μαθηματικα κατευθυνσης εμαθα τα θεματα δυσκολοτερα απο περυσι. Ηρθαν εδω μαθητες του μπαμπα και κλαιγονταν. Απ’ οτι καταλαβα, λιγοι αυτοι που εγραψαν…
Δεν μπορεις να φανταστεις.Νομιζω ηταν απο τα πιο δυσκολα που εχουν μπει ποτε.Οι αριστοι μαθητες γραψαν γυρω στο 15 -16 το πολυ.
και εδώ τα ίδια με οσους γραφανε μαθηματικα, επεσε πολύ κλαμα στο σχολείο σημερα…
Εγω παλι στη λογοτεχνία τα πηγα παρα πολύ καλα! Μπραβο στον τολκκι που ηταν ο μοναδικος που το πετυχε!
Καβαφης μπηκε! Γιεα.
Αυτο που λεει η Φενια.Κλαιγαν οι περισσοτεροι.Δηλαδη ποια ειναι η ουσια στο να βαζουν εξωφρενικα θεματα??Να στεναχωρουν τα παιδια που εχουν κανει τοσο αγωνα??Τι να πω.Ειναι και πολυ μαλακες αυτοι που τα βαζουν.
¶ποψή μου: Καλύτερα να μπαίνουν δύσκολα παρά εύκολα. Στα εύκολα ο μέτριος φαίνεται το ίδιο διαβασμένος με τον καλό μαθητή, που είναι άδικο.
Στα δύσκολα φαίνεται το πόσο έχει δουλέψει κανείς, και έτσι πρέπει να γίνεται…
Όλα στραβά μου πήγαν γαμώτο.Μέχρι και την απόδειξη δν την έγραψα που υποτίθεται ότι την θεωρία την διάβασα καλά.Που στο διάολο ήταν η γαμημένη πρώτη φορά την βλέπω.Αν γράψω κάνα 10 θα πρέπει να πανηγυρίζω.Και υποτίθεται ότι ήμουν καλούτσικος στα μαθ.Δεν πιστεύω να γινόταν να γράψω χειρότερα και άλλα 40 διαγωνίσματα να μου βάζανε.
Ναι ρε κοζυ συμφωνω, αλλα οχι ΤΕΤΟΙΑ θεματα. Ο πατερας μου που εχει φροντ μεσης εκπαιδευσης, καποια στιγμη ηρθε και εψαχνε βιβλια, ουτε ο ιδιος δεν καταφερε να λυσει καποια θεματα. Δυσκολα ναι, αλλα οχι ετσι. Κατι αριστοι μαθητες δηλαδη ηρθανε εδω περα και κλαιγανε, με λυγμους, θρηνουσαν τη σχολη που κατα πασα πιθανοτητα χασανε λογω των μαθηματικων…
Τον ηπια ρε!
Μα ρε συ, δύσκολα είναι για όλους. Αν όλοι δεν έχουν γράψει, και με ένα μέτριο βαθμό θα περνάς εκεί που θέλεις!
Φτιαξτε ενα topic “οι τσοντες που εγραψαν ιστορια” αρμοζει καλυτερα στο σημερινο.10 το πολυ,15 και πανω τωρα Φυσικη αλλιως adios 5o πεδιο…
Πήρα τηλ τώρα κάτι φίλους που είναι αστέρια στα μαθηματικά και αυτοί τα καταφέραν μια χαρά αλλά όσους άλλους ρώτησα σχετικά μέτρια…
ειναι ισως η χειροτερη στιγμη στη ζωη μου.πρωτη φορα ειμαι τοσο απογοητευμενος κυριως γιατι ολη τη χρονια διαβαζα και δεν καταφερα τπτ.το πολυ πολυ παλι να περασω σε κανα τει.γυρω στο 4 υπολογιζω.παει και η τελευταια μου ευκαιρια
πω ρε, εδω εχει γίνει χαμός μιλάμε… ολοι στα μαθηματικα ευχονται να πιασουν τη βαση. Και οι καλοι μαθητες δλδ. Μονο μια κοπελα μου ειπε εγραψε καλα. Ολοι οι αλλοι… το χάος.
Κοζυ, το μεγαλο προβλημα ειναι ομως για τις σχολες του 5ου πεδιου που μπαινουν και απο την θεωρητικη. Οποτε αυτο ηταν τεραστιο χαντακωμα για τους θετικους/τεχνολογικους που θελουν να δηλωσουν σχολες απο εκει.
Καλά αυτό είναι μεγάλη ανοησία, το να μπορείς να μπεις οικονομικά από θεωρητική. Απορώ γιατί δεν το έχουν απαγορέψει ακόμα. Βέβαια από την άλλη, και όσοι / όσες μπαίνουν έτσι, μετά “τρώνε καλά” με τα μαθηματικά μέσα στο πανεπιστήμιο…
Γιατί είναι ανοησία?
Η οικονομική επιστήμη είναι πάνω απ’ όλα θεωρητική επιστήμη. Τα μαθηματικά υπάρχουν για να βοηθάνε κάποιες αναλύσεις.
Το αν είναι εύκολα ή δύσκολα τα θέματα μικρή σημασία έχει. Απ’ ότι κατάλαβα τα σημερινά ήταν παλούκια κάτι που μπορεί να κόψει σχολές από παιδιά που πραγματικά το άξιζαν. Άλλη μια απόδειξη της παράνοιας των Πανελληνίων…
καλα αυτο ισχυει…παιδια απο θεωριτικη να τα παρατανε…
τελος παντων το ακουσα κι εγω…παρα πολυ δυσκολα φετος…
Οκ και αμα το παμε ετσι η δημοσιογραφια θελει κριτικη σκεψη,αρα επρεπε να γινεται και το αντιστοιχο…Το αντιστοιχο προνομιο οσων πανε Τεχνολογικη ποιο ειναι??
το θεμα δεν ειναι ευκολα η δυσκολα.οταν ακομα και η αποδειξη ειναι παρανοικη πως ο μαθητης να παρει ψυχολογια για να συνεχισει και ουσιαστικα να παρει μπρος το μυαλο του.αν ηθελαν να βαλουν δυσκολα δεν επρεπε να ειναι ολα μα ολα δυσκολα.εγω σκεφτομαι να τα παρατησω με τους μαλακες που μπλεξαμε γαμω.
εχεις πολυ δικιο…το ειχαμε συζητησει και πιο πριν αυτο…
εντελως ανουσιος θεσμος αυτος…