Το είπες, λες κι είναι κανας μήνας ξερω γω.
την τριτη εκθεση… αλλα ενος κακου μυρια επονται…
ο βασικοτερος λογος που με αποθουσε απο την τεχνολογικη ηταν αυτο το κωλομαθημα…
εβλεπ τους αλλους να το διαβαζουν και αυτοματως μου ερχοταν χασμουρητο…
καλη επιτυχια σε οσους δινετε παιδια…ειναι οτι πιο αισχρο υπαρχει οκ…
αλλα μετα ολα θα αλλαξουν!!
Μωρε να δεις πώς θα περάσει…
οντως.και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχω βγαλει ακομα την υλη:-s
Πώς γίνεται αυτό?
Τουλαχιστον ενας στους 3 τα τελευταια χρονια γραφουν 18-20,στατιστικα αυτο.Μη πιαστεις κοροιδο και αλλαξεις σκεψεις και πας Τεχνολογικη οπως εγω,γιατι σε περιμενει το ΑΟΔΕ στη γωνια +τη θεωρια στο ΑΕΠΠ στο πιο κακογραμμενο βιβλιο στα χρονικα της εκπαιδευσης.
δινω δευτερη φορα.για οποιον ξερει μου μενει το τελευταιο κεφαλαιο με τον ηγετη,παρακινηση κλπ.ρε γαμωτο καθε φορα που παω να το διαβασω προτιμω να διαβασω κατι αλλο.παλι καλα που το δινουμε τριτη και εχουμε 3 μερες
Ok. Οδοντιατρικη σκέφτομαι τελικά έπειτα από συστάσεις τους πατέρα μου που είναι γιατρός και το χει μετανιώσει
Το μόνο που με φόβιζε ήταν η χημεία
το χειροτερο κομματι του ΑΟΔΕ μακραν ειναι οι ανθρωπινοι ποροι…
Τι λέτε ρε? Σε 2 μαθήματα έγραψα πάνω από 97, το ένα είναι το ΑΟΔΕ. ΑΟΔΕ ρουλζ ρε άπιστοι :band:
Γιατί μου το χαλάς τώρα?
8O 8O καλα εχω ακουσει πολλους που εχουν γραψει καλα αοδε.εισαι ο μονος που του αρεσει ομως.
για να περασω εκει που θελω φετος πρεπει να γραψω πανω απο 17 αοδε:(
Η θεωρία στον Προγραμματισμό είναι εξίσου άθλια! [-X
σε αυτο φταιει το βιβλιο.κατα τ’αλλα η θεωρια ειναι πολυ πιο μικρη και πολυ πιο κατανοητη
Βασικά καθόμουν και το διάβαζα πολλές φορές, από την αρχή της χρονιάς. Όποτε έβρισκα χρόνο, έκανα επαναλήψεις επι επαναλήψεων. Ντάξει, ήξερα οτι κάτω από 95 δε θα έγραφα.
Γενικά, όλα θέλουν καλό προγραμματισμό, τίποτε άλλο.
Καλή επιτυχία να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου:)
ναι, είναι πολύ κακογραμμένο.
χωρις τη σημερινη μερα 2 μερες. δυο βδομαδες κ μετα τελος!!! παντως για την αοδε που ειπατε πιο πανω εχω να πω οτι οτιδηποτε παπαγαλιζεται δινει προσφορο εδαφος για βαθμο. καλη επιτυχια κ απο μενα
υγ: ο υπουργος ειπε σε πρωινη εκπομπη οτι φετος τα θεματα δε θα ειναι πιο δυσκολα απλα η βαθμολογηση θα γινει πιο αυστηρα… τωρα με αυτο τι εννοουσε ουτε ξερω ουτε θελω να φανταστω…
Πω- πω, θυμάμαι τέτοιον καιρό κι εγώ πέρυσι έτρεχα να προλάβω να βγάλω την ύλη απ’ αυτό το μάθημα. Τελικά έγραψα πολύ καλά, 19,4 κάπου εκεί, αλλά ήταν καθαρά θέμα τύχης, έπεσαν εύκολα θέματα που είχα διαβάσει ευτυχώς την προηγούμενη μέρα. Γενικώς οι πανελλήνιες είναι εντελώς άχρηστες σαν θεσμός, συμπιέζεις τόσες πληροφορίες σε τόσο λίγο χρόνο και σε ένα μήνα δε θα θυμάσαι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Άσε που δεν έχουν και καμία χρησιμότητα για την ομαλή είσοδο σου στο πανεπιστήμιο.
προπερσι ειχα γραψει 14 με μετριο διαβασμα.το χειροτερο ειναι οτι εκανα φετος τεραστια προσπαθεια να μαθω μαθηματικα και φοβαμαι μην την πατησω απο το αοδε και γενικα απο τις θεωριες.