Πανελληνιες

Εχεις δικιο!
Χωρις εσας τα πιπινια μερικοι εδω μεσα θα παθαιναν καταθληψη :smiley:

περιμενουμε λουνατικ να απαντησει και σε αυτο το κακεντρεχες σχολιο που ειπε και το φενια:roll:

σκατα στις πανελληνιες ρεεεεεεεεεεεεε!!!
περσυ ηταν η χειροτερη χρονια της ζωης μου…
να καταργηθουνε ρε!!!
μου βαζουνε και πριμ υπολογιστη…οποιος βασανιστει περισσοτερο στα φροντηστιρια και φαει τον κολο του στις καρεκλες χαλασει τα ματια του στα κωλοβιβλια λυνοντας αχρηστες ασκησεις για την ενθαλπια του κατουρου κερδιζει λαπτοπ ετσι για παρηγορια…τεσπα…σπαμαρω χωρις λογο…
καλα να γραψετε οσοι δινετε (η ξαναδινετε)φετος…να περασετε εκει που θελετε…

Εγώ πιο πολύ άγχος είχα όταν έβγαιναν τα αποτελέσματα, παρά όταν πήγαινα να γράψω… Αλλά γενικώς δεν είχα πεθάνει κ στο διάβασμα, οπότε ούτε άγχος πολύ είχα. Καταλήψεις, φασαρίες κλπ., μια χαρά περάσαμε πέρυσι.

Η χημεια κατευθυνσης ειναι δυσκολη? Θελω να δηλωσω ιατρικη οταν ερθει η ωρα αλλα χεζομαι την χημεια.

Απ’ό,τι ακούω εύκολη είναι. Και στην Β που κάνω εγώ και στην Γ.

Καλα οχι και ευκολη!Χημεια ειναι.Αλλα αμα θες Ιατρικη θες δεν θες καποια στιγμη πρεπει
να μαθεις Χημεια.

Κοιτα να δεις η Χημεια της τριτης εχει λιγη υλη.Τωρα για το αν ειναι ευκολη αυτο ειναι υποκειμενικο.Φυσικα για Ιατρικη θες να γραψεις καλα και Βιολογια που ειναι πιο θεωρητικο μαθημα.Αρα θελει αρκετο διαβασμα.

πφφφφφφφφφφφ… φφφφφ! :-s :frowning: :papas:

H χημεία γενικής της δευτέρας ειναι αυτο που χρειαζεται για την τριτη. Και η υλη της ειναι διπλασια απο αυτη που εχουνε για τις πανελληνιες… Δεν ειναι δυσκολο, απλα θελει καλο διαβασμα.

4 μερες, υπομονη παιδια :expressionless:

Γενικα η χημεια ειναι πολυ. Θα λεγα παραπανω απ’ οτι θα περιμενε και καποιος που θελει να γινει χημικος. Και δεν δειχνουν ελεος οι καθηγητες. Εμεις καναμε φετος για την πλακα (της καθηγητριας) ολοκληρο το βιβλιο και μονο οι ασκησεις και το PH ειναι εξω. Ενταξει φχαριστω πολυ.
Πφ. Καλη επιτυχια σε οσους δινουν πανελληνιες τεσπα…

Ακόμα καλύτερο είναι να μη δίνεις χημεία. :stuck_out_tongue:
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν!

Οι “αρχες οργανωσης και διοικησης επιχειρησεων και υπηρεσειων” ειναι οτι πιο αισχρο σκεφτηκε ποτε ανθρωπινος εγκεφαλος.

Τρεις μερες :frowning:

Kαι ότι πιο εύκολο να γράψεις εκατοστάρι!

Ποπο…
Τι ηλίθιο μάθημα…
Τι κακογραμμένο βιβλίο…
Τελευταία μέρα μόνο το διάβασα, αλλά ήμουν πολύ τυχερός, μου έκατσαν άσχημα τα θέματα, έπεσε ότι είχα διαβάσει (μέσα σε μια μέρα μόνο η μισή ύλη διαβάζεται) και έγραψα ένα 15,8. Με την έξοδο μου από την αίθουσα το βιβλίο είχε γίνει κομματάκια…

Το πιο άθλιο μάθημα (μαζί με τα μαθηματικά)!
Εντάξει… το 10άρι από τα Σ-Λ το παίρνεις χαλαρά και γενικά είναι μάθημα που μπορείς να γράψεις πολύ καλά! Δεν μαθαίνεται όμως ρε γμτ (για τις ερωτήσεις ανάπτυξης εννοώ). Είναι απίστευτα κακογραμμένο!

¶ντε να δούμε τι θα κάνουμε… δεν αντέχω άλλο…

ντάξει εγώ ήδη σκέφτομαι το μετά! Πωωω… τρεις μερούλες!

Καλή επιτυχία μας ρε!

Καλη επιχυχια σκατουλι!

Φχαριστώωωωωωω! :smiley:

Ρε δεν το πιστεύω ότι σε δύο χρόνια θα ποστάρω κι εγώ εδώ.