άμα δεις τη λίστα με τις σχολές, οι περισσότερες ανέβηκαν 600-1000 μόρια! Μόνο σε 8 ΑΕΙ (τα μέτρησα!-μαζί με στρατιωτικές ) έπεσε λίγο η βάση. Για τα ΤΕΙ δεν το συζητώ, τα περισσότερα ανέβηκαν 1500-2000 μόρια, και οι συνολικές κενές θέσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι περισσότερες από πέρσι αν δεν απατώμαι. Φέτος είναι 12.578… Αυτά! :-s
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες το απόγευμα ο ειδικός γραμματέας του ΥΠΕΠΘ Α.Καραμάνος ανακοίνωσε ότι μέχρι την Παρασκευή το ΥΠΕΠΘ θα εκδόσει νέους καταλόγους επιτυχόντων στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές. Οι πληροφορίες λένε ότι τα λανθασμένα αποτελέσματα αφορούν περίπου 300 υποψήφιους των στρατιωτικών σχολών και ότι ήδη έχουν διαβιβαστεί στη μηχανογραφική υπηρεσία του ΥΠΕΠΘ τα νέα στοιχεία προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδος να εκδοθούν νέα αποτελέσματα. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη ανησυχία των χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου γνωστό τι μπορεί να σημαίνει η μετακίνηση των 300 περίπου υποψηφίων που μπήκαν σε άλλες σχολές ή και σε άλλη πόλη από αυτή που θα έπρεπε να μπουν.
Η εν λογω αναστατωση έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη ιστορία της πλαστογράφησης των γραπτών στη Θεσσαλονίκη.
τόσα χρόνια είναι οι εξετάσεις,φέτος,οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τα έκανα σαλάτα κι ακόμα τα κάνουν σαλάτα…ΕΛΕΟΣ με την ανικανία που σας δέρνει ρε
Ά-χ-ρ-η-σ-τ-ο-ι
Ανικανοτητα λεγεται.
:-s
Καλα σκαω.
Αυτό το μπάχαλο πάλι με τις καινούριες βάσεις τί ήταν?
Ασσύμετρη απειλή.
Η ασσύμετρη μαλακία που τους δέρνει λέω εγώ
Φέτος με τις φωτιές ελάχιστα σχολιάστηκαν οι βάσεις …
Άλλες χρονιες- που δεν έδινα εγώ !- γινόταν ολόκληρη ανάλυση
Αλλά βέβαια…οι φωτιές πουλάνε περισσότερο!
Δηλαδη θεωρεις πιο σημαντικο το θεμα των βασεων απο την ζωη και τις περιουσιες μερικων ανθρωπων?
Εκτος κι αν αναφερεσαι στην προσπαθεια των ΜΜΕ να αυξησουν την δημοτικοτητα προβαλλοντας εικονες φρικης, οποτε παω πασο.
Λες να θεωρώ το θέμα των πυρκαγιών ασήμαντο!!!
Αλλά το να παρακολουθείς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια καταντά κουραστικό και ανούσιο…
Σκοπός είναι να υπάρχει σωστή ενημέρωση ,να γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις και όχι να προσπαθούν τα κανάλια να αυξήσουν τα κέρδη τους εκμεταλλευόμενα τον πόνο κάποιων ανθρώπων…
Απλά εγώ ήθελα να ακούσω γιατί η σχολή μου ανέβηκε τόσα λίγα μόρια φέτος…γι αυτό το ανέφερα