Πανελληνιες

+1. Ρε παιδιά έλεος, αυτό πια που ξεσπάτε στα βιβλία καίγοντάς ή σκίζοντάς τα… :? Δεν κατάλαβα ποτέ τι νόημα είχε. Α, ειδικά στα Κείμενα, φαντάζομαι πόσο φλώρος είμαι που παρακολουθούσα στο μάθημα, έκανα τις εργασίες που μας έβαζε για το σπίτι κτλ!!! 8O

Οντοπικ τέλος πάντων, καλή επιτυχία και μην έχετε άγχος. Κι ας είναι κλισέ. Όλα καλά θα πάνε :wink:

Έχεις πεθυμήσει τις πανελλήνιες ε? :stuck_out_tongue:

Ι do!

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αύριο … (και ξαναδίνουν …)

θα τα πάτε μια χαρά μην αναχώνεστε … :wink: :wink: :wink:

Σιγά ρε λογοτέχνη. Σου έχουν διδάξει ποτέ αυτά τα κείμενα για να τα δώσεις πανελλήνιες να δεις τι ωραία που είναι? Άλλο να είσαι σπιτάκι σου και να τα διαβάζεις στον καναπέ σου με την ησυχία σου και άλλο να αναγκάζεσαι να τα διαβάζεις και να τα μαθαίνεις παπαγαλία για να πάρεις σωστό βαθμό στις πανελλήνιες. Μέχρι και ο μεγαλύτερος φίλος της λογοτεχνίας θα τα μισήσει. Και εγώ εναντίον του καψίματος είμαι αλλά μην το παίρνεις και πατριωτικά.
Τεσπα καλή επιτυχία παιδιά και μία συμβουλή. Μην κάνετε την μαλακία και λιώσετε όλο το βράδυ στο διάβασμα και πάτε μετά σαν τα ζόμπι εκεί. Εγγυημένη αποτυχία. Μία ματιά ρίξτε και ότι ξέρετε ξέρετε.

Παιδιά σας εύχομαι καλή επιτυχία με τις Πανηλήθιες…
πέρυσι τα πέρασα και δεν το ξαναθέλω οπότε προσπαθείστε…
και κάτι άλλο…αυτές τις μέρες χαλαρώστε…ότι μάθατε μάθατε δεν αλλάζει τίποτα τώρα…
και πάλι καλή επιτυχία…

αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα της παιδειας κατα τη γνωμη μου. μεσω των πανελληνιων αποπροσανατολιζει απο τον βασικο στοχο που ειναι η μορφωση.ετσι το οτιδηποτε διδασκονται τα παιδια το βλεπουν σαν μεσο επιτυχιας στις εξετασεις.λογικο ειναι μετα απο τοση πιεση που τους εχει ασκηθει κατα τη διαρκεια των εξετασεων να αισθανονται ανακουφιση και να θελουν μεσω της καταστροφης των βιβλιων να αποβαλουν την ολη ταλαιπωρια που περασαν.

προετοιμαζομαι για αυριο ε:p

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις ότι το σχολείο δεν παρέχει ανθρωπιστική παιδεία, έχει χρησιμοθηρικό και τεχνοκρατικό χαρακτήρα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρέχει εξειδικευμένη γνώση και όχι συνολική αγωγή και καλλιέργεια…
:stuck_out_tongue:

Και πάλι παιδιά εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και η Παναγιά μαζί σας
Φένια δεν ήξερα ότι δίνεις εξετάσεις με το καλό κορίτσι μου

Λοιπόν καλόπαιδα έχει περάσει ένα τετάρτο του αιώνα και ακόμα έχω άγχος όταν έβλεπα τα παιδιά το πρωί με τις κάρτες και τα βιβλία στα χέρια να πάνε να δώσουν νόμιζα ότι θα έδινα κι εγώ για φέτος δεν το συζητώ αύριο γράφω κείμενα :stuck_out_tongue:

Τώρα όσον αφορά τα βιβλία που θα ήθελα να κάψω είναι τα εξής τρία

Την φυσική του Μάζη της Α’ Λυκείου ένα βιβλίο γεμάτο λάθη και παραλείψεις ευτυχώς το κατάργησαν
Τα μαθηματικά Β’ κλάδου ήτοι του πρακτικού ένα πράσινο βιβλίο που είχε μέσα τους μιγαδικούς έτσι έλεγε τουλάχιστον αλλά στην ουσία είχε άλλα αντ΄αλλών μόνο μαθηματικά δεν είχε…
Την Δημόσια Οικονομική του Δράκου -κανάς του ΠΑΝ ΠΕΙ εδώ??? ρε παιδιά έχω την απορία αν βάζει ακόμα τον καφέ και το ουίσκι :lol: - το οποίο το έκανε εναλλάξ με τον Βαρθολομαίο. Το χα διαβάσει τόσο πολύ που το λέγα στον ύπνο μου anyway το πέρασα με 9 αλλά ο Θεός ξέρει πόσο διάβασα έριξα…

Πάντως σε κάθε περίπτωση παιδιά το κάψιμο των βιβλίων δεν προάγει τον πολιτισμό μας νομίζω και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι και σωστό. Θυμίζει μεσαίωνα…

Επίσης συχνά πυκνά βλέπω όνειρο ότι δεν έχω πάρει πτυχίο και ότι χρωστάω μάθημα πράγμα που μου έχουν εκμνηστιρευτεί και αρκετοί φίλοι μου ότι βλέπουν το ίδιο.

Τέλος 6 χρόνια Δημοτικό 3 Γυμνάσιο 3 Λύκειο 4,5 ΠΑΝ ΠΕΙ και 3 μεταπτυχιακό σε ένα μάθημα μόνο αντέγραψα στο ΜΑΡΚΕΝΤΙΓΚ 2
Άτιμε Μάλλιαρη έτσι και σε πετύχω πουθενά την έβαψες από τότε σ΄έχω στο μάτι:lol:

Ρε ΒΡΕΧΕΙ!!! 8O Όπως πέρσι, το βράδυ πριν την έκθεση… σημαδιακό. 8O

Καλή επιτυχία για αύριο και σε όλα τα μαθήματα παιδιά! :slight_smile:

οριστε…ανοιξαν και οι ουρανοι…
ριμεμπερ, its not the end of the world…τουλαχιστον με αυτο με ξυπναει η μανουλα :stuck_out_tongue:

Πέρυσι στις πανελλήνιες έβρεχε όντως, μεγάλο σπάσιμο.

Καλύτερα ήτανε. Δε μας αποσπούσε… :smiley:

Και είχε και δροσιά! Όντως.
Αλλά χαλάει και λίγο την ψυχολογία απ’ την άλλη… Ένηγουεη
Με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε!

Καλή επιτυχία - God be with you!
σε όλους και όλες το καλύτερο αποτέλεσμα να έχετε…

Ευχαριστούμε!!! :smiley:
Ελπίζω να μην έχω πολύ άγχος αυτές τις μέρες. Καλή μας επιτυχία! :papas:

¶ντε… καιρός να το κλείσω κι αυτό το ρημάδι το PC, πολύ κόλλημα το άτιμο! Από τώρα ξέρω ότι θα χάσω πολλά μόρια μόνο και μόνο από το Internet! :stuck_out_tongue:

Σας ζηλεύω ε. Σας περιμένει ένα απ τα καλύτερα καλοκαίρια ever.

Όπως επίσης κατά πάσα πιθανότητα μια απ τις καλύτερες χρονιές

αντε καλη μας επιτυχια:thumbup:

αντε 7 ωρες εμειναν.

Καλη επιτυχια σας ευχομαι, κι ενα ομορφο καλοκαιρι :smiley:

καθαρα μυαλα, χαλαροι και μια χαρα θα τα πατε απαντες.

Για το Φενια δεν παιρνω ορκο. Εχει αποδειχθει το αι κιου της απο συνομιλις με θεριον.πλακα κανω χαζη. Θα σκισεις. Σμουτς. :*