πω δινει η αδερφη μου και εχω εγω τρελο ανχος …ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που ξεκινανε αυριο!!!
ωραία… καλή αρχή κάναμε!
Παράδοση ρε φίλε!
Το πρωί πριν φύγω για το σχολείο με ρωτάει η μαμά: Τι θα σου άρεσε να γράψεις ας πούμε? Ποιο θέμα?
Και της λέω: Ρατσισμός, Παράδοση, Πολιτισμός και Ελευθερία-Ανθρώπινα Δικαιώματα!
Ρε όταν πηρα τα θέματα και είδα παράδοση, μου ρθε να ουρλιαξω!! Χθες το εκανα το θεμα στο τελευταιο μαθημα εκθεσης και ήταν το τελευταίο θεμα που κοιταξα το πρωί πριν φύγω!
:yahoo: :yahoo:
Μακάρι και στα υπόλοιπα να γράψω έτσι! Καλή συνέχεια παιδιά!
Mαλακα το πετυχες!!!
Μια χαρα εγραψα…
Εμένα θυμάμαι δε μου πολυάρεσε αυτό το θέμα, και μπαίνοντας πέρσι στην αίθουσα έλεγα από μέσα μου: “Όχι παράδοση, όχι παράδοση, όχι παράδοση…” Γι’αυτό, λοιπόν, έπεσε φέτος!
Με όσους μίλησα ως τώρα καλά έγραψαν, καλή συνέχειααα!
όπως το είδα το κείμενο και οι ερωτήσεις πάνω σαυτό μου φάνηκαν δυσκολούτσικες.
το θέμα της έκθεσης είναι ωραίο πάντως.
καλή συνέχεια σε όλους!
Κοίταξα τα θέματα και μου φάνηκαν αρκετά καλά. Εντάξει, εύκολη έκθεση ποτέ δεν υπάρχει, αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν βατά.
¶ντε η αρχή έγινε! Καλή συνέχεια!!!
Μπραβο και καλή συνεχεια παιδια
Δε βαζετε και κανενα πολλ στο θρεντ με κατευθυνσεις;
Ουστ ρε math freak… Kαλη συνεχεια παιδιά…
Την Πέμπτη μαθηματικά! Αντε να δούμε κι εκεί…
Τα θέματα η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα σήμερα αν και απο ο,τι ακουσα αρκετοί δυσκολευτηκαν στην περίληψη επειδή το κείμενο ήταν στοχαστικό δοκίμιο (του Σεφέρη)
Αλλά ντάξει, θα μου πεις, στην έκθεση ποτέ κανείς δε λέει ότι δεν εγραψε… Ολοι μολις βγουν λενε ότι καλά τα πηγαν.
H νεκροψία θα δείξει λοιπον…
Ρε γαμτ οι ασκήσεις με δυσκόλεψαν και μου έμεινε μόνο μια ώρα για την έκθεση.Την πρόλαβα αλλά θα μπορούσα να γράψω καλύτερη αν δεν είχα το άγχος να βιαστώ.Το θέμα πανεύκολο ήταν.Έκανα και μια ποζερία που την ψιλομετάνιωσα τώρα.Είχε να κάνεις πρόταση με την λέξη εμπειρία και εγώ έγραψα<<Την εμπειρία μπορούμε να την παρομοιάσουμε με μια χτένα που αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός>>.Θα καραφλιάσει ο άνθρωπος που θα το ελέγχει.Τεσπα μπορεί να έγραψα και ανεκτά εγω απλώς ένα 15 θέλω έκθεση.Άντε μεθαύριο πάω για το 20αρι
Μαθηματικά Γενικής γράφετε τώρα; Προσοχή σε αυτά τα μαθήματα γιατί συνήθως βάζουν εύκολα και μετράει η παραμικρή βλακεία!!
καλά ρε αλλη πρόταση δε βρήκες?? :lol: :lol:
Ψοζυ εχεις πολύ δίκιο σ αυτο που λες.
τα Μαθ. Γενικής είναι πολύ εύκολα αν τα έχεις διαβάσει.
εγώ το 20 από μια γκάφα το έχασα…τεράστια όμως.
και ο βλάκας πίστευα ότι αφού το υπόλοιπο γραπτό ήταν ένα αριστούργημα:D
θα μου συγχωρούσε την γκάφα και θα μου το βαζε το 20:roll: :roll: :roll:
Αν ήμουν διορθωτής, θα είχες άριστα μόνο και μόνο γι αυτο.
:dance:
Ενταξει ευκολα ηταν,αλλα οπως λεει και η Φενια εκθεση ειναι και να μην εχεις γραψει νομιζεις πως εγραψες.Καλα πρεπει να τα πηγα. :-s
ουφ.καλα τα πηγα νομιζω.εγραψα 350 λεξεις περιπου:D .λογικα θα ειναι πανω απο τη βαση που με ενδιεφερε. τα μαθηματικα γενικης ακολουθουν.ισως το πιο ευκολο μαθημα της τριτης λυκειου.το μονο κακο ειναι το αγχος του 20
500-600 δεν είναι; :-s
ναι.δεν αγχονομαι ομως.προπερσι ειχα γραψει 250(λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν:D ) και ειχα κανει λαθος και 2 ασκησεις και μου βαλαν 12.ε τι στο καλο.φετος που εχω και τις ασκησεις σωστες δεν θα παρω τουλαχιστον πανω απο τη βαση:-s