Πανελληνιες

καρβου ντροπή σου! εγώ θα σου είχα πάρει το γραπτό. Μεδεν!

Μερικά βιβλία, όχι μόνο τα σκίζεις, αλλά τα κάνεις και προσάναμα :twisted:

Τα έχουνε πει και οι παραπάνω, καλή δύναμη, όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και τα λέμε σε 2 βδομάδες.

Καλή επιτυχία!

καλη επιτυχια στην αδερφη μου και σε ολους οσους δινουν !!!

Ποιο βιβλιο θα ειναι το πρωτο που θα σκισετε,καψετε(δεν κανει να καιμε βιβλια…!:stuck_out_tongue: ),διαλυσετε με μισος οταν με το καλο τελειωσουν οι πανελληνιες και στο τελος θα το ευχαριστηθειτε κιολας???:lol: #-o

Θυμαμαι το πρωτο βιβλιο που πηρα και το εκανα κομματακια κυριολεκτικα μετα τις εξετασεις ηταν τα Κειμενα…:lol: #-o

Εγώ θα το θυμάμαι αυτό…[-X :frowning: :frowning: :frowning: :stuck_out_tongue:

:lol:

Α τα βιβλία όντως όχι στα σκούπίδια -ανακύκλωση!

γαμώτο δεν μπορώ να αποφασίσω με τι στυλό θα γράψω.
επισης ελπιζω οι επιτηρητες να μην ειναι βλάκες και αφήσουν να επικρατεί μπαχαλο στην αιθουσα με αντιγραφες και συζητησεις.

Αυτό είναι καταχλωμο…Συνηθως ειναι αυστηροί…(Οκ μιλαω για τα δεδομένα της εποχής μου…)

Αντε 18 ωρρες εμειναν.Καλη επιτυχια σε ολους.ακομα δεν ξερω πως θα καταφερω να γραψω εκθεση:D

Πάρε από τα hondos center. Όλο το λύκειο έτσι το έβγαλα… :stuck_out_tongue:
Έπαιρνε η αδερφή μου τα δικά της από τα hondos και εγώ καβάτζωνα τα στυλό…

Σύμφωνα με τις συμβουλές σου, απ’ότι το κόβω τα πιο πολλά (δ) θα τα βάλω! :-k
Έχω και το μουσάκι και μου έρχονται πιο εύκολα ιδέες έτσι! :stuck_out_tongue:

edit: Karvou δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω, απλά ήταν μια στιγμή αγανάκτησης λόγω της πίεσης των πανελληνίων… :wink:

Ρε παιδια εγω πιο πολυ περιεργεια εχω να δω τι θα πεσει παρα αγχος.Με το αγχος δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα ενω χωρις αυτο πολλα.

Καλή επιτυχία παιδιά…αν και η επιτυχία στις πανελλήνιες δεν εχει μεγάλη σχέση με την επιτυχία αλλα τεσπα ο,τι καλύτερο για τον καθενα σας, μην αγχώνεστε και να θυμάστε οτι οσο βουνό και να φαίνεται είναι το πιο ευκολο απο αυτα που ακολουθουν:p

Άντε ρε περίεργε, να βρεθούμε αύριο να τα πούμε και λίγο! Η συναυλία στις 20/7 επισημοποιείται… ψήσου! :stuck_out_tongue:
Όσο για το άγχος, σήμερα ήταν σε μέτρια επίπεδα… αύριο να δούμε. :-s

Κλασσικο αυτο με το χτυπημα του στυλο. Αχ αναμνησεις.:frowning:

Οχι αγχος οχι πλαστικα σε θαλασσες κι ακτες. Το αγχος μου στερησε μορια σε ασκησεις μαθηματικων π.χ. επειδη λογω αυτου πελαγωνα και δεν εβλεπα την λυση. :frowning:

Ευχομαι οσοι δινετε απο δω μεσα να γραψετε ολοι χαλια!:stuck_out_tongue:

Παιδες, οσοι απο εδω μεσα γραφετε αυριο, απλα να σας πω οτι μπορειτε μεσω πμ να μου ζητατε τα βιογραφικα μου στοιχεια. Ειναι καλο να κανετε ενα προσχεδιο της εκθεσης που θα γραψετε στην περιπτωση που πεσει το θεμα “ποιον θαυμαζετε περισσοτερο”
:slight_smile:

να στείλω κ εγώ που γράφω για το “σπαμ χωρίς σύνορα” ?

εδώ τα παιδιά λένε τον πόνο τους. ας τον σεβαστούμε

και γω φετος δινω τελικες αλλα αρχισαμε πιο νωρις και τελειωνουμε τεταρτη… το αγχος θα μαζευεται ειναι η αληθεια μεχρι να μοιραστουν τα θεματα…αλλα μετα απο την πρωτη αναγνωση χαλαρωνεις και γραφεις…και αν εχεις προτετοιμαστει καταλληλα ολα ερχονται…λαου λαου ηρεμια :slight_smile: οπως προειπαν, με το αγχος τπτ δν κανεις…το πολυ ξεσπασε σημερα το βραδυ βγαλε ολο τον καημο σου και πεσε για νανι :stuck_out_tongue:

Μικρή σημασία έχει ότι εκεί μέσα υπάρχουν μερικά από τα ωραιότερα κείμενα της νεοελληνικής (και όχι μόνο) λογοτεχνίας.

καλη επιτυχια ευχομαι στα παιδια που θα περασουν απο αυτο το λουκι απο αυριο…

στο τελος φθασατε απλα θελει λιγο υπομονη, καθαρο μυαλο και καθολου αγχος… :wink:

και παλι καλη επιτυχια…!!!