υποτιθεται οτι εχεις διαβασει ολη τη χρονια κ δε χρειαζεται στο τελος να πιεζεσαι τοσο
Μα ακόμα και να διαβάζεις όλη τη χρονιά ή ύλη όλων των μαθημάτων είναι απάνθρωπα πολύ και δύσκολη για να τη μάθει ένα παιδί. Επιμένω ότι είναι εντελώς άχρηστη η όλη διαδικασία.
Συμφωνω. Γενικοτερα η ολη διαδικασια ειναι πολυ δυσκολη και ψυχοφθορα… Anyway, καλη επιτυχια παιδια!!!8)
Στην τελική ευθεία οι μαθητές
15/05/2008, 08:24
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μαθητές, αφού στις 20 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2008. Φέτος ο αριθμός των εισακτέων έχει αυξηθεί και σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας 86.736 φοιτητές θα εισαχθούν στα Πανεπιστήμια και στις στρατιωτικές σχολές όλης της χώρας.
Αυξάνετε ο αριθμός των εισακτέων α?Καλό μάλλον αυτό τεσπά όπως και να χει καλή μας τύχη!!Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι την επόμενη των εξετάσεων θα δώ Obituary και θα ξεδώσω.Πραγματικά κουραστική χρονιά φέτος.Πάντως σε περίπτωση αποτυχίας θα σπαστώ αρκετά κυρίως με τον εαυτό μου γιατί θα πάει τσάμπα τόση προσπάθεια.
Αυξανεται ο συνολικος αριθμος.Ο αριθμος στα ΑΕΙ της Αθηνας δυστυχως πεφτει…
Καλη επιτυχια σε ολους μας ρε.Καλα πρωτο μαθημα εκθεση αρα κανεις δεν ξερει τι θα γραψει.
Ρε παιδιά η Χημεία Κατεύθυνσης και στη Β και στη Γ Λυκείου έχει μικρή, εύκολη και ευχάριστη ύλη. Αφήστε που πέφτουν κλασικά και αναμενόμενα θέματα… Μάθημα για βαθμό είναι, μαζί με Βιολογία Κατεύθυνσης/Γενικής και Φυσική Γενικής.
(Θα έγραφα και Έκθεση αλλά πιστεύω ότι θα με βρίσετε).
[SIZE=“6”]
ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR . . .[/SIZE]
Ε μωρε και μακρια απ’την μαμα να σπουδασει κανενας δεν ειναι ασχημα…
Φετος συμπληρώνονται 10 χρόνια απο τότε που έδωσα πανελλήνιες…:lol: (Δεσμες λέμεεεεε…) Καλή επιτυχία σε ολους/ες…
καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν εδω μέσα και να μπείτε εκεί που πραγματικά θέλετε…
θυμάμαι να σας πω με νοσταλγία (αν και το λέω εκ του αποτελέσματος, αφού μπήκα εκεί που ήθελα), τις μέρες που έδινα δεν ξέρω ήμουν πολύ ήρεμος και είχα καθαρό μυαλό…
καλή επιτυχία και πάλι!!
Ναι ρε tough guy μονο που το “δυστυχως” πηγαινε στα παιδια που αν περασουν επαρχια δε θα πανε λογω οικονομικων…Τωρα προσωπικα,αν η σχολη ειναι του αντικειμενου που με ενδιαφερει θα παω και επαρχια,δε τιθεται ζητημα,ισα ισα καινουριες παραστασεις…
Μένα μου λες???:lol: :lol: κι εγώ μακριά σπούδασα μια χαρά πέρασα
Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που έδωσα πανελλήνιες πρώτη φορά Δέσμες λέμεεεεεεεε:p
και φέτος δίνει ο γιός μου
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ
Κ οχι σκονακια ε…:lol: #-o #-o #-o
Στην Α ομως δεν εχει καμια σχεση με αυτα του γυμνασιου. Στο γυμνασιο εγραφα για πλακα 16 και τωρα γραφω 30. Δηλαδη νταξει, επειδη μπορουν να βγαζουν το αχτι τους οι καθηγητες με την δικαιολογια του οτι ειναι γενικη δεν σημαινει πως πρεπει να μεινουμε ολοι. Και οι απουσιολογοι της ταξης που θα πανε θετικη την παλευουν λιγο με το φροντιστηριο στην χημεια.
Θα μου πεις βεβαια εχω και σκληροπυρηνικη χημικο (κανει κυριως κατευθυνσεις και την δωσαν και σ’ εμας τους κακομοιρους).
αυτη η βλακεια θα ισχυσει απο του χρονου…
αλλα τι να το κανεις που αυξανονται οι θεσεις,οταν το ηλιθιο μετρο της βασης του 10 αφηνει παααααρα πολλους φοιτητες εκτως τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και πολλα ΤΕΙ χωρις φοιτητες…???
αλλα βλεπει,καποιος σε αυτη τη χωρα πρεπει να φροντισει και για τα ΙΕΚ…[-X [-X #-o #-o #-o
Eνώ να συντηρείς το κάθε τει ζαμπονοκοπτικής που το μόνο που κάνει είναι να βγάζει σερβιτόρους σε καφετέριες είναι καλύτερο;
υπάρχει τέτοιο ΤΕΙ?8O 8O
Aναβαθμιστηκε. Κοπη μπουγατσας με λεηζερ.
χμ…δεν ειναι ακριβως ετσι…ζω
πχ…υπηρχε 1 ΤΕΙ που ειχε να κανει με ναυτικα θεματα…(ισως οχι μονο 1 αλλα αρκετα παρεμφερη)…η βαση επαιζε περιπου 7-8…σε αυτα τα ΤΕΙ περνουσαν αρκετοι μαθητες και υστερα μπορουσαν και ειχαν 1 χαρτι αρα και 1 αξιοπρεπη μισθο…πλεον ομως αμα κανεις περασει το 10,δεν προκειται να μπει σε αυτο το ΤΕΙ…ετσι αυτο θα μεινει χωρις λογο αδειο,και το μαθητης που εβγαλε 7-8 απλα παλι θα παει να δουλεψει στο καραβι αλλα αυτη τη φορα χωρις ‘χαρτι’,αρα και ο πλοιοκτητης θα βρισκει αφορμη να τον πληρωνει λιγοτερο…τιποτα δεν ειναι τοαο ωραιο οσο δειχνει…για να μην πουμε για το τι ζημια προκαλει αυτο στην επαρχια…στην κεφαλονια οπου ζουσα.ειχαμε 1-2 ΤΕΙ(το 1 σιγουρα με ‘ναυτικο’ περιεχομενο)…καθε χρονο ερχοντουσαν περιπου 250-300 ατομα…(τα ΤΕΙ αυτα ηταν κατω του 10)…μετα απο αυτον τον υπεροχο νομο,τα ατομα που ηρθαν ηταν 408O !!!
υπαρχουν πολλα ακομα επιχειρηματα που μπορω να σου πω…αλλα το τονιζω σε αυτη τη χωρα καποιος πρεπει να φροντιζει και για τα συμφερνοντα των ιδιωτων!!!
αλλωστε ο ιδιος ο υποργος πριν λιγες μερες στο θεμα των ιδιωτικων πανεπιστημιων(λιγο ασχετο,αλλα το λεω για να καταλαβαιτε το γενικο κλιμα) ειπε "πρεπει επιτελους να σπαει το μονοπωλιο των δημοσιων πανεπιστημιων…"λες και ειναι ο μανατζερ των ιδιωτικων!!!