egw Λ-Λ-Σ-Σ-Σ τα βαλα. Εσείς;
Και εγώ έτσι.Άντε ρε pumpkin μην μας κρατάς σε αγωνία:)
Λ-Λ-Σ-Σ-Σ,ετσι ακουσα δηλαδη.Το πρωτο ακομα δε καταλαβα γιατι ηταν λαθος…Οποτε ειστε αρχοντες.Επισης ετσι για το info μεγαλυτερη ομοιογενεια το Α,προτιμαμε τη μπαταρια Β,η πιθανοτητα στο 1ο του 4ου βγαινει 7/10 και στη δευτερη ασκηση μεγιστο για χ=2.Α και η διπλη ανισοισοτητα βγαινει με "ΑτομηΒ"υποσινολο Β(αριστερο μελος) και “ΑενωσηΒ” μικροτερο-ισο του 1(δεξι μελος).
Εμ, ετσι που το γραψε που να παρω χαμπαρι!
Απο γενικης η Βιολογια ειναι το τσαμπε 20αρι.
αυτη τη μλκια εκανα περισυ και μου ηρθε ενα 15αρι που δεν το καταλαβα ποτε…:? :blow: :blow:
Εγω τελικα αν και υπολογιζα 20 αρι στα μαθηματικα γενικης πρεπει να γραψα καπου στο 93.Παμε για αλλα.
Το 20αρι μπορει να 'ταν υπερβολη αλλα απο τα γενικης ειναι το καλυτερο μαθημα για βαθμο. Τωρα που εχασες 5 βαθμους…
Παντως αν βαλουν σοβαρα θεματα και στο ΑΟΘ επιτελους οι οικονομικες δε θα εκτιναχθουν μια χρονια…
Τη δευτερη ανισοτητα το εκανα οτι Β υποσυνολο του Α’ενωσηΒ…
Καταληγει στο ιδιο αποτελεσμα.Αλλα αυτη ως αρχικη σχεση δε νομιζω οτι κατοχυρωνεται απο πουθενα(ενω το P(AUB)< η = του 1 ισχυει απο θεωρια παντα).Οποτε νομιζω,δεν ειμαι και σιγουρος οτι αν δε του το δειξες σε Βεν οτι ισχυει αυτο,μπορει και να σου κοψουν εκει.
Το δειξα σε Βενν και ρωτησα καθηγητη μου μετα σωστο μου πε
Τσαμπέ 20άρι είναι τα μαθηματικά. Ειδικά για τους τεχνολογικούς, οι ασκήσεις είναι αστείες. Όλοι βιολογία για βαθμό παίρνουν, και γράφουν χειρότερα από αυτούς που πήραν μαθηματικά:p
Ε τοτε gg.Απλα σκεψου αν επαιρνες αυτο που πα εγω(που ουσιαστικα αν το μετατρεψεις λιγο βγαινει το δικο σου)επειδη ισχυει παντα δε χρειαζεται ουτε Βεν ουτε τιποτα.Αλλα οκ:wink:
Τα μισώ τα μαθηματικά!!! [-X Γι’ αυτό πήρα Βιολογία επιλεγόμενο. Το Σάββατο θα γίνει σφαγή!
Θέλω υπολογιστές και από θεωρητική δεν…
η μλκια ειναι οτι δεν πηρα μαθηματικα γιατι το ζωο η μαθηματικος μου(που πραγματικα ηταν αρρωστη στον εγκεφαλο) μου εβαλε 17 στο πρωτο εξαμηνο…και καλα φοβομουν οτι θα με χαλαγε αυτο…αλλα απο τη στιγμη που δεν ημουν και λατρης την αποστηθισης την πατησα γερα με την βιολογια γενικης(αλλα πραγματικα δεν ξερω μου εβαλαν τοσο λιγο)…#-o #-o #-o
Καλά, όταν γράφαμε εμείς, είχαμε ένα τραγικό βιβλίο και είχαν βάλει ασκήσεις κρίσεως με διαγράμματα και τέτοια και είχε πέσει σφαγή!
Βέβαια εγώ ο μέγας είχα γράψει 18,5 αν θυμάμαι καλά
απο τα λογια μπρουν να σου κοψουν???εννοω ελεγε να βρουμε μονοτονια.εκανα το πινακακι αλλα ξεαχασα να γραψω απο το ταδε στο ταδε ειναι γνησιως αυξουσα κλπ
To υποερωτημα ελεγε για ακροτατα.Οποτε απο λογια το μονο που χρειαζοταν ηταν “μεγιστο για χ=2” κι οποιος ηθελε το υπολογιζε κιολας.Για το που ειναι αυξουσα,που φθινουσα αφου το χεις δειξει δε παιζει κανα προβλημα.
Καλά μαθηματικά 1ης λυκείου είναι της γενικής?
ουφ ωραια.απλως στις απαντησεις το ελεγε και αγχωθηκα