Πανελληνιες

+100000… Πες τα…

Επίσης, (μιας και άρχισαν οι συμβουλές), μη διαβάζετε μέσα στις πανελλήνιες… κάντε μόνο μια επανάληψη το μάθημα που δίνετε. Δεν πρόκειται να μάθετε την ύλη 2 μέρες πριν δώσετε…

Αυτο που λεει η rock and roses για την αποκατασταση ειναι πολυ σημαντικο μεν, αλλα θελει διορατικοτητα και προσοχη. Οπως ειχε πει και ο demon cleaner αν δεν κανω λαθος ολοι θελουν να γινουν μηχανικοι και γιατροι. ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΡΕΣΤΗΚΕ.
Επισης στο Ελλαντα τα πραγματα ειναι δυσκολα. Οταν το 70% των αποφοιτων θελει να γινει νηπιαγωγοι δασκαλοι και αστυνομικοι, ε τι να περιμενεις μετα… Ο Λαζοπουλος το ειπε πολυ ευστοχα την Τριτη, τα χρονια που ακολουθουν θα ειναι η δευτερη μεταναστευση των Ελληνων. Στο Β παγκοσμιο εφευγαν για ενα μεροκαματο στο εξωτερικο, τωρα θα γινει το ιδιο λογω της ελλειψης επαγγελματικων δυνατοτητων περα απο το δημοσιο…

Οποιοσδηποτε μπορει να ειναι ετοιμος αρκει να ξερει να το αντιμετωπισει. Ξαναλεω οτι δεν ξερω τι συμβαινει στον καθενα, αλλα πιο πολυ αγχος θα επρεπε να εχει καποιος οταν τελειωνει την σχολη παρα οταν δινει πανελληνιες. Αλλα συμφωνω απολυτα στα υπολοιπα που λες. Στο σχολειο δεν αναπτυσουν την κριτικη σκεψη (μαλλον τιποτα δεν αναπτυσουν) και στο φροντιστηριο σε μαθαινουν να εισαι παπαγαλος. Μονο αν πεσεις σε καλο καθηγητη αλλαζει κατι στην δημοσια εκπαιδευση. Κατα τ’ αλλα ο καθενας μονος του η τιποτα.

Μπράβο Δημήτρη και για τις δυό επισημάνσεις
Κυρίως τον ύπνο παιδιά τουλάχιστον ένα εξάωρο εφτάωρο και και και
όχι πολλούς καφέδες όχι τσιγάρα -στις πανελλαδικές το ξεκίνησα το ρημάδι- όχι πολύ φαγητό
ένας φυσικός χυμός και μια φέτα ψωμί με βούτηρο και μέλι είναι ότι χρειάζεται…

Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας

Προτάσεις τομές για την Παιδεία

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η επόμενη εβδομάδα για την εφαρμογή του επίμαχου νόμου στην ανώτατη εκπαίδευση, ενώ ο υπουργός Παιδείας προαναγγέλλει τομές στον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Σε συνεντεύξη του στο “Πρώτο Θέμα”, ο κ. Στυλιανίδης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, τονίζοντας, ότι αυτοί που αντιδρούν στη δημιουργία τους, στέλνουν τα παιδιά τους, σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επίσης, ο υπουργός Παιδείας προανήγγειλε τετραετές Λύκειο, με την τελευταία χρονιά να έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα για την εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το υπουργείο Παιδείας δεν μπορεί να μείνει έξω από τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση, σύμφωνα με την οποία διευκολύνεται η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το φίλτρο μεταφέρεται από το Λύκειο στο Πανεπιστήμιο και στο ΤΕΙ, σημείωσε ο κ. στυλιανίδης γνωστοποιώντας ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει φέτος και θα επιδιωχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση. Διευκρίνισε ακόμη ότι η εφαρμογή της ρύθμισης θα γίνει από την επόμενη κυβερνητική θητεία.

http://news.ert.gr/c/5/393885.asp

:-s :-s

Μην διαβάζετε μέχρι τις 12 το βράδυ όταν γράφετε την επόμενη.Πηγαίντε κάνα περίπατο με κάποιο φίλο/φίλη,λιγάκι μουσική,να καθαρίσει το μυαλό.
Το πρωί φάτε μέλι.
Μην πάρετε βιβλία μαζί.
Μόλις βγείτε ξεχάστε το μάθημα.ντιλίτ.Πάτε στο επόμενο,ό,τι έγινε έγινε.

Εγώ αυτά έκανα και έδωσα δυο φορές.
τζόην μι

Σχετικά με το σαικς? Να κάνουν ή όχι την προηγούμενη μέρα? :-k

να κάνουν το πρωί πριν φύγουν

Ορίστε, κοτζάμ μοδεράτορας να σπαμμάρει! :stuck_out_tongue:
Αμα είναι απλό σαικς δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα, αλλά άμα είναι ΣΕΚΣ, τότε νομίζω απαγορεύεται… :roll:

Ρε γαμώτο μην κλαίτε ολοι!! Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα οι Πανελλήνιες που θα κάνετε ποτε στη ζωή σας. Με αγχωνουν επειδή Δεν έχω αγχός, λες και Πρέπει να έχω αγχος… Έλεος.

Δεν παει στους εδώ μέσα. Αλλα αφου κλειδώθηκε το τοπικ του φίλου χρήστη το λεω εδώ. :stuck_out_tongue:

Ρε σεις… αύριο γράφουμε! Πως πέρασε έτσι ο καιρός; :-s
Προτείνετε να διαβάζουμε λίγο το πρωί ή όχι; και τι ώρα περίπου να κοιμόμαστε;

όσο για το “σαικς”, μου πήρε 2-3 δευτερόλεπτα να καταλάβω τι εννοεί ο συγγραφέας… :stuck_out_tongue:

Να διαβάζεις λίγο ρε πριν το κάθε μάθημα, μια τσακ μπαμ επαναληψουλα στα βασικά ή σε ό,τι νιώθεις ότι δεν ξερεις τόσο καλά!
Να κοιμάσαι νωρίς, αυτό είναι βασικό. Για σεκσ… δεν ξερω γω απο αυτά, είμαι καλό κοριτσι.

Μολις γυρνάς απο το κάθε μάθημα, αφου σκίσεις το εκαστοτε βιβλίο, να κάνεις ένα μπάνιο διαρκείας και μετά αυτό που είπε ο ρουντις καπου πιο πριν.

Αυριο θα τελείωνουμε την εκθεση τετοια ώρα…

¶ντε παιδάκια, πριν το καταλάβετε θα έχετε τελειώσει! :smiley:
Όχι υπερβολές στο διάβασμα, πλέον δε θα μάθετε κάτι παραπάνω. Διάβασμα μέχρι νωρίς το βράδυ και όχι βλακείες τύπου “θα ξυπνήσω 5 το πρωί να διαβάσω”. Η ξεκούραση και το καθαρό μυαλό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο!
Καλή επιτυχία και καλή τύχη! 8)

και να θυμάστε. Στα πολλαπλής επιλογής:

α) αν τρίβετε το κούτελο σας είναι (α)
β) αν τρίβετε το μάτι σας είναι (β)
γ) αν κουνάτε τη μύτη σας είναι (γ)
δ) αν πιάνετε το πηγούνι σας είναι (δ)

Πιάνουν τα σημάδια. Με αυτά πέρασα κάμποσους συμμαθητές μου…

Να τους ακουτε τους παππουδες,ξερουν.

Καλη επιτυχια σε ολους σας.Και να περασετε Θεσσαλονικη να μεγαλωσουμε το λομπυ.

Δεν υπάρχει λογος. :wink:

εννοειται ότι κάνω πλάκα χρήστο… τα βιβλία ποτέ δεν τα σκίζουμε ούτε τα καιμε, τα βιβλία τα αγαπάμε! Εχουν γίνει πολλα εγκληματα στο παρελθον με καυσεις βιβλίων…
εγώ έχω όλα μου τα βιβλία απο το νηπιαγωγείο!

Ας ξεκινησουμε απο αυτα γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει στην παιδεια. (βλ προηγουμενες σελιδες)
Μονο και τους ερθει να γινει η αλλαγη μεσα στα επομενα 2 χρονια!

Ω ωραίες συμβουλές εδω.
(Καρβου πιανει σιγουρα αυτο; Νομιζω οτι τα γ δεν εχουν ελπιδες… :-s )
Μπραβο Φενια που δεν αγχωνεσαι, θελουμε κι εμεις. :frowning:
Καλη επιτυχία σε ολους!

αν κάθεται πίσω πίσω ο αποστολέας, τότε το (γ) πιάνει. Στη χειρότερη κάντε το (γ) να είναι να σε τρώει η μύτη σου…

Αν θυμάμαι καλά, οι φορές που χτύπαγα το στυλό στο θρανίο ήταν και το νούμερο της ερώτησης που θα τους απαντούσα…