θα σε εχουμε και πρωτοσελιδο σε καμια εφημεριδα ρε:p ψησου να δηλωσεις κανενα τει ζαμπονοκοπτικης:-s
Btw, αυτοί στις εφημερίδες δεν είναι με τα περισσότερα μόρια… :-k μήπως είναι αυτοί που τα πήγαν καλά και έχουν και κονέ;
Στανταρ πραγματα… το Λυκειο μου(Γενικο Λυκειο Μηλου, μακρια απο το Θεο και τον πολιτισμο) θεωρειται ενα απο τα καλυτερα στην Ελλαδα#-o Περυσι ενας απο την τριτη μας μπηκε πρωτος ιατρικη και η μονη αναφορα εγινε στην τοπικη εφημεριδα πχ που τη διαβαζουν 3 και ο κουκος…(και ο κουκος δηλαδη τεινει να μην τη διαβαζει πλεον -.-)
Not fair:-s
Χαλαρά Το δεύτερο. Ήξερα άτομα που είχαν βγάλει πολύ περισσότερο από αυτούς που ήταν στις εφημερίδες.
Πχ αν έχεις βγάλει 18500 μόρια και ο μπαμπάς σου δουλεύει στην ελευθεροτυπία σε έβγαζαν
Ναι, γι’αυτό το λέω, έχω αντίστοιχο παράδειγμα που μπήκε άλλος εφημερίδα και όχι η πρώτη πανελλαδικώς ( 19.928 ) 8O (και το είχα απορία)
Ναι κι εμένα ένας φίλος μ έβγαλε καπου 19850 μπήκε δεύτερος στην ιατρική και δε μίλησε πουθενά.
Καλά, δε νομίζω κανένας ο οποίος είναι σκεπτόμενος και θα βγάλει χ μόρια, να τον νοιάζει να βγει στις εφημερίδες…
Καλή επιτυχία παιδιά που δίνετε φέτος! Απλά χαλαρώστε (να μην αγχωθείτε δεν λέω, αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει). Απλά μη χάσετε τη ζωή σας. Εγώ πέρισυ και μέσα στις πανελλήνιες έβγαινα, και σε σχολή που ήθελα πέρασα.
Παιδιά… πολύ πήξιμο και άγχος! Δεν μπορώ άλλο!!! [-X
Τουλάχιστον να γράψουμε όσο καλύτερα γίνεται και να είμαστε ελεύθεροι το καλοκαίρι… [-o< :papas:
Είναι και αυτό το PC… κόλλημα ρε γμτ!
Ακομα δεν καταργηθηκε αυτο το αισχρο πραγμα που λεγεται πανελληνιες?
εγώ πάντως ήταν μια περίοδος εκεί γύρω τριγύρω απο τα Χmas που με είχε πιάσει μια κρίση αγχους για ένα διαστημα (αφυσικο για μενα επειδη γενικά είμαι αναίσθητη)…
Τεσπα ευτυχως περασε και τώρα πραγματικά είμαι πολύ οκ. Απο διάβασμα, ναι, σιγουρα θα μπορούσα να έχω διαβάσει πολύ περισσότερο απο αυτό που διαβασα ολη τη χρονιά. μόνο τον τελευταίο καιρό, απο τότε που σταμάτησα το σχολείο, διαβάζω όπως “πρεπει” [(σε εισαγωγικά γτ αυτό το πρέπει είναι πολύ σχετικό και εντελως διαφορετικό για τον καθενα) (εδώ εννοω το πρεπει συγκριτικα με φιλους, συμμαθητές κτλ)]
Παντως αυτό που έλεγε ο μανος… ρε ειλικρινα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εχω δει φέτος σε ατομα. δεν ξερω πώς την παλευουν με τοσο εξαντλητικο προγραμμα.:?
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ομως, μαλλον σε καλο μου βγηκε εμενα…
Γιατί όσοι διαβαζαν μανιωδως μεσα στη χρονια ωρες ατελειωτες τώρα τους βγαίνει η κουραση και τα χουν εντελως χαμένα. είναι ολοι σα γέροι ρε.
ενω εγω χαλαρή 8)
φενια την πορεια σου θα ακολουθησω κι εγω, ετσι με εχω φανταστει:p
κρισπ, ηλπιζα σε καταργηση πανελληνιων, αλλα παραμενει κατι το ουτοπικο…
Εμένα από τέλη Ιανουρίου άρχισε να με πιάνει ένα άγχος που κράτησε αρκετά. Μετά χαλάρωσα λίγο (και από άποψη διαβάσματος δυστύχως). Από τότε που μπήκε ο Απρίλιος όμως (λίγο μετά την 3ήμερη εκδρομή), δεν έχω ηρεμήσει καθόλου! Συχνά με πιάνει πανικός και απελπισία!
Α… εμένα ρώτα! Μερικές φορές είχα και πάνω από 22-23 ώρες τη βδομάδα φροντιστήριο. Αυτό δε μου έκανε καθόλου καλό, γιατί είχα ελάχιστο χρόνο στο σπίτι για να διαβάσω. Από ελεύθερο χρόνο… :-k
Από 1η Γυμνασίου ήμουν στο 20, σημαιοφόρος κλπ. Έκανα τη μαλ@κια να ξεσκιστώ στο Γυμνάσιο και την πληρώνω τώρα, δεν έχω καθόλου όρεξη για διάβασμα πλέον… [-X
Για να μαθαίνουν οι πιο μικροί, κρατήστε δυνάμεις για την 3η, χωρίς υπερβολές στο διάβασμα και στα φροντιστήρια!
Όλο αισιοδοξία είμαι ο άτιμος!
Καλή μας επιτυχία!
δεν έχει νοημα αυτό, ευτυχως το κατάλαβα σχετικά νωρίς εγώ… δλδ κι άμα δεν περάσεις καπου τι? ξερεις ποσους ξέρω που τελειωσαν μια χ σχολή και τώρα δεν κάνουν τπτ? ΄Η που δεν περασαν στο πανεπιστήμιο κι όμως δουλευουν τωρα και βγάζουν μια χαρά τα λεφτάκια τους?
εντάξει εγώ μιλούσα για εξαντλητικό προγραμμα ρε… 22 ωρες δεν είναι τπτ. Εγώ είχα μεχρι τον φεβρουάριο 30 και τώρα 28 :-s
δεν μιλούσα για ολη την πορεία τους στα σχολεία αλλα για φετος μονο. τα δωσαν ολα απο το σεπτεμβρη και τώρα έχουν κλατάρει που πλησιάζει ο καιρός
Από 1η Γυμνασίου ήμουν στο 20, σημαιοφόρος κλπ.
Κέρδισες και συ υπολογιστή? 8) 8)
Πλάκα κάνεις! 8O
Εγώ πολλούς που είχα ρωτήσει είχαν 13-17 ώρες… και λέω τι κάνω εγώ ρε γμτ και έχω τόσες πολλές; Δεν ξέρω αν έχετε άλλο πρόγραμμα εσείς εκεί στην πόλη των τριών καλών (;), αν είσαι θεωρητική, αν βάζεις μέσα και τις ώρες από Κυριακάτικα διαγωνίσματα… τι φταίει τέλος πάντων, αλλά 30 ώρες είναι πάρα πολλές και δεν ξέρω αν θα τις άντεχα!
Από την επόμενη χρονιά άρχισε να ισχύει αυτο! Γιατί να είμαι πάντα τόσο άτυχος…; :roll:
Γιατί ετσι ρε? Αφου δινουμε μαζι πανελλήνιες, μαζι πηγαιναμε και τριτη γυμνασίου λογικά… Πρωτη χρονια σε μας ισχυσε. Αλλά ισως απλα εγώ είμαι πιο μούρη 8)
Πάντως αυτό που λες με τις ωρες δεν ξέρω, για δώ (τρικαλα) είναι νορμαλ γενικά. Τα κυριακάτικα δεν τα βάζω εννοείται αλλα βαζω καποιες ωρες επιπλέον που παω στο σχολείο ενισχυτική εκτος φροντιστηρίου επειδη κάνει μάθημα ενας πολύ γαματος ανθρωπάκος και θέλω να τον ακούω.
Απο την αρχή της χρονιάς φωνάζει η μάνα μου: δε σου φτάνουν τόσα φροντιστήρια βάζεις και παραπάνω απο μόνη σου? Αλλά ντάξει παιρνω πολλα απο αυτόν.
Αντι να ποσταρεις μαλακιεν,κατσε διαβασε μπας και περασεις πουθενα περα απο ιχθυοκαλλιεργειες.
Μιλα καλυτερα στα παιδια των πανελληνιων ρε αλητη!
Να στρωσουν τον κωλο τους αντι να καιγονται στο φορουμ.
Τί λεει αυτος α ?Αν στρωσουν τον κωλο τους τα παιδια των πανελληνιων εμεις και εμεις θα μείνουμε στο φλορουμ…
ετσι ρε lunatic! ευτυχως απαντάς εσυ στα κακεντρεχή σχολια του φαρμακομύτη θεριού. τι θα κανατε χωρις εμας ηθελα να 'ξερα εδώ μεσα… θα μιζεριάζατε τελείως.[-X