Πανελληνιες

Ε καλυτερα να ενημερωθεις απο εφημεριδες ή στην χειροτερη απο το ιντερνετ. Ασε που ετσι δεν θα σε υποχρεωνει κανεις να βλεπεις ανα πεντε λεπτα την φατσα του Ρουσοπουλου.

Ξερει κανεις αν θα αλλαξουν ολες οι βασεις ή αν επιρεαζονται μονο οι στρατιωτικες απο τη νεα επιτυχια της κυβερνησης? Γενικα πειτε και τι ακριβως παιχτηκε γιατι λογω διαβασματος εχω μεινει πισω.

Αυτά νομίζω θα σε ενημερώσουν για το τι παίχτηκε περίπου!

Βασικά λέει ότι αφορούν 300 υποψηφίους των στρατιωτικών σχολών. Αλλά διάβασα στην εφημερίδα ότι αυτοί οι 300 μπορεί να βρεθούν σε άλλες σχολές ΜΗ στρατιωτικές, και λογικά με τη σειρά τους να “σπρώξουν” σε άλλες σχολές τους υποψηφίους που ήταν σε εκείνες τις θέσεις. :? Τι να πω, δεν ξέρω τι παίζει!

Πάντως είχε πλάκα που τη Δευτέρα, πήγε 9.30 η ώρα, ξεκινάει η εκπομπή, ούτε καλημέρα δεν είπαν καλά καλά. “Μπορούμε να ξεκινήσουμε κατευθείαν με την ανακοίνωση των βάσεων!”

Ξεθαβω…Δωστε κουραγιο παιδια σε μας που δινουμε φετος ,ειναι ψυχολογικο αγγουρι γαμωτο:(
Να ρωτησω και κατι:το οτι μειωθηκαν οι θεσεις στην Αθηνα(α ρε πολυτεκνοι τι μας κανετε…) συνιστα σιγουρη αυξηση των βασεων?Να πεσουν με τη καμια φανταζομαι ε?Ξερω οτι αυτο εξαρταται κι απ τα θεματα αλλα δυστυχως δε νομιζω να μειωθουν η εστω να μεινουν στασιμες…

φιλε μου αυτο το ηλιθιο μετρο θα ισχυσει απο του χρονου…
δυστυχως ομως το πραγμα με τις βασεις δεν παει αλλο(δινει η κοπελα μου φετος και το ξερω)…καθε χρονο και πιο πανω…

Πόσα ήξερες ρε γαμώτο… :lol: :lol: :lol:

Αυτό ακριβώς. :stuck_out_tongue:

Βγήκε το πρόγραμμα Πανελληνίων είδα, ίδιο με πέρσι στη σειρά μαθημάτων… πώς πέρασε ο καιρός;;;!!! ΣΟΚ!!! 8O
Η ψυχολογία τελικά μετράει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, και επειδή είναι το δυσκολότερο πράγμα να χειριστεί κανείς εύχομαι good luck!

Και γω πανελληνιες ρε πουστη φετος.Εχω πηξει.Τουλαχιστον ελπιζω να αποδωσει ολο αυτο το διαβασμα.Καλη Επιτυχια σε ολους μας παιδια.

Kι εδώ για τις πανελλήνιες ρε? Είναι παντού πια! :stuck_out_tongue:

Κι εγώ φέτος δίνω. 36 μέρες. αντε.

Παω φροντ γιατί γράφω διαγώνισμα. :frowning: :frowning:

Kαλημέρες φορουμ!

Ti μου το θυμίζετε κι εδω πέρα… Μπαίνω να ξεσκάσω λίγο ρε γαμλωτο…
Τέσπα, καλή μας επιτυχία… Σιγά ρε εδώ θα κωλώσουμε υπάρχουν πολύ πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή…

Υπομονή μέχρι το τελος και καλη επιτυχια σε ολους. Φετος λογικα οι βασεις θα πεσουν και τα θεματα θα ειναι πιο δυσκολα απο περυσι.

Koυράγιο παιδια…Ξεκουραση,οχι αγχος γιατι δεν ειναι η σημαντικοτερη μαχη που θα δωσετε(μακραν ομως) …και να θυμαστε οτι τα θεματα ειναι 10 φορες πιο ευκολα απο αυτα που κανετε στα φροντιστηρια…Οταν περασει αυτο θα καταλαβετε οτι ειναι τζαμπα αγχος…:wink:

Το θέμα είναι να το καταλάβουν από πριν. :wink:

Ποτέ δεν κατάλαβα όλο αυτό το τεράστιο άγχος που είχαν όλοι με τις πανελλήνιες. Εγώ προσωπικά μπορώ να φανταστώ χιλιάδες πράγματα που να είναι πιο σημαντικά για μένα, από μια χαζή εξέταση :!:

Απλά διαβάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε, βγαίνουμε με την παρέα μας, κ φυσικά ΔΕΝ ακούμε τις βλάκείες των γονιών, σε περίπτωση που λένε ότι πρέπει να διαβάζουμε απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ (παρά μόνο όταν αρχίσουν οι πανελλήνιες όπου ναι, πρέπει να στρωθείτε :stuck_out_tongue: )

Χωρίς πλάκα, τα πράγματα είναι τραγικά. Ξέρω άτομα που δεν κοιμόνταν τα βράδια όλην τη χρονιά για να διαβάζουν. Έπειναν καφέδες, βιταμίνες κτλ.

Συμβουλή μου: Live your life, απλά με λίγο περισσότερη εμφαση στα διαβάσματα απ’ ό,τι άλλες χρονιές. Εκτός αν έχετε όνειρο ζωής (πραγματικό όνειρο ζωής και όχι του τελευταίου εξαμήνου) μια συγκεκριμένη σχολή, οπότε ναι τότε αξίζει.

Έχεις κονέ στο υπουργείο? :stuck_out_tongue:

Συγγνώμη που θα γίνω απόλυτη σε αυτό το θέμα, αλλά όποιος δεν δίνει Πανελλήνιες φέτος το αισχρό, κακογραμμένο, ασυνεχές, γκρι βιβλίο Ιστορίας της πάλαι ποτέ 3ης / 4ης Δέσμης, καλύτερα ας μην παραπονιέται (τόσο). Παίζει να μην υπάρχει χειρότερη καταγραφή του Μικρασιατικού πολέμου EVER.

:frowning:

Συμφωνώ και εγώ αυτά ακολουθώ… Χαχαχα… Αν και με ψιλοπρήζουν, εγώ τους γράφω…

πες τα χρυσοστομε πες τα.
Εχω ακομα καιρο μεχρι να φτασω σε αυτη τη φαση της ζωης μου, αλλα απο γνωστους και φιλους βλεπω ενα προσωποποιημενο αγχος. Μια κοπελα που τελειωσε πριν 2-3 χρονια, ειχε κρεμασει 2389328932 σταυρους στο λαιμο της και εκανε δεησεις ξερω γω, κατι τετοια κουλα…

Και ενας αλλος φιλος που τελειωσε περυσι, διαβαζε ολη μερα, κοιμοταν 12 και ξυπνουσε 2 το βραδυ, επινε καφε και ετρωγε και δεν ξανακοιμοταν αλλο…

αρρωστο :?

αλλα επειδη οπως ειπα πριν δεν ειμαι καν κοντα στις πανελληνιες, καλη επιτυχια και υπομονη σε ολους :slight_smile: 1 μηνας εμεινε, θα περασει κι αυτο…

εμένανε με αρέσανε πολύ και έδωσα δυο φορές:)

Εγώ είχα σκεφτεί να δίνω κάθε χρόνο, να δηλώνω χαμηλότερες σχολές για να μπαίνω πρώτος και να πέρνω τις επιδοτήσεις :-s

με τα εργαστήρια και το τρέξιμο φέτος στην τοπογραφία κείθε ψήνομαι να δώσω ξανά.

Πως θα πεσουν οι βασεις με μειωμενες θεσεις στην Αθηνα?:frowning: Για να γινει λογικα πρεπει να βαλουν παλουκια,αλλα νομιζω οτι απλα θα ναι πιο δυσκολα απο περσι,κανονικα σε σχεση με τις περισσοτερες χρονιες…

@Manos:οχι μονο επιδοτηση,τσιμπαν και laptopaki οι 15 πρωτοι:P

Δεν είναι οι 15 πρώτοι, κάποιο ποσοστό των εισακτέων είναι, αφού στη σχολή μου μια φίλη που πέρασε 41η πήρε 500 ευρόπουλα για λάπτοπ! 8)

Επίσης, για τις βάσεις μάλλον σχετικά είναι όλα… δηλαδή τα δύσκολα/εύκολα θέματα θα είναι δύσκολα/εύκολα για όλους και ανάλογα διαμορφώνονται οι βάσεις…οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε έτσι τελικά. Πάντως όλο ανεβαίνουν, πού να φτάσουν πια;