Πανελληνιες

καλα τη χρονια που ησασταν δεν ηταν που ειχαν βαλει τα πιο παλουκια εβερ???
κατι κυκλους αζωτου νομιζω…

α και κατι τελευταιο.πλεον στα σχολεια μας γραφεις γενικο αντι ενιαιο.αν γραψεις ενιαιο υπαρχει περιπτωση να την πατησεις με το μαθημα???το εκανε ενας φιλος και η μαλακια ειναι οτι ο λυκειαρχης μπερδευτηκε και του ειπε να γραψει ενιαιο:-s

μπα δε νομζω να παιζει προβλημα…

• 1
    Η βιολογία έκαψε κόσμο περσι, εδώ πάνω τουλάχιστον.
    Και στις περισσότερες σχολές που βγαίνεις δεν νομίζω καν να χρειάζεται, ενώ αντίθετα η στατιστική χρησιμοποιείται παντού. Βλέπω όσους έδιναν Βιολογία να σαπίζουν στο διάβασμα για να περάσουν ένα μάθημα στατιστικής και πιθανοτήτων στη σχολή μου, ενώ εγώ χωρίς καν να παρακολουθώ και να πολυασχολούμαι, χτυπάω το πολυπόθητο 5αρακι, όπως και όλοι όσοι έδωσαν μαθηματικά γενικής.

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, εκτος αν πέσει σε κανέναν υπερβολικά κομπλεξικό, αλλά και πάλι, πόσο κομπλεξικός θα είναι κάποιος…

ρε μην αγχώνεστε και μην αγχώνετε και τους άλλους.
ό,τι γράψατε,γράψατε

Eγω λεω να μην ξαναπούμε τι ακριβως γραψαμε σε τι… Αγχωνεται οποιος δν τα χει γραψει…
Στο κατω κατω μπαινουμε για να ξελαμπικαρουμε εδω μεσα, οχι για να σκοτιστουμε
Αν θελουμε αποριες η να συζητησουμε με καποιον τοτε μεσω μσν…

σωστός.
είναι επίσης σπαστικό το “μαθηματικά γενικής είναι γελοία,έγραψα 20,δεν γράφεις κάτω από 19,πρέπει να’σαι βλάκας”.
ελάτε στη θέση του άλλου λιγάκι,δεν περνά τις καλύτερες μέρες του τώρα

Βασικά ακόμα και αν δείτε πως έχετε κάνει λάθη, παιδιά, γράψτε το στα παλιά σας τα παπούτσια. Όλοι έχουν κάνει λάθη. Αν έγραφαν όλοι τους βαθμούς που λένε όταν βγαίνουν από την αίθουσα, τότε όλη η Ελλάδα θα έβγαζε μέσο όρο 19,9 :wink:

αυτό.
γω πέρσι έλεγα ότι ήταν πολύ πολύ δύσκολα όλα τα θέματα όταν με ρωτούσαν οι γονείς απόξω.
ακόμα και σε αρχαία,χημείες και τέτοια.
επίσης,πέρσι βγήκα και στην tv τέτοιες μέρες,εξετάσεων

Κομπλέ και με τα μαθηματικά! Έκανα πάντως και το κορυφαίο 3x4=7 (!) και δυο λάθη στα σωστο-λάθος.

Δλδ οκ, έχασα το κατοστάρι απο βλακεία ρε γαμώτο αλλά ελπίζω να μη μου κόψουν πολύ. Επίσης κάτι ακουσα που λέγατε ότι οι ασκήσεις δεν ηταν για θεωρητικους! Εγώ που ειμαι θεωρητική τις έλυσα, δλδ με ποια κριτηρια μια ασκηση ειναι ή δεν είναι για θεωρητικους? Εμένα λίγο χαζό μου φαίνεται αυτό.

Τεσπά πάμε για λογοτεχνία τώρα.!

Προς συμφορουμίτες: Ποιο όνομα απο τα παρακάτω σας κάνει κλικ να πέσει?

Δημουλά
Σολωμός
Καβάφης
Καρυωτάκης (με τπτ, προτάθηκε απο τον ΟΕΦΕ)
Παπαδιαμάντης
Ρίτσος (με τπτ, μπήκε περισυ)
Σαχτούρης
Βιζυηνός
Δούκας

Παπαδιαμαντης ή Βιζυηνος. Ειναι τσρου:p

ξερει κανεις ποιες αποδειξεις εχουμε στα μαθηματικα?

να κάνω μια παρένθεση…
Πολύ καλό fora που γράφουν εκπαιδευτικοί βαθμολογητές και μη…
Τυχαία σελίδα από το fora(πιστεύω θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλές απορίες)
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=3861.msg46485
Όσο για αποδείξεις:
Αποδείξεις Μιγαδικών όλες εκεί που λέει ζ1 και ζ2 συζυγής=ζ1 συζηγής και ζ2 συζηγής
Αποδειξη θεωρήματος ενδιάμεσων τιμών,αποδείξεις των παραγώγων όλες (f’(x)=c/f(x)=0)(όλες που έχει σε εκείνες τις σελίδες),απόδειξη θεωρήματος Fermat,και μετά δύο αποδείξεις στα ολοκληρώματα(στη δεύτερη σελίδα του κεφαλαίου αν θυμάμαι καλά η μία και η άλλη του θεωρήματος ολοκληρωτικού λογισμού).
Τώρα φίλε αν δν ξέρεις που είναι δ μπορώ να σε βοηθήσω…αν τις ψάξεις θα τις βρεις.
Btw πιστεύω τα θέματα Μαθ.Γενικής ήταν βατά.
Έκθεση να μη σχολιάσω…Ο κόσμος καίγεται και αυτοί βρήκαν να μας βάλουν θέμα για την παράδοση…Ιλεος…Εγώ πιστεύω ότι αν θέλεις να δεις ποιος μαθητής έχει σκέψη και λέγειν και μπορεί να το μεταφέρει στο χαρτί του βάζεις ένα πιο πρωτότυπο θέμα…Η άποψη μου,μπορεί να την χαρακτηρισετε λίγο ελιτίστικη αλλά αυτός πιστεύω είναι ο λόγος του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας

Μην αγχώνεσαι.ένας φίλος μου έκανε (x^3)’=3x και δεν του έβγαινε όλο το 4β
Από νεολληνική λογοτεχνία δε σπικάρω γτ είμαι τεχνολογική:)
αλλά βιζυηνός-το αμάρτημα της μητρός μου είναι πολύ καλό κείμενο και με πολλές πιθανότητες(αυτό το είδα στα προτεινόμενα του φροντιστηρίου μου)

ε καλά δεν αγχώθηκα ετσι κι αλλιως… πάντως αυτο το 4α και 4β οι 8 στους 10 δεν το ελυσαν. Οπως και το 3β δεν το καταλαβαν αρκετοι και το αφησαν κενο. Ευτυχως εμενα μου κοψε εκεινη την ωρα και τα ελυσα. Πάλι καλά!

Γενικά δεν πρέπει να εγραψαν πολύ καλά οι μαθητες χθες σαν σύνολο.

Συμφωνω με παρενθεσεις. Σολωμος πεφτει στις προαγωγικες λυκειου, Δημουλα ειναι γυναικα (:Ρ)… Παπαδιαμαντης η Βιζυηνος. Κανουν αυτο το κλλλικ που λες.

Η Δημουλά είναι εν ζωή και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Τι σας τη διδάσκουν? Θα τολμήσει κανένας εξεταστής να βάλει θέμα από εκεί και να βγει η ίδια η Δημουλά και να του πει ότι λέει βλακείες, κάνοντας τον ρόμπα?

Καβαφης επειδη ηταν γκει!Ειναι επικαιρος τωρα με τα συμβολαια συμβιωσης :smiley:

Bασικά νομίζω η έκθεση ο μόνος σκοπός που έχει είναι να κάψει υποψηφίους. Δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο, το λέγειν είναι κάτι έμφυτο και όχι κάτι που αποκτάς διαβάζοντας. Τα μόνα μέρη που πιστεύω ότι έχουν νόημα είναι οι λεξιλογικές/γραμματικές ασκήσεις και η περίληψη (όσο να`ναι μπορείς να καταλάβεις αν όντως κάποιος έχει αποδόσει σωστά το νόημα ενός κειμένου, σε αντίθεση με το αν έχει γράψει ένα όμορφο κείμενο, κάτι εντελώς υποκειμενικό, αφού άλλωστε δεν αρέσουν καν σε όλους τα ίδια βιβλία…)

Και παλι δεν βλεπω κανεναν καθηγητη να διορθωνει εναν παπαγαλο η μια λαθος δωσμενη απαντηση. Πχ ειναι μια ερωτηση στ’ αρχαια που λεει με ποιον τροπο ο Θουκυδιδης αποτυπωνει τις αλλαγες καποιων συνθηκων στον πολεμο; Και η απαντηση ειναι με ψυχολογια η παρομοιωση… ο μαθητης θ’ αρχισει να σου λεει τι αλλαζει. Η ρωταει ξερω γω τι σημαινει το ταδε και ο μαθητης για ν’ απαντησει χρησημοποιει παραγωγο της λεξης που ρωτησε ο καθηγητης. Τετοια πραγματα με τρελαινουν. Θελω να καταληξω στο οτι ουτε αυτο που λες δεν γινεται καν…